Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Gökçeee ya bende varım cinsiyet öğrenmeyin:)

Nescim zaten bir sen bi ben kalacağız sona... Baksana herkes alışverişe bile başladı :)

Adamın umtunda değilki tatlımmm.. Prof.. B...kkk Gibi para kazanıyor. Ben gitmişim o gitmiş ne sallar adam bizi. Ama 25 indeki kontrolde bir dürteceğim yine onu. Bir kere dürtmüştüm yine istiyor anlaşılan.

benim göbişim bu hafta itibari ile azcık büyüdü :) bu arada büyüyen bölgede çok kaşıntı oluyor normal mi bu ya tırmalamamak için zor tutuyorum kendimi

canım geçen hafta bende yaşadım onu, zaten karnım şuan baya bağırıyor ben hamileyim diye. benim bide göğüslerim fena kaşındı geçen hafta 3 -4 gün. 75 takıyordum. 80 e geçtim. geç belirti yaşayanlar da var okuduğum kadarıyla aramızda ama benim bünyem benden istekliymiş meğer bebeğe:)

geçmiş olsun. bence çok mecbur kalmadıkça birşey kullanma. sıcak iyi gelirde yumuşar bi iki güne inşallah. bende de bel ağrısı var son bi kaç gündür kızlar ya. iki dk ayakta duruyum hemen belim ağrıyor. sizde de varmı?

[/QUOTE]tatlım Florance Nightingale onlara göre daha uygun çünküüü:) memorial ve acıbadem 8 bin lira istersen yap araştırmasını şirketten çok arkadaşım orada yaptı lierach sahiden çok güzel hepsiburada dan ve gitti gidiyordan alabilirsiniz gitti gidiyorda kampanya vardı hatta sipariş ediyorsun gönderiyorlar kargosu da ücretsizdi son almamda 2. tüpü kullanmaya başladım şimdi ama daha bol sürüyorum artık fiyatı da 50. lira civarında

Lierac Phytolastil Gel Tube 100 ml Hamilelik Çatlak Önleyici - Kozmetik - Hepsiburada.com[/QUOTE]

Canım doğrudur hiç araştırmadım. Doktorumun 25 inde gittiğim kontroldeki tavırından sonrada değişip değişmeyeceğine karar vereceğim. Ama bu lierac ı inanılmaz ucuza almışsın. Ben eczanede sordum 1 kutusuna 77 tl dedi. Hemen bakayım internetten sipariş vereyim 1 haftada ancak gelir zaten :) Peki ek birşey kullanıyor musun? Mesela ben duş esnasında bebe yağı kullanıyorum.. Bir de bir tüp lierac ne kadar sürede tükeniyor?

Son düzenleme:
tatlım Florance Nightingale onlara göre daha uygun çünküüü:) memorial ve acıbadem 8 bin lira istersen yap araştırmasını şirketten çok arkadaşım orada yaptı lierach sahiden çok güzel hepsiburada dan ve gitti gidiyordan alabilirsiniz gitti gidiyorda kampanya vardı hatta sipariş ediyorsun gönderiyorlar kargosu da ücretsizdi son almamda 2. tüpü kullanmaya başladım şimdi ama daha bol sürüyorum artık fiyatı da 50. lira civarında

Lierac Phytolastil Gel Tube 100 ml Hamilelik Çatlak Önleyici - Kozmetik - Hepsiburada.com[/QUOTE]

Canım doğrudur hiç araştırmadım. Doktorumun 25 inde gittiğim kontroldeki tavırından sonrada değişip değişmeyeceğine karar vereceğim. Ama bu lierac ı inanılmaz ucuza almışsın. Ben eczanede sordum 1 kutusuna 77 tl dedi. Hemen bakayım internetten sipariş vereyim 1 haftada ancak gelir zaten :) Peki ek birşey kullanıyor musun? Mesela ben duş esnasında bebe yağı kullanıyorum..[/QUOTE]

hepsiburada dan alıyorum evet eczanelerde fiyatı değişik sahiden de internetten almak daha kolay ve maliyeti düşük eeveet bebek yağını da ihmal etmiyorum ama onu tamamen rahatlama amaçlı sürüyorum ikisinide hiç bırakmadım bir hafta sürmez canımmmm benim 2 gün sonra elindee:) duştan çıktıktan sonra hemen sürüyorum ikisinide hepsiburada da bu verdiğim linkin altında kullanmış ve memnun kalmış anneler yorumlar yazmış onlarda çok etkilemişti beni araştırıp aldım he doktorum da sğ olsun o da söyledi hatta kendisi de kullanmış

Canım doğrudur hiç araştırmadım. Doktorumun 25 inde gittiğim kontroldeki tavırından sonrada değişip değişmeyeceğine karar vereceğim. Ama bu lierac ı inanılmaz ucuza almışsın. Ben eczanede sordum 1 kutusuna 77 tl dedi. Hemen bakayım internetten sipariş vereyim 1 haftada ancak gelir zaten :) Peki ek birşey kullanıyor musun? Mesela ben duş esnasında bebe yağı kullanıyorum..[/QUOTE]

hepsiburada dan alıyorum evet eczanelerde fiyatı değişik sahiden de internetten almak daha kolay ve maliyeti düşük eeveet bebek yağını da ihmal etmiyorum ama onu tamamen rahatlama amaçlı sürüyorum ikisinide hiç bırakmadım bir hafta sürmez canımmmm benim 2 gün sonra elindee:) duştan çıktıktan sonra hemen sürüyorum ikisinide hepsiburada da bu verdiğim linkin altında kullanmış ve memnun kalmış anneler yorumlar yazmış onlarda çok etkilemişti beni araştırıp aldım he doktorum da sğ olsun o da söyledi hatta kendisi de kullanmış[/QUOTE]

Bir tüp ne kadar gidiyor? Ona göre ikili ya da üçlü kampanyalar var alayım.. Malum ben daha 15 haftalığımmmç...

hepsiburada dan alıyorum evet eczanelerde fiyatı değişik sahiden de internetten almak daha kolay ve maliyeti düşük eeveet bebek yağını da ihmal etmiyorum ama onu tamamen rahatlama amaçlı sürüyorum ikisinide hiç bırakmadım bir hafta sürmez canımmmm benim 2 gün sonra elindee:) duştan çıktıktan sonra hemen sürüyorum ikisinide hepsiburada da bu verdiğim linkin altında kullanmış ve memnun kalmış anneler yorumlar yazmış onlarda çok etkilemişti beni araştırıp aldım he doktorum da sğ olsun o da söyledi hatta kendisi de kullanmış[/QUOTE]

Bir tüp ne kadar gidiyor? Ona göre ikili ya da üçlü kampanyalar var alayım.. Malum ben daha 15 haftalığımmmç...[/QUOTE]

normalde benim tahminim ve oradaki yorumların ışığında 3 tüp gider dedim ama bu ikinci tüpüm ve 1 hafta oluyor alalı karnım çok büyümedi ilk zamanlar daha az sürüyordum ama şimdi bolbol sürüyorum 2 ya tam gelir yada 3. yi alırım doğum sonrasında da kullanırım acele etmene gerek yok 2 tane al sonra ihtiyacın olursa 1 tüp daha alırsın ama dediğim gibi karnının gelişimine bağlıııı

Merhaba kızlar bende 13 haftalı k hamıleyım bebegım 1-14 ogustos arası dogucak hayırlısıyla ınsaalah

bende agustos annesyım...:)

kızlar 20.haftada bır test yaılıyormus acaba en uygun hangı hastanedebu testı yaptırabılırım (özel hastanede)
bilgi verırımısınız

Bir tüp ne kadar gidiyor? Ona göre ikili ya da üçlü kampanyalar var alayım.. Malum ben daha 15 haftalığımmmç...[/QUOTE]

normalde benim tahminim ve oradaki yorumların ışığında 3 tüp gider dedim ama bu ikinci tüpüm ve 1 hafta oluyor alalı karnım çok büyümedi ilk zamanlar daha az sürüyordum ama şimdi bolbol sürüyorum 2 ya tam gelir yada 3. yi alırım doğum sonrasında da kullanırım acele etmene gerek yok 2 tane al sonra ihtiyacın olursa 1 tüp daha alırsın ama dediğim gibi karnının gelişimine bağlıııı[/QUOTE]

Canım benim ikiz ya çok hızlı büyüyoruz. 3,5 aylıkken 5 aylık karnı var bende...

Bu gidişle evet en sona kaldık bile:) ben daha bebişlere bişey almadım annemler almıştı ta ne zaman bir erkek kıyafeti bide kız Uğur getirdşn diye:) Florence Nightingale muhabbeti duydum kim gidiyor oraya bende oraya gidiyorum sanırım bir aksilik olmassa doğumu da orda yapacağım. Kullanmaya başladın mı sen ben daha kullanmıyorum çatlak kremi. Bide benim midem fena ekşiyor, ağrıyor kasıklarım dada baya hareket değilde dolgunluk sanki bişey düşecek gibi değişik bişeyler oluyor:) bebişlerim büyüyor herhalde diyorum ama aramadım doktorumu normal mi ?

CAN_SIN : 01.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet: ERKEK
hmfsst : 01.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
maths55 : 02.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
Symrt : 06.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
missaylin : 06.08.2013 -Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
gullsah : 06.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
Gokce82 : 07 08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
WizardOfOz : 07.08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
Gulumse81 : 07.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
zeyaybar : 08.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
karakedi85: 09.08.2013-(İkiz) Keseleri göründü, Kalp atışları duyuldu.
LIPAKA : 10.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
marvaa : 12.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
mutlubirisi : 12.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
Anet : 13.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
nes17 : 14.08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
zacebe : 15.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
Kace : 15.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
irishcoffee : 16.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
pinks : 16.08.2013-Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:KIZ
burcukartal09:Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
lili08 : 17.08.2013-Keseki göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:KIZ
cnngmz : 18.08.2013-Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
askilotam : 18.08.2013-Kesesi göründü.
smllttle: 20.08.2013- Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
pampam34 : 21.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
tuuuuuuba : 21.08.2013-Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
cicekdemeti : 23.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
cansu123 : 24.08.2013-Kesesi göründü.
seda05 : 24.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
karanfelen : 25.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
hera17: 25.08.2013- Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
abiley01 : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
arzu2755 : 27.08.2013-Kesesi göründü.
katumela : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
ecit : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:KIZ
sultann_ : 28.08.2013-Kesesi göründü.
ilktos : 28.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu
selenyum16 : 30.08.2013-Kesesi göründü.
nisanbu : 30.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
emrhan_seda : 30.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
zelda2010 : 31.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.

Canım benim arkadaşım doğum yaptı orada. Anadolu yakasındakinde ama. Özel sağlık sigortası vardı doğum teminatlı orada 4000 tl ödediklerini biliyorum. Doktora da 3000 tl ödediler.

Sen kime gidiyorsun Florance dan merak ettim şimdi. Hangi şubesine gidiyorsun bir de...

Canım kasık ağrısı benimde vardı enfeksiyon çıktı işte. Ben aşağı doğru baskı hissediyordum sanki bir şey düşecekmiş gibi. Bir kaç gün sonra ağrı belime vurmaya başlayınca doktorumu aradım duramıyorum çok ağrım var diye. O o zaman idrar tahlili ver hemen demişti. Bence sen yaptırabiliyorsan en yakın sağlık ocağına gidip bir tam idrar tahlili ver. Çok pahalı bir şey değil 10 tl ye yapıyorlar. En azından için rahat eder. İlla olacak diye bir şey yok.. AMa sırf iyileşeyim diye dört duvar arasına mahkum oldum. Yaşadığım stres ve üzüntüde cabası..

tamam cnm bende araştırayım bakalım şu kremi alayım olmazsa 1 tane birde benim hiç göbeğim yoktur yani ayva göbek bile çıkmaz o derece yani şimdi göbek deliğimin hemen altı belirgin bir şekilde şiş yani belki bebekten değildir bilemiyorum 3 aydır regl olmuyoruz belki onun etkisi yada gaz diyecem ama hiçmi geçmez bu gaz hadi onuda geçtim sert yani:) yada ben psikolojik büyük hissettim:)

yaaaaaaaa bu arada cinsiyet öğrenmek istiyorum artıkkkkkkkkkkkkk çabuk geçsin zaman

Senin kontrolün ne zamandı?

Aaa o zaman bende de var çünkü aynı bişey düşecek gibi belimde ağrıyor o zaman gideyim ben bari. Anladım bende Florence Nightingale duyunca kim gidiyor dedim.söylemiştim tedavimizde memorialde gördüm ilk 3 ay oraya gittim şimdi fulyadaki FLORANCE gidiyorum herman işçi doktorumda. Memorialde de Betül görgen di onada söyledim herman arkadaşım diyince daha da rahatladım. Gitmek isteyene tavsiye ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…