- 12 Kasım 2011
- 1.204
- 0
Ben sadece sevincimi esimle paylasirim. ôyle bi huyum vardir..
3 aylik olana kadarda söylemiyi düsünmüyorum acikcasi..
Belki 4 aylik olunca annemlere söylerim, ozaman zaten kendini belli eder..
Sen söyledinmi?
Hahahaaahhaaaa ay ne güldüm yaaaa,aynı hatayı ben de yaptığım için olmuyormuş meğer.. :)) Hay Allah razı olsun sizden kızlar,düzelttim yılını,artık benim de çizelgem vaaarrr :))
ben sadece aile hekimime gittim o da sonuca bakıp hamile oldugumu söyledi.başka bi doktora gitmedm ilaç da önermedi.ne zaman gitmeliyimki kese ne zaman görünür? ankarada olan varmı bu arada?[/QUOTE
Ben keseyi salı günü gördüm haftayada kalp atışlarını dinlemek için gidicez hayırlısıyla bide onu duyalım :)
kimseye söylemeden nasıl durabildin ya :) ben ailemle paylaştım hemen
benim eşim babasına söylemiş kan vermeye gidiyoruz diye oda kayınvalideme sonra herkes duydu zaten
Aslinda bu karin büyüme olayi olmasa, cocuk dogana kadar benden cit cikmaz...
Günaydın herkeseeee :) Aylardır her adet döneminde onlarca erken gebelik belirtisi yaşadım ama meğer hepsi psikolojikmiş.
Yumurtlama belirtim bile olmadığı için hiç umudumun olmadığı bir zamanda sessiz sedasız gelmiş bebeğim.
SAT:9 Kasım BAT:5 Aralık.6 Aralık'ta Dr.kontrolüm vardı.37 yaşında olduğumdan bebek sahibi olmak için zamanla yarış halindeyiz artık.Aşılama yapmalı mıyız 6 aydır tık yok dediğimde doktorum biraz daha bekleyelim dedi.Muayenede rahim kalınlığı da çok elverişli gebelik için bekleyelim bakalım,adet olunca bana mesaj at yumurta takibi yaparız dedi.Hiçbirine gerek kalmadı,meğer hamileymişim ama o gün henüz 4 haftalık olduğu için keseyi o gün göremedik tabii.Ertesi gün evde test yaptım ve 2. Çizgiyi gördüm.:)Şimdi sabırsızlıkla bebişimizi görüp,kalp atışlarını duymayı bekliyoruz.Allah herkese nasip etsin ve sağlıkla kavuştursun bebişlerine inşallah.:)
:):):) süpersin ya ben dayanamam asla
Aslinda bi nedeni var..
Masallah kizlar.. Kendinize iyi bakiyorsunuz..
Wolla acikcasi ben resmen kuru ekmekle ayakta duruyorum..
Sabah kahvaltisiz evden cikarim, is yerinde bi dilim peynirli ekmek (cogu kez kuru ekmek)
Aksam eve gelince en basit ne varsa o'dur, mesela tost..
Bende çalışıyorum sabahları peynir süt yumurta öglende ev yemeklerı yiyorum akşamda evde meyve yemege çalışıyorum
ben şu süt olayını biraz aksatıyorum onuda alıştırsam tam olacak
ben sadece aile hekimime gittim o da sonuca bakıp hamile oldugumu söyledi.başka bi doktora gitmedm ilaç da önermedi.ne zaman gitmeliyimki kese ne zaman görünür? ankarada olan varmı bu arada?
Ben sadece sevincimi esimle paylasirim. ôyle bi huyum vardir..
3 aylik olana kadarda söylemiyi düsünmüyorum acikcasi..
Belki 4 aylik olunca annemlere söylerim, ozaman zaten kendini belli eder..
Sen söyledinmi?
Bende peynirmiş sütmüş yoğut flan hiç yemezdim ama evlat için işte sağlıklı besleniyorz. :)