Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Alttaki "Degisikleri kaydet"te bile defalarca bastim.. Olmuyor. :44:

Nerde yanlis yapiyorum anlamadim..

Ama bende o imzadan istiyorummmm :KK52::KK37:

bende 12 ağustosda doğum yapıcam kısmet olursa 2. çocuğum oğlumun bebekliği çök zordu umarım bu kolay olur

Alttaki "Degisikleri kaydet"te bile defalarca bastim.. Olmuyor. :44:

Nerde yanlis yapiyorum anlamadim..

Ama bende o imzadan istiyorummmm :KK52::KK37:

şekerim gün ay yıl şeklinde satını gireceksin aralarda - olacak ve 2012 diye yanlışda yazma 2013 yazcan

ben sadece aile hekimime gittim o da sonuca bakıp hamile oldugumu söyledi.başka bi doktora gitmedm ilaç da önermedi.ne zaman gitmeliyimki kese ne zaman görünür? ankarada olan varmı bu arada?

Kizlar benim bi sikintim var..

Benim sanki bogazimda bi el varmis gibi, sikti sikacak gibi hissediyorum..
Ve buda icimi bulandiriyor..
Icimi bulandiriyor derken, hani yemek borusunun üzerine parmaginla basinc uyguladigindaki his..

Acaba benim gibi hisseden varmi? :44::44:

Kizlar benim bi sikintim var..

Benim sanki bogazimda bi el varmis gibi, sikti sikacak gibi hissediyorum..
Ve buda icimi bulandiriyor..
Icimi bulandiriyor derken, hani yemek borusunun üzerine parmaginla basinc uyguladigindaki his..

Acaba benim gibi hisseden varmi? :44::44:

ben öyle bişey hissetmiyorum ama bende de sanki kasıklarda bir baskı var gibi aklım hep orda diye mi acaba sen kendine bol bol oku canım felak ve nas

ben sadece aile hekimime gittim o da sonuca bakıp hamile oldugumu söyledi.başka bi doktora gitmedm ilaç da önermedi.ne zaman gitmeliyimki kese ne zaman görünür? ankarada olan varmı bu arada?

canım bende kan sonucundan öğrendim 2 kere yaptırdım 2 3 gün aralıklarla galiba 5. haftamdayım 7. haftada gel dedi hemşire bir yakınım var şifa hastanesinde 10 gün sonra falan gidicem ilk kontrole

birde bende çok duygu değişimi oldu olduk olmadık herşeye ağlıyorum sizde varmı böyle birşey

Aynen..

Zaten öncedende cok duygusal bi insandim, simdi bi görsen hüngür hüngür agliyorum en ufak seyde :KK43:

Hele bi agresiv olmusum, hic birseye tahammül edemiyorum :KK52:

Ahhh su hormonlar.. :KK45:

X