Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Canım rüyalara çok aldanma. Sağlıkla alacaksın sende kucağına inş.

Gökçecim çok geçmiş olsun canım, şükürki bebeklerin sağlıklı annesi gerisi çok önemli değil ama bencede mutlaka doktorunu değiştir yada ciddi şekilde ultimatom verki senin gidebileceğini anlasın, belki böylelikle aklını başına alır..

herkes iyidir umarım öpüyorum hepinizi...

canım sen kime gidiyorsun acaba ankarada?

öncelikle hayırlı .sağlıcakla kucağınıza alısınız inşallah. ben de doğumumu ankara yapmayı düşünüyorum. 1 ağustos görünüyor bi aksilik olmazsa. hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz

ay canım ya senin bayağı büyümüş ilk bebiş haberimizi sen vereceksin galiba hayırlı uğurlu olsun tecrübeli bir anne adayımızın olması ne kadar güzel:)

İnşallah allah nasip ederse:) gerçekten bende benden öncekilerden bilgi alıyorum tecrübe kazanmış hamilelerden bende elimden geldiğince bilgim yettiğince yardımcı olmaya çalışıyorum evet günümüz iyiden iyiye yaklaştı oğlum gün sayıyor

O hastanelerde doğum yapmak 10.000 in üstünde benim bildiğim kadarıyla, evet hafif ishal durumu dışında güzel herşey ama ilaç yapıyor biliyorum felix ve tek doz monurol verdi cnm

ewett minigimle beni de ekleyin :)bunun icin soylemem gereken extra biseyler var mi ? Yas falan ?

Kızlar günaydın hepinize. Bu sabah inanılmaz bir boyun ağrısı ile kalktım. Sırtıma vuran bir ağrı ve nefes aldırtmıyor ne yazık ki Aradım doktorumu voltaren jel tarzı bir ilaç kullanabilir miyim diye kullan sakıncası yok dedi ama yinede içim rahat değil. Şalımla sardım sıcak tutsun diye ama nafile şuan için öneriniz veya kullanabildiğimiz bir şeyler varsa yazarsanız sevinirim. Allaha emanet olun.

canım benimde 2 hafta önce boynum tutuldu sıcak su torbası koyup şalla sardım bende krem bana önermedi hemşire tanıdığımız var sende öyle yap istersen iyi geldi bana

benim göbişim bu hafta itibari ile azcık büyüdü :) bu arada büyüyen bölgede çok kaşıntı oluyor normal mi bu ya tırmalamamak için zor tutuyorum kendimi

kaşıntı başladıysa yırtılmalar oluyor iç karında demekki..ben kakao yağı aldım kullanıyorum

benim göbişim bu hafta itibari ile azcık büyüdü :) bu arada büyüyen bölgede çok kaşıntı oluyor normal mi bu ya tırmalamamak için zor tutuyorum kendimi

Genişlediği için karnın normal tatlım :) bol bol vücut nemlendiricisi ve vücut yağı sür benden tavsiye sana iyi geliyor :)))

Birde bir konu hakkında yorumlarınızı alacağım kızlar. Ben paşam doğduktan sonra ilk etapta bebek arabası almak istemiyorum. Şu kangurular varya çok meraklıyım onlara. Baktım hafta sonu Chicco nunkilere gayet ortapedik görünüyordu. Ama çok sağlıklı olmadığını söylüyorlar. Allahım korusun kalça çıkıklığı falan yapıyormuş diye. Siz ne düşünüyorsunuz bu kangurularla ilgili :))

ya canım bende geçen bir bayanda gördüm çocuk çok sallanıyor ayakları özellikle hatta erkek bebeklere pek tavsiye edilmiyor yürüteçte bile dikkatli olmak lazım özellikle erkekler için ama sen bilirsin

Hicte bile masallahhh fistik gibisinn :) Hic fazlan yok...Sen uzulme..Bende 65 kilo basladim suanda 65.4 falanim ama gobegim cikti banada 80 olursun diyolar..Benimde ona canim sıkılıyo
Ama tamamen hormonal..Bence dusunme hic..Esin de sen sıkıldın bu renkten siye demistir...

daha büyümesi için çok küçük ama annesiii benim 4 buçuk aylıkken hafiften çıkıntı olmaya başlamıştı:) ama sakın kaşımaaaa yırtık olur

sonra ben 4 aylıkken başladım lierach kullanmaya 29. haftama giriyorum yarın ve hala yırtığım yok çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…