Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

evet tatlım istanbuldayım. pendikte oturuyorum. evet varsa önerilen iyi bir dr. gideyim ona. ben şifa hastanesine bir gidicem haftaya. netten okuduğum kadarıyla yakın ve iyi olarak bulduğum. ama ne biliyim sizler tavsiye ederseniz daha çok güvenirim gibi gelio:)

wuuuuuu sen bayağı uzaktaymışsın. Ben Avrupa yakasındayım. Yani karşıda tanıdığım doktorlar bile sana uzak. Bu konuda pek faydam dokunamayacak sana anlaşışlan..:KK50:

kızlar ya ben iki üç gündr çikolata ve cips yiyorum canım nası istio özellikle akşamları.. nasıl engel olabilirim kendime:KK43: sizde yiyomusunuz ben mi yiyorum sadece ya:KK43:

Ye canım yaaa ne olacak ki. Cips olayını abartma. Tatlı ezelinden beri sevmem hamileliğimde de değişmedi. Ülker Godlen i seviyorum eşim bazen gelirken alıyor onu bile 3 günde yiyorum. Ben cips değilde mısır yiyorum film izlerken falan.. Hiç abur cubur çekmedi canım :KK50:

16 sında yani bu cumartesi dr. kontrolüm var vee eğer herşey yolunda derse dr.um deli gibi alışveriş yapasım varrr biri beni durdurabilir miiiiiiiii lütfennn:KK6:
Tek manyak benmiyim yoksa hepiniz internetten bebek kıyafetlerine bakıyormusunuzzz :26:

Yaaa geçen gün baktım hatta yayınladım burada. H&M in sitesinden. ecit sağolsun o almış güzel şeyler. ama bakmıyorum artık.. Zaten cinsiyetlerini daha öğrenemedim bakıp alamayınca çok sinirleniyorum.

iyi akşamlar kızlar ben iyiyim kanamam durdu 2 haftadır allaha şükür ara ara kahverengi leke gelio.oda normal dedi doktor.ben istanbulda oturuyodum hamilelilk sıkıntılı geçdigi için adanaya ailemin yanına geldim burdan devam edecem yarın 2 li tetsin sonucu çıkacak ayın 22 doktora gidcem şuan iyiyiz .kendinize ve bebişlere iyi bakın

Çok sevindin. İnş. tamamen geçer bri daha seni sıkıntıya sokmaz. Sağlığınız ve şansınız bol olsun canımmm..

Kızlar idrar yolu enfeksiyonum için bana CEC 1000 mg bir ilaç verdiler. İlaç suda eritilip içiliyor. Yaklaşık 2 gündür ilacı içiyorum ve 2 gündür deli gibi ishalim tuvaletten çıkamıyorum. Önceden içtiğim ve beni tuvalete çıkartmayı sağlayan tozdan sandım. Bugün uyanınca kendimi tuvalete zor attım dedimki bunun tozla alakası yok. Bugün yine ilacı içtim ama tozu içmedim. Eşimle sahile gittik biraz arkadaşlarla... Deli gibi başım döndü nabzım yükseldi. Kendimi halsiz ve yorgun hissettim. Eve geldik ki yine ishalim.. Tansiyonum 10-5.. İlacın yan etkilerinde ishal var hatta bu yan etkileri görürseniz en yakın hastanenin aciline gidin ya da doktorunuzu arayın diyor. Bu saatte aramadım tabiki. Ama çok korkuyorum bana yan etkisi olan ilaç bebeklerime zarar vermemiş midir? Bir de internette bu ilacın hamilelikte kullanılabilirliğini görüyorum ama 2 hamile yorum yapmış. Kullanayım mı diye sormuşlar onlar da... Valla ağlayacağım şimdi. :KK43:Bebeklerimi görmek istiyorum. İyi olduklarını bilmek istiyorum. Kendime dikkat etmeyip enfeksiyona sebep olduğum için çok kızıyorum. Şimdi sabah olmaz... Ne yapıcam ben yaaaaa...

Kızlar idrar yolu enfeksiyonum için bana CEC 1000 mg bir ilaç verdiler. İlaç suda eritilip içiliyor. Yaklaşık 2 gündür ilacı içiyorum ve 2 gündür deli gibi ishalim tuvaletten çıkamıyorum. Önceden içtiğim ve beni tuvalete çıkartmayı sağlayan tozdan sandım. Bugün uyanınca kendimi tuvalete zor attım dedimki bunun tozla alakası yok. Bugün yine ilacı içtim ama tozu içmedim. Eşimle sahile gittik biraz arkadaşlarla... Deli gibi başım döndü nabzım yükseldi. Kendimi halsiz ve yorgun hissettim. Eve geldik ki yine ishalim.. Tansiyonum 10-5.. İlacın yan etkilerinde ishal var hatta bu yan etkileri görürseniz en yakın hastanenin aciline gidin ya da doktorunuzu arayın diyor. Bu saatte aramadım tabiki. Ama çok korkuyorum bana yan etkisi olan ilaç bebeklerime zarar vermemiş midir? Bir de internette bu ilacın hamilelikte kullanılabilirliğini görüyorum ama 2 hamile yorum yapmış. Kullanayım mı diye sormuşlar onlar da... Valla ağlayacağım şimdi. :KK43:Bebeklerimi görmek istiyorum. İyi olduklarını bilmek istiyorum. Kendime dikkat etmeyip enfeksiyona sebep olduğum için çok kızıyorum. Şimdi sabah olmaz... Ne yapıcam ben yaaaaa...

canım ya korkma zaten ilacı doktorun verdiyse hiç bişey olmaz, 3 ayı da doldurmuşsun korkma iyiidir bebeklerinde

Canım sakin ol yarın sabah doktorunu ararsınn bende kullandım ondan bişey olmadı yan etkisinden öyle olmuştur canını sıkma.. Rahat ol bişey olmamıştır merak etme..

canım antibiyotik grubu ilaçlar ishal bulantı kusma yapabiliyor ilacı içme korkma bebişlerinin sağlığı iidir inş rabbime emanet bol bol su iç ve c vitaminli yiyeceklerden bol bol tüket idrarınıda tutma enf kurtulursun inş

16 sında yani bu cumartesi dr. kontrolüm var vee eğer herşey yolunda derse dr.um deli gibi alışveriş yapasım varrr biri beni durdurabilir miiiiiiiii lütfennn:KK6:
Tek manyak benmiyim yoksa hepiniz internetten bebek kıyafetlerine bakıyormusunuzzz :26:
ben bakıyorum mağazaları geziorum ama hiç bişi almadım içim gidioooo

Canım anladım o veren doktor hamile olduğunu biliyosa bunu bile bile vermiştir bi problem olacağını sanmıyorum... Allah acil sifalar versn ....

canım antibiyotik grubu ilaçlar ishal bulantı kusma yapabiliyor ilacı içme korkma bebişlerinin sağlığı iidir inş rabbime emanet bol bol su iç ve c vitaminli yiyeceklerden bol bol tüket idrarınıda tutma enf kurtulursun inş

İçmiyorum artık. En son sabah aldım. Ama 3 gündür günde 2,5 lt su içmeme rağmen fazlasını kaybettiğime eminim...

Evet ama prospektüste hamilelikte güvenilirliği tespit edilememiştir yazıyor.

Anladım canım benim ictiğim ilactada öyle yazıyordu. Dediğim gibi icini ferah tut..... Bebişlerinde strese girmesnler tatlımm .. Havanında yediklerininde etkisi olmuş ta olabilir... Yarına kadar sabret

Canım geçmiş olsun Rabbim şifa versin. Kötü düşünme kötü olmasın olumlu düşün bebişler birer mucize allahım onları korusun. Ee zararı olsa doktor vermez diyorum ama acaba kesin o ilaçmı yaptı? Geçen benimde tansiyonum düşmüştü 9-3 dü halsizlik yorgun hissetme aynı ama sebebi fazlaca aç kalmam dı öle bişey olmasın boşuna kendine kızma bazen ne kadar dikkat etsek te hasta olabiliyoruz.dualarımız seninle olsun Gökçecim

Gökçecim korkma canım bende antibiyotik kullandım sorun olacağını sanmam ama antibiyotiklerin çoğu bağırsak florasına zarar verdiğinden ishale yol açıyor. ben senin yerinde olsam saate hiç bakmadan arar sorardım doktoruma, eğer arayamam diyorsan kafana takma bol su iç yat, geçmiş olsun canım..

benim ikinci bebeğim olacağı için tecrübem var, biraz aktarayım:))) ilk bebeklerde karın hiç belli olmuyor, benim 5 aylıktı hiç karnım yoktu dolmuşlarda falan kimse yer vermezdi bana:)) karnım 6 aylıkken belli olmuştu.. ikinci bebeklerde karın daha çabuk büyüyormuş, rahim ilk hamilelikten alışkın olduğundan daha çabuk yukarı çıkıp belli ediyormuş kendini.. ben bebeğimin hareketlerini 21-22 haftalık falan hissetmiştim ama bunu büyük ihtimalle 16-17 haftada hissetmeye başlayacağım.. haa bu arada şu anda karnım çok büyük, kendimi 5 aylık hamile gibi hissediyorum:)))

Canım geçmiş olsun Rabbim şifa versin. Kötü düşünme kötü olmasın olumlu düşün bebişler birer mucize allahım onları korusun. Ee zararı olsa doktor vermez diyorum ama acaba kesin o ilaçmı yaptı? Geçen benimde tansiyonum düşmüştü 9-3 dü halsizlik yorgun hissetme aynı ama sebebi fazlaca aç kalmam dı öle bişey olmasın boşuna kendine kızma bazen ne kadar dikkat etsek te hasta olabiliyoruz.dualarımız seninle olsun Gökçecim

Canım ilacı denedim kullanmaya başladığımdan beri ishalim. Hatta geçen eşime kızdım tozu fazla mı verdi diye ama ne zaman ilacı alsam bir kaç saat sonra wc ye koşuyorum. Karnım tokken 10-5 çıktı canım tansiyonum. Şimdi araştırıyorum ilacı C grubuymuş. Yani anneye vereceği yarar fetüse vereceği zarardan fazla ise bu tarz ilaçları hamilelere veriyorlarmış. Biz de bilmiyoruz içiyoruz mal gibi. Salaklık bende kendi doktoruma neden sormadıysam. 3 tane doktor iç dedi başladım içmeye. Bunların ikisi dahiliyeci biri üroloji. Ankara'ya gitmeseydim o kadar üşümeseydim olmayacaktı bu. Doğuma kadar kıçımı kırıp oturacağım evimde.. Yarında gidip bebeklerime baktırırım. Ben kendimi yedim burada kocamda yaydı maç yorumları izliyor. Evdeki herşeyi kırıp dökebilirim şu an. :KK4::KK50:

Canım ilacı denedim kullanmaya başladığımdan beri ishalim. Hatta geçen eşime kızdım tozu fazla mı verdi diye ama ne zaman ilacı alsam bir kaç saat sonra wc ye koşuyorum. Karnım tokken 10-5 çıktı canım tansiyonum. Şimdi araştırıyorum ilacı C grubuymuş. Yani anneye vereceği yarar fetüse vereceği zarardan fazla ise bu tarz ilaçları hamilelere veriyorlarmış. Biz de bilmiyoruz içiyoruz mal gibi. Salaklık bende kendi doktoruma neden sormadıysam. 3 tane doktor iç dedi başladım içmeye. Bunların ikisi dahiliyeci biri üroloji. Ankara'ya gitmeseydim o kadar üşümeseydim olmayacaktı bu. Doğuma kadar kıçımı kırıp oturacağım evimde.. Yarında gidip bebeklerime baktırırım. Ben kendimi yedim burada kocamda yaydı maç yorumları izliyor. Evdeki herşeyi kırıp dökebilirim şu an. :KK4::KK50:

Anladım canım sıkma kendini inşallah bişey olmadı bebiklerine.bence de doktoruna sorsaydın bu kadar strese sokmazdın kendini. Yaw bu erkekler ne rahat adamlar hepsi böle demekki:) Rabbim bizi ve bebeklerimizi korusun. Belini ve ayaklarını sıcak tut hastalık gelirse de yapacak bişey yok bana herkes böyle söylüyor.

Millet benim karnım kocaman oldu yaaaaaa... Hamile body ler giymeye başladık. Ama öyle göbişinde resimli olan bodylerden değil. Sevmiyorum onları çok teşhirci geliyor gözüme. Ama şu an 5 aylık karnı var yani bende. :KK49:

Canim senin durum gayet normal.. iki tane tasininca ister istemez cikar karnin..

X