- 12 Kasım 2011
- 1.204
- 0
Kızlar bi sorum olucaktı bebek anneden nezaman beslenmeye başlıyo_?
onu bende çok merak ediyorum ama biz şimdiden ne kadar faydalı yesek o kadar kar gibime geliyo sonunça kandan aldığı için biz depolamaya başlayalım ya ben şu testlerden çok korkuyorum 2 li 3 lü ense kalınlığı falan sevinçle korku arası bişeyler yaşıyorum
31. günden itibaren bildiğim kadarıyla.
Hııım çok merak ediyorum şuan benden besleniyormu diye çabuk açıkıyorum çünkü...
Merhaba Anne Adayları;
Benim bebeğim de kısmetse 13 ağustos'da dünyaya gelecek. Allah herkeze sorunsuz bir hamilelik geçirtsin. 6 haftalık oldu benimki ne bi bulantı nede başka bişey sadece karnımı çok gergin hissediyorum ve arada bir karnıma sancı giriyo gibi oluyor. Şu 12 haftayı bir geçirsek ya:)
Kızlar benimde bugün 5+5 sanırım.Hekim henüz ne kadarlık olduğunu söylemedi.Bugün keseyi gördüm.Denizimin ikinci fotoğrafını aldım çok şükür.Benimde sizin gibi mide bulantısı baş dönmesi gibi sorunlarım yok.Doktor bulantılar başladı mı diye bugün özellikle sordu bana.Bizim bebeklerimiz çok akıllı.Annelerini hiç üzmüyorlar.Arada baş ağrısı,fazlaca uyuma isteği,karınımda hafif gerginlik birazda kasıklarıma arada sırada girip çıkan ağrılar dışında çok şükür başka problem yok.
hayırlı olsun:)
Merhaba kızlar bir sorun olucaktı bebeğin olduğu yerde ara ara sancılar oluyo sizde de oluyo mu_?