- 13 Aralık 2012
- 343
- 1
Kızlar idrar yolu enfeksiyonum için bana CEC 1000 mg bir ilaç verdiler. İlaç suda eritilip içiliyor. Yaklaşık 2 gündür ilacı içiyorum ve 2 gündür deli gibi ishalim tuvaletten çıkamıyorum. Önceden içtiğim ve beni tuvalete çıkartmayı sağlayan tozdan sandım. Bugün uyanınca kendimi tuvalete zor attım dedimki bunun tozla alakası yok. Bugün yine ilacı içtim ama tozu içmedim. Eşimle sahile gittik biraz arkadaşlarla... Deli gibi başım döndü nabzım yükseldi. Kendimi halsiz ve yorgun hissettim. Eve geldik ki yine ishalim.. Tansiyonum 10-5.. İlacın yan etkilerinde ishal var hatta bu yan etkileri görürseniz en yakın hastanenin aciline gidin ya da doktorunuzu arayın diyor. Bu saatte aramadım tabiki. Ama çok korkuyorum bana yan etkisi olan ilaç bebeklerime zarar vermemiş midir? Bir de internette bu ilacın hamilelikte kullanılabilirliğini görüyorum ama 2 hamile yorum yapmış. Kullanayım mı diye sormuşlar onlar da... Valla ağlayacağım şimdi. Bebeklerimi görmek istiyorum. İyi olduklarını bilmek istiyorum. Kendime dikkat etmeyip enfeksiyona sebep olduğum için çok kızıyorum. Şimdi sabah olmaz... Ne yapıcam ben yaaaaa...
Merhaba sevgili adaşım ben mayıs annesi olacağım Allah'ın izniyle ama o idrar yolu enfeksiyonu lanetinden son zamanlarda bende aldım nasibimi ve şuna inan tek çaresi günde en az 10 bardak su içmek içebiliyorsun daha fazlası da , ilaçlar geçici çözüm oluyor sonrasında tekrar nüksediyor bende çok kızdım kendime neden içmiyorum şu suyu da ikimizede eziyet ediyorum diye ama emin ol tek çaresi suuuu