Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Senin bu tarz ağrıların yumurtalıklarında oluyor. Yani rahmin sağında ve solunda. Rahimle alakalı olmadığı için endişelenme. Arada yumurtalık hareketleri olacak hissedeceksin bunları. Ama hapşırırken kesinlikle kendini sıkma.

evet kesinlikle yumurtalıklarımda oluyo tam sol yumurtlığımda hattaa.. :) tşk ederim cnm dikkat ederim

kızlar günaydın iyi haftalar hepinize yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz 4 5 gündür yokum çok fenaydım izin aldım yattım evde çok bulantılarım oldu dayanılmaz derecede yemeden istifra sürekli artık o kadar zorladım ki boğazım tahriş oldu çok sesim kalınlaştı ve kanlı istifra ettim doktorumu aradım çok normal canım hapını kullan ama dayanmaya çalış dedi yapılacak bişey yok benimkinin bir sonraki aşaması srumla hastanede yatışmış:KK43: Allahım o durumlara düşürmesin

Kızlar idrar yolu enfeksiyonum için bana CEC 1000 mg bir ilaç verdiler. İlaç suda eritilip içiliyor. Yaklaşık 2 gündür ilacı içiyorum ve 2 gündür deli gibi ishalim tuvaletten çıkamıyorum. Önceden içtiğim ve beni tuvalete çıkartmayı sağlayan tozdan sandım. Bugün uyanınca kendimi tuvalete zor attım dedimki bunun tozla alakası yok. Bugün yine ilacı içtim ama tozu içmedim. Eşimle sahile gittik biraz arkadaşlarla... Deli gibi başım döndü nabzım yükseldi. Kendimi halsiz ve yorgun hissettim. Eve geldik ki yine ishalim.. Tansiyonum 10-5.. İlacın yan etkilerinde ishal var hatta bu yan etkileri görürseniz en yakın hastanenin aciline gidin ya da doktorunuzu arayın diyor. Bu saatte aramadım tabiki. Ama çok korkuyorum bana yan etkisi olan ilaç bebeklerime zarar vermemiş midir? Bir de internette bu ilacın hamilelikte kullanılabilirliğini görüyorum ama 2 hamile yorum yapmış. Kullanayım mı diye sormuşlar onlar da... Valla ağlayacağım şimdi. :KK43:Bebeklerimi görmek istiyorum. İyi olduklarını bilmek istiyorum. Kendime dikkat etmeyip enfeksiyona sebep olduğum için çok kızıyorum. Şimdi sabah olmaz... Ne yapıcam ben yaaaaa...

Çok geçmiş olsun Gökçe,çok sıkıntılı bie durum gerçekten,Allah şifanı versin bir an önce.Hamilelk zaten yeterince zorluyor,bir de şu
Ekstralar yok mu,insan tadını çıkaramıyor bir türlü en özel döneminin de :KK43:

En rahat edeceğimiz 3 aylık dönem başladı aslında.Umarım hemen kurtulursun bu sıkıntıdan da ve sonuna kadar güle oynaya şahane bir hamilelik geçirirsin.Hepimiz için bu dileğim tabii aynı zamanda :KK66:

Canım kendi doktorum vermediki üroloji doktoru verdi devlet hastanesinin...

Bana da sinüzit olduğumda KBB uzmanı gebeliğe uygun bir antibiyotik verdi ama mutlaka kadın doğum doktorunun onayını al öyle kullan dedi.Sordum kendi doktorum da onay verince rahatladım.
Sen de kullanmadan önce keşke arasaydın,büyük ihtimal o da onaylardı ama en azından için rahat ederdi,kafanda soru işareti kalmazdı.Bence hemen ara doktoruna sor, yan etkilerinden dolayı belki devam etmende sakınca görür,zararın neresinden dönsen kardır,Allah korusun canım.

Canım aile hekimliği ile konuştum şimdi bakamayız bebeklere diyorlar. Tüp bebek ya benim bebekler kıymetli bebekmiş. Sadece kalp atışlarına bakabilirlermiş. Burada özel bir hastane var oradaki doktoru aradım kanamada gitmiştim ona da. Gerçi o da tüp bebek diye bakmak istememişti. O da kendi doktoruna git dedi. Heeee bu arada toplu taşıma kullanma dedi. Şimdi ben Allahın unuttuğu yerde oturuyorum. Benim doktorumda Şişli de.. Başıma bir şey gelse düşünsene ilgilenmiyorlar benimle. Üstelik en az 2-2,5 saatlik mesafedeyim. Koskoca Bahçeşehir de bakacak hastane yok ne yazık.

Karından ultrason ile bakılıyor zaten,ne zararı var ki bebeklere bakamayız diyorlar anlamadım doğrusu.?Tüp bebek ya da değil hiçbir fark yaratmaz ki ultrason ile yapılan muayenede.Vajinal muayene sözkonusu olsa bir derece anlayabilirim çekincelerini ama bu enteresan geldi gerçekten ..

kızlar günaydın iyi haftalar hepinize yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz 4 5 gündür yokum çok fenaydım izin aldım yattım evde çok bulantılarım oldu dayanılmaz derecede yemeden istifra sürekli artık o kadar zorladım ki boğazım tahriş oldu çok sesim kalınlaştı ve kanlı istifra ettim doktorumu aradım çok normal canım hapını kullan ama dayanmaya çalış dedi yapılacak bişey yok benimkinin bir sonraki aşaması srumla hastanede yatışmış:KK43: Allahım o durumlara düşürmesin

Çok geçmiş olsun canım,senin yavru epey bir zorluyor seni belli ki.Allah kolaylık versin canım çok zor gercekten.Umarım artık bu haftadan sonra biraz daha normale döner İlk 3 aylık dönem bitiyor ne de olsa :KK66:

Aynı şeyi bende düşünüyorum. Ama sağ elim tombik, sol elimdeki yüzüklerimide çıkarttım dar gelmeye başladı. Sanırım ben tuzu biraz fazla kaçırıyorum.Çözemedim ki başka neden olabilir...

Canım ben günde 3 lt su içiyorum hesaplıdır su içmelerim litre litre ölçer öyle içerim. Az içmeyim diye. Olay sadece enfeksiyon değil bir bakteri görülmüş onu kurutmaya çalışıyorlar. Ama bunu yaparken bana da bebeklerime de zarar veriyorlar. Bana nasıl bebeklerime zarar verecek bir ilacı sırf ben iyileşebileyim diye kullandırabilirler anlamıyorum. Çok saçma düşünsenize seçme şansınız bile yok. Bakalım doktorumuz ne diyecek.

Zaten toz içecek durumum yok ki. İçimde hiç bir şey kalmadı ki. Bir dün akşam makarna yedim onlar duruyorlar çok şükür. Akşam ilacı almayınca bugün daha iyi uyandım.

Canım transferimin 3. günü falan bir hapşırdım yatakta belden aşağıma felç indi sanki. Dedim bu durumda bebeklerimde tutmayacak herhalde. Ümidi kesmiştim. ama sürekli böyle devam etti. Defalarca kıvrandım geçene kadar. Şimdi formülü buldum. Karnımın aşağısını tutuyorum biraz da dikleşiyorum. Ağrı falan kalmadı. Sakın sıkma kendini..

Canım aile hekimliği ile konuştum şimdi bakamayız bebeklere diyorlar. Tüp bebek ya benim bebekler kıymetli bebekmiş. Sadece kalp atışlarına bakabilirlermiş. Burada özel bir hastane var oradaki doktoru aradım kanamada gitmiştim ona da. Gerçi o da tüp bebek diye bakmak istememişti. O da kendi doktoruna git dedi. Heeee bu arada toplu taşıma kullanma dedi. Şimdi ben Allahın unuttuğu yerde oturuyorum. Benim doktorumda Şişli de.. Başıma bir şey gelse düşünsene ilgilenmiyorlar benimle. Üstelik en az 2-2,5 saatlik mesafedeyim. Koskoca Bahçeşehir de bakacak hastane yok ne yazık.

hangi hastaneye gidiyorsun her doktorun verdiği ilaca bakma bence içmede kendi doktorun ne derse o, bende bahçeşehirde çalışıyorum biliyorum yani buraları sahiden tam teşekküllü bir hastane yok :KK43:

Canım cok gecmiş olsun... 3 aylık dönem bittikten sonra azalırmış derler inşallahh azalır.. Gecenlerde benimde bulantımdan sonra boğazım tahriş olmuştu gece uyuyamamıştım,yutkunmada zorluk cekiyodum ılık şeyler icip yumuşak şeyler ye.. sık ve az yee.. tekrar gecmiş olsun cnm

hangi hastaneye gidiyorsun her doktorun verdiği ilaca bakma bence içmede kendi doktorun ne derse o, bende bahçeşehirde çalışıyorum biliyorum yani buraları sahiden tam teşekküllü bir hastane yok :KK43:

Sabahtan beri aramadığım yer kalmadı. Bakmıyorlar. Valla ağlamaktan içim çıktı.. Tüp bebek kıymetli bebekmiş kendi doktorumla görüşecekmişim. Kendi doktorumda Gökçe bu beni aşar diyor. Mutlaka Üroloji ye görün ilacı değişsinler diyor. Hiç bir hastane kabul etmiyor beni. Ne yapacağım ben yaaa....

Sabahtan beri aramadığım yer kalmadı. Bakmıyorlar. Valla ağlamaktan içim çıktı.. Tüp bebek kıymetli bebekmiş kendi doktorumla görüşecekmişim. Kendi doktorumda Gökçe bu beni aşar diyor. Mutlaka Üroloji ye görün ilacı değişsinler diyor. Hiç bir hastane kabul etmiyor beni. Ne yapacağım ben yaaa....

medipol üniversitesini ara orada profesör Gürkan bey var , Doçent suna hanım var onlar belki bişiler yapabilirler hala içiyormusun ilaçları ağlama sakınn bebeklerini üzüyorsun bu şekilde sakin ol

Kızlar doktoruma ulaştım bebekler iyidir merak etme dedi. Ama ilaç sana ağır gelmiş kullanma bir daha yeniden Üroloji doktorunla görüş sana yeni ilaç versin dedi. Benim doktor işlerimi görümcem hallediyordu hastanede çalıştığı için o salakta doktor sana zaten en uygun ilacı verdi başka bir şey yazamaz sen kendi doktorunu ara diyince çileden çıktım. Salak bana akıl veriyor. Sinirden ve ağlamaktan gözlerim şişti valla. Bahçeşehir de hastaneler kıymetli bebek olduğu için riske atmıyorlar. Kendi popolarını düşünüyorlar yani. Gerizekalılar ilaç verseler sanki ben doktoruma sormayacağım. hatta isteyen insan benim doktorumla irtibata geçip öyle ilaç yazar. Kendi doktorum tedaviyi sakın yarım bırakma böbreklere sıçrarsa düşük tehlikesinden erken doğum riskine herşeyi saydı bana. Ulan hastayım ölsem tüp bebek kıymetli bebek diyip kaçacaklar yanımdan. Şimdi beni muayene edecek hastane bulmaya gidiyorum.

iyi akşamlar kızlar ben iyiyim kanamam durdu 2 haftadır allaha şükür ara ara kahverengi leke gelio.oda normal dedi doktor.ben istanbulda oturuyodum hamilelilk sıkıntılı geçdigi için adanaya ailemin yanına geldim burdan devam edecem yarın 2 li tetsin sonucu çıkacak ayın 22 doktora gidcem şuan iyiyiz .kendinize ve bebişlere iyi bakın

Çok şükürrr...çok sevindim kesilmesine...İstanbuldan Adanaya nasıl izin verdi dr. un..Ama ailenin yanında olman seni de rahatlatır...Hem günler daha çabuk geçer,tek başınayken kendini dinliyor insan...Hemde bişey olursa ben ne yaparım gibi bir sorumluluktan kurtulmuşsun...Testin sonucu da iyi çıkacak inş.

Günaydınlar Kızlarrr.. Hapşırdığımda kasığımda gecici olarak sağlam bi ağrı saplanıyo sizde de oluyomu böyle şeyler yoksa bendemi bi problem var :)

Of hemde nasıl bıçak saplanıyor gibi hemde...Genelde sırt üstü yatarken oluyor sağa yada sola dönüyorum hemen...Sanki bişey yırtılıyo içimde :)

Kızlar doktoruma ulaştım bebekler iyidir merak etme dedi. Ama ilaç sana ağır gelmiş kullanma bir daha yeniden Üroloji doktorunla görüş sana yeni ilaç versin dedi. Benim doktor işlerimi görümcem hallediyordu hastanede çalıştığı için o salakta doktor sana zaten en uygun ilacı verdi başka bir şey yazamaz sen kendi doktorunu ara diyince çileden çıktım. Salak bana akıl veriyor. Sinirden ve ağlamaktan gözlerim şişti valla. Bahçeşehir de hastaneler kıymetli bebek olduğu için riske atmıyorlar. Kendi popolarını düşünüyorlar yani. Gerizekalılar ilaç verseler sanki ben doktoruma sormayacağım. hatta isteyen insan benim doktorumla irtibata geçip öyle ilaç yazar. Kendi doktorum tedaviyi sakın yarım bırakma böbreklere sıçrarsa düşük tehlikesinden erken doğum riskine herşeyi saydı bana. Ulan hastayım ölsem tüp bebek kıymetli bebek diyip kaçacaklar yanımdan. Şimdi beni muayene edecek hastane bulmaya gidiyorum.

Medipole bak derimmmm büyük geçmiş olsun bu arada

Aman tanrım insanı çileden çıkarırlarrr...Tüp bebek yaptırdığın hastaneyi ara cnm ve onlardan dr tavsiyesi al...Kullandığın ilacı da hemen bırak...Yanlış bigi de vermek istemiyorum ama ilk önce sakin olman lazım....Benim de antibiyotiğe alerjim var hamilelikten önce kullandığımda çıkmıştı....Tansiyonum düştü ellerim titredi ve kusma_ishal...Bazı hamileliklerde alerjiler de çıkabiliyormuş...Antibiyotik harici başka ilaç verirlerse kullan....Çooook geçmiş olsun ve çabuk geçsin inşallah...

Çok geçmiş olsun canım sıkma canını allahın izniyle bişey olmaz bi doktora görün hemen bu doktorlarda bi alem he bebekler kıymetli tabi de bi çağre bul daa allah allah

Canım teşekkür ederim. Bu arada sen 27 haftalıksın anladığım kadarıyla. Hiç aşı oldun mu? Doktorun böyle şeyler yapmanı istedi mi?

yooo hatta ben evlendikten sonra kaydımı aldırmadığım için şu aile sağlığı merkezi sürekli çağırdı ama çok yakın değildi gitmedim sanırım aşı yapacaklarmış, doktoruma sordum çarşamba günü olmadım sorun olurmu diye hayır hiç sorun değil sakın sorun yapma dedi benim bu gittiğim hastanede Suna hanım var doçent kadın onun methini çok duyuyorum bak eğer benimki bana sezeryan falan derse son dakka değiştiricem doktorumu

gökçecim çok geçmiş olsun canım sıkma canını çünkü hepimizde o potansiyel var çünkü bu hamilelerin en büyük sıkıntısıymış doktorum bizzat söyledi bitmiyor ne yazıkki idrar yolu enfeksiyonu bende antibiyotik kullandım bliyosun biraz iyi oluyor sonra hemen nüksediyor 9 ay boyunca devam ediyormuş illet sadece biraz dengede tutmaya çalışıyorlar bol sıvı öneriyorlar kalıcı olup çok zarar vermesin diye şuan bendede var suda içemiyorum ayrıca bulantılardan hapla idare ediyorum allahım acil şifalar versin inşallah

Hay Allah aksiliklere bak sen bak korktuğun gibi değil bebişler iyi şükür. Ben bu tüp bebek mevzusunu anlamadım ne farkı varki doğal yoldan ilk aşaması dışında şimdi farklımıki saçma değilim bu? Aman canım dikkat et Allah korusun erken doğum falan.

X