Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kızlar bi sorum olucaktı bebek anneden nezaman beslenmeye başlıyo_?

onu bende çok merak ediyorum ama biz şimdiden ne kadar faydalı yesek o kadar kar gibime geliyo sonunça kandan aldığı için biz depolamaya başlayalım ya ben şu testlerden çok korkuyorum 2 li 3 lü ense kalınlığı falan sevinçle korku arası bişeyler yaşıyorum

Ben korkmuyorum nedense _?

plesantanın oluşumuyla başlıyor bizden beslenmeleri ama bebeğin rahime tutunmasıyla birlikte başlamazmı anne ile olan alış-veriş:)

Son düzenleme:
Merhaba Anne Adayları;
Benim bebeğim de kısmetse 13 ağustos'da dünyaya gelecek. Allah herkeze sorunsuz bir hamilelik geçirtsin. 6 haftalık oldu benimki ne bi bulantı nede başka bişey sadece karnımı çok gergin hissediyorum ve arada bir karnıma sancı giriyo gibi oluyor. Şu 12 haftayı bir geçirsek ya:)

kızlar benimde ağustos 23-24 görünüyor. ama ben aşırı endişeli korkulu telaşlıyım bende psikolojik olarakda kaygı durumu var zaten ve bu hamilelik beni ürkütüyor kaygı durumu hastalığımdan dolayı evde telaş yapıyorum mesela o ense kalınlığı testleri yüreğimi aklıma getirdikçe hop ettiriyor nefesim daralıyor resmen ne yapıcam ben bu psikolojiyle Allah kimseyi böyle kalp darlığına düşürmesin bak siz ne güzel endişe telaş yaşamıyorsunuz Allah bana da kısmet etsin

ya canım iyi oldu yazdığın seninle aynı gün görünüyoruz aynen bende de hiç bulantı yok karnımı bende gergin hissediyorum acaba bende bir gariplik mi var derken rahatladım

Kızlar benimde bugün 5+5 sanırım.Hekim henüz ne kadarlık olduğunu söylemedi.Bugün keseyi gördüm.Denizimin ikinci fotoğrafını aldım çok şükür.Benimde sizin gibi mide bulantısı baş dönmesi gibi sorunlarım yok.Doktor bulantılar başladı mı diye bugün özellikle sordu bana.Bizim bebeklerimiz çok akıllı.Annelerini hiç üzmüyorlar.Arada baş ağrısı,fazlaca uyuma isteği,karınımda hafif gerginlik birazda kasıklarıma arada sırada girip çıkan ağrılar dışında çok şükür başka problem yok.

hayırlı olsun:)

bende yarın gıdıcem yanı aslında bu saatle bugun dıyelım bakalım mınıkım kac haftalık

merhaba arkadaslar 8 haftalik hamileyim ben sikayetleriniz var mi onu merak ediyorum. Bende bas agrilari, halsizlik, uykuya duskunluk var. bu ikinci hamileligim. ilk hamileligimde 5 haftalikken mide bulantim ve siddetli kusmalarim baslamisti. bunda da mide bulantim oluyor ama henuz kusmadim cok sukur. umarim boyle atlatirim ilk 3-4 ayi. yemek konusunda daha once cok sevdigim suan adini bile yazamadigim besinler var. yurtdisindayim ailemden kimse yok burda. en cok aradigim sey annemin mis gibi corbalari kendi yaptigim hicbir yemek lezzetli gelmiyor hep bekliyorum bir arkadasim arasa da gidip en azindan peynir ekmek yesem diye. baskasinin evinde yedigim hersey muazzam lezzetli benim icin

hayırlı sabahlar hınımlar benim adetim 5 kasımda bitti doktor doktor geçen hafta 6+1 günlük hamilesiniz demişti bugün 7+2 günlük yani 51 gün hesaplayınca tam adetiminm ortasına geliyor bana saçma geldi adetim bittiği gün olsa bile 44 günlük hamile olmam lazım bu nedemek mantıklı biraçıklamasını bilen varmı?

az once geldım bende bebegım 5+2 gunluk cıktı

bır suru kan verdım tup
antıtoxoplazma rubella fılan ıdrar bır kac tane daha var adı uzun 10 gune ancak cıkarmıs o gun gel kalp sesını duyalım dedı

selaammm anne adaylarııı

Yeni katılanlar olmuş aramıza-hepiniz hoşgeldiniz...
Beraberce doguma kadar güzel birliktelikler paylaşımlar geçiririz inşallahh...

Merhaba kızlar bir sorun olucaktı bebeğin olduğu yerde ara ara sancılar oluyo sizde de oluyo mu_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…