Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

kızlarrr faceden bır grup kuralım bana msja atın eklyım faceden bırını eklemeden gurup kurulmuyorrrrrrr

kızlarrr faceden bır grup kuralım bana msja atın eklyım faceden bırını eklemeden gurup kurulmuyorrrrrrr

selaammm aaaa mız mıızzz nasılsınnn?? hatırladın mı benı 2011 mayıs annelerınden :KK1:
Bende bugun test yaptım pozitif çıktı elhamdulillah yarın kan testi yaptıracam-sanırım aynı topıkte yine devam edicezzzz :KK52:

selaammm aaaa mız mıızzz nasılsınnn?? hatırladın mı benı 2011 mayıs annelerınden :KK1:
Bende bugun test yaptım pozitif çıktı elhamdulillah yarın kan testi yaptıracam-sanırım aynı topıkte yine devam edicezzzz :KK52:

anammmmmmmmmmmmmmm cok sevındım cnmmmmmmmmmmm hadı hayırlısı yaaaaaaaaaaa tekrar beraber olmaz cok guzel

anammmmmmmmmmmmmmm cok sevındım cnmmmmmmmmmmm hadı hayırlısı yaaaaaaaaaaa tekrar beraber olmaz cok guzel

ayneennn yaa tanıdık birinin olması sevindirdi :KK53: Bakalım yarında kan testi ile kesin sonucu alırsam iyice rahatlıyacaamm inşallaah...
günüm 6 gün falan geçti-sabah test yaptım anında koca çizgiler çıktı... sevincten duramıyorummm inşallaaahh kolaylıkla büyütürüzzz

ayneennn yaa tanıdık birinin olması sevindirdi :KK53: Bakalım yarında kan testi ile kesin sonucu alırsam iyice rahatlıyacaamm inşallaah...
günüm 6 gün falan geçti-sabah test yaptım anında koca çizgiler çıktı... sevincten duramıyorummm inşallaaahh kolaylıkla büyütürüzzz

ınsallah guzel haberlerını beklıyoruzzzzzz

ınsallah zorluk cekmeyız arkadasım benım oglan cok yaramaz senın kız nasıl durumu

hazır alısmısken bu tempoyaaaaaa en ıyısı buyduuuuuuu bızım ıcın

hakkımızda hayırlısı cnm

bende keseyı gordum salı gunu son adet tarıhın ne senın

ınsallah guzel haberlerını beklıyoruzzzzzz

ınsallah zorluk cekmeyız arkadasım benım oglan cok yaramaz senın kız nasıl durumu

hazır alısmısken bu tempoyaaaaaa en ıyısı buyduuuuuuu bızım ıcın

hakkımızda hayırlısı cnm

bende keseyı gordum salı gunu son adet tarıhın ne senın

haklısın canım ara vermiş olsaydık daha zor olurdu-ben istedim olmasını kızım da yalnızlıgı sevmıyor devamlı arkadas arıyor-hareketlı aynen dedıgın gıbııı ama kardesı olsa bız rahatlarız gıbıme gelıyor inşallaah

son adet tarihim 9 kasım

ayne poyrazda yanlızlıgı hıc sevmıyor

benımde son adet 24 ekım ama gec dollenme oldu galıba gec ogrendık bıraz olması gerekenden kucuk suan

ayne poyrazda yanlızlıgı hıc sevmıyor

benımde son adet 24 ekım ama gec dollenme oldu galıba gec ogrendık bıraz olması gerekenden kucuk suan

adetlerin düzensizmiydi canım? benim kızımda geç döllenme olmuştu dogum tarıhınde karmaşıklık yaşamıştık hep inşallah bunda olmaz

Bende ınsallah bebegımı kucagıma alıcagım..sok gecırıyorum cok aglıyorum..abımı gecen sene temmuz da henuz 30 yasındayken sehıt vermıstık.sımdıyse temmuzda bır evladım olacak allah ızın verırse...umarım erkek olur ve rahmetlı dayısına benzer

kızlar ben de hamileyim, son adet tarihim 9 kasım, cuma günü beta hcg 1270 idi cumartesi 1500 olmuş, keseyi gördük, 24 aralıkta da inşallah kalp atışını duyarız

Benimde son adet tarihim 10 Kasım bebişimizin geliş tarihi tahmini 17 Agustos deniyor fakat doktora gitmedim yarın gidicem inş :) Çoookk heycanlıyımmm:21:

kızlar faceden bır grup kurduk temmuz agustos annelerı dıye gelmek ısteyen olursaaaaaa bana ozel msj aatabılır

25 Aralıkta gidersen alttan muayene ile bebeğini çok rahat görürsün. :KK17: Değerin o zaman 2000 küsür oluyor. Karından bakılsın istersende 28inde git derim.:KK34:

çok heycanlıyım canım elim ayağım birbirine dolaşıyo çok sağol cevabın için

SAT 1 kasım, 4 aralıkta kendi yaptığım testle ve ertesi gün sağlık ocağı sonucuyla öğrendim hamile olduğumu... ikinci bebeğim olacak nasipse... hemen bi heyecanla 7 aralıkta gittim doktara, kese oluşmuş ama kalp atmı yok dedi. iki hafta sonra tekrar çağırdı. perşembe günü randevum. ve ilk bebeğimdeki gibi heyecanlayım :) inşallah herşey yolunda gider. bu gün midem fena bulandı.... inşallah kalp atımlarınıda duyarız bıcırın :) allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin......bu arada kütahyadan olan varmı???

X