Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrr faceden bır grup kuralım bana msja atın eklyım faceden bırını eklemeden gurup kurulmuyorrrrrrr
selaammm aaaa mız mıızzz nasılsınnn?? hatırladın mı benı 2011 mayıs annelerınden
Bende bugun test yaptım pozitif çıktı elhamdulillah yarın kan testi yaptıracam-sanırım aynı topıkte yine devam edicezzzz
anammmmmmmmmmmmmmm cok sevındım cnmmmmmmmmmmm hadı hayırlısı yaaaaaaaaaaa tekrar beraber olmaz cok guzel
ayneennn yaa tanıdık birinin olması sevindirdi Bakalım yarında kan testi ile kesin sonucu alırsam iyice rahatlıyacaamm inşallaah...
günüm 6 gün falan geçti-sabah test yaptım anında koca çizgiler çıktı... sevincten duramıyorummm inşallaaahh kolaylıkla büyütürüzzz
ınsallah guzel haberlerını beklıyoruzzzzzz
ınsallah zorluk cekmeyız arkadasım benım oglan cok yaramaz senın kız nasıl durumu
hazır alısmısken bu tempoyaaaaaa en ıyısı buyduuuuuuu bızım ıcın
hakkımızda hayırlısı cnm
bende keseyı gordum salı gunu son adet tarıhın ne senın
ayne poyrazda yanlızlıgı hıc sevmıyor
benımde son adet 24 ekım ama gec dollenme oldu galıba gec ogrendık bıraz olması gerekenden kucuk suan
adetlerin düzensizmiydi canım? benim kızımda geç döllenme olmuştu dogum tarıhınde karmaşıklık yaşamıştık hep inşallah bunda olmaz
merabaaaaaa benimde 6 ağustos görünüyor
ben varım cnm sen ankaranın neresındesın
ben etlıkdeyım
ben keseyı gordum fakat gec dollenme benım 8 haftanın ıcındeyım aama bebıs yoktu 3 hafta gerıdeyız
kızlar ben 13ünde bebişimi öğrendim sizce dr a ne zaman gidim
25 Aralıkta gidersen alttan muayene ile bebeğini çok rahat görürsün. Değerin o zaman 2000 küsür oluyor. Karından bakılsın istersende 28inde git derim.