Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Canııımm çok sevindimmm. Eee cinsiyet öğrenebildin mi? İkili testini yaptırdın mı? Nasılsınız anlatsana...

Teşekkür ederimmm :) ... İkili test yaptırdıkk Normal çıktı herşey ve cinsiyet öğrenemedik daha doğrusu sormadımda sadece enseye bakıldı bende .... Bekleyeceğim mecburen ama merak etmiyo değilim... Benim hamileliğim hafifi bulantılı geciyo ama hic karnımda bi değişiklik yok benim gibi olan varmı acaba :).... Bide cinsiyet kesin olarak hangi haftada belli oluyo ona göre kontrole gidicem .. :p

Teşekkür ederimmm :) ... İkili test yaptırdıkk Normal çıktı herşey ve cinsiyet öğrenemedik daha doğrusu sormadımda sadece enseye bakıldı bende .... Bekleyeceğim mecburen ama merak etmiyo değilim... Benim hamileliğim hafifi bulantılı geciyo ama hic karnımda bi değişiklik yok benim gibi olan varmı acaba :).... Bide cinsiyet kesin olarak hangi haftada belli oluyo ona göre kontrole gidicem .. :p

Canım ben 17. haftada gideceğim söylerim dedi. 18. haftada net olarak söylüyorlar zaten. İkili testine çok sevindim. Canım zayıf mısın sen karnın o yüzden mi çıkmadı. benimde ikiz olduğu için koca karnım var :) Olsun yavaş yavaş seninki de büyür. Sonra sende dersin kocaman olmuş karnım diye :KK1:

Canım ben 17. haftada gideceğim söylerim dedi. 18. haftada net olarak söylüyorlar zaten. İkili testine çok sevindim. Canım zayıf mısın sen karnın o yüzden mi çıkmadı. benimde ikiz olduğu için koca karnım var :) Olsun yavaş yavaş seninki de büyür. Sonra sende dersin kocaman olmuş karnım diye :KK1:

Ayy ikiz demeekk ne güzeeell.. senin karnın büyüktür tabi.. hissediyosundur belki hareketlerini.. Ben 62 kilo 65 boy bilmiyorum zayıfmıyım :).. ama hic yok ayva göbegim vardı o biraz büyüdü gibi oda biraz.. Karnım olmayınca hareket falanda hissedemeyince insan kendini hamile gibi hissedemiyo

Ayy ikiz demeekk ne güzeeell.. senin karnın büyüktür tabi.. hissediyosundur belki hareketlerini.. Ben 62 kilo 65 boy bilmiyorum zayıfmıyım :).. ama hic yok ayva göbegim vardı o biraz büyüdü gibi oda biraz.. Karnım olmayınca hareket falanda hissedemeyince insan kendini hamile gibi hissedemiyo

Yok canım henüz hissetmiyorum. Bence belli olmaya başlamıştır da biz konduramıyoruz bazen. Yok daha büyümemiştir diye. Gerçi ben inkar kısmını geçtim. Bariz belli artık hamile olduğum. Hareket hissetmeme gerek yok karnımın büyüklüğü hamile gibi hissettiriyor bana yeterince :) Sağlıklı olsunlarda geç hissetsemde olur hareketlerini. :emir_bebek::KK1:

Yok canım henüz hissetmiyorum. Bence belli olmaya başlamıştır da biz konduramıyoruz bazen. Yok daha büyümemiştir diye. Gerçi ben inkar kısmını geçtim. Bariz belli artık hamile olduğum. Hareket hissetmeme gerek yok karnımın büyüklüğü hamile gibi hissettiriyor bana yeterince :) Sağlıklı olsunlarda geç hissetsemde olur hareketlerini. :emir_bebek::KK1:

Erken daha ondan hissetmiyosundur.. zamanla daha da cok buyucek karnın :) Aynen öylee sağlıklı olsunlarda hicbişey önemli değil :)
Canım iyi geceler sizee yatma vakti geldi geciuyo bile kacar ben ...

CAN_SIN : 01.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet: ERKEK
hmfsst : 01.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
maths55 : 02.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
Symrt : 06.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
missaylin : 06.08.2013 -Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
gullsah : 06.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
Gokce82 : 07 08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
WizardOfOz : 07.08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
Gulumse81 : 07.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
zeyaybar : 08.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
karakedi85: 09.08.2013-(İkiz) Keseleri göründü, Kalp atışları duyuldu.
LIPAKA : 10.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
marvaa : 12.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
mutlubirisi : 12.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
Anet : 13.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
nes17 : 14.08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
zacebe : 15.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
Kace : 15.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
irishcoffee : 16.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
burcukartal09:Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
lili08 : 17.08.2013-Keseki göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:KIZ
cnngmz : 18.08.2013-Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
askilotam : 18.08.2013-Kesesi göründü.
smllttle: 20.08.2013- Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
pampam34 : 21.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
tuuuuuuba : 21.08.2013-Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
cicekdemeti : 23.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
cansu123 : 24.08.2013-Kesesi göründü.
seda05 : 24.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
karanfelen : 25.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
hera17: 25.08.2013- Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
abiley01 : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
arzu2755 : 27.08.2013-Kesesi göründü.
katumela : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
ecit : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:KIZ
sultann_ : 28.08.2013-Kesesi göründü.
ilktos : 28.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu
selenyum16 : 30.08.2013-Kesesi göründü.
nisanbu : 30.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
emrhan_seda : 30.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
zelda2010 : 31.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

canım eli kolu belliydi dr. zahmet edip göstermese de gördüm çok şükür ama nası kursağımda kaldı hevesim anlatamam. 3 hafta beklet, 2 dk sürmeden bitir. onda da ikide bir dondurup ölçüm aldı zaten. 4. aya yeni girdiğimiz için bir daha değiştirmeyeceğim iyi bir dr. bulmalıyım kendime. birde 240 tl para aldı varya nası sinir oldum. bütün gebelikler çok önemli ve değerli ama bizimki tüp bebek olunca sanki daha bi itina ile baksın istiyorum dr.um, psikolojik olarak.. ne biliyim her türlüsü zor...

benm karnımı gören 4-5 aylık der. baya var benim:) 16-17 haftada kesin belli oluyor diye okudum ama genede tecrübesiz olduğum için bir şey diyemeiyeceğim canım. hayırlısı inşallah

canım eli kolu belliydi dr. zahmet edip göstermese de gördüm çok şükür ama nası kursağımda kaldı hevesim anlatamam. 3 hafta beklet, 2 dk sürmeden bitir. onda da ikide bir dondurup ölçüm aldı zaten. 4. aya yeni girdiğimiz için bir daha değiştirmeyeceğim iyi bir dr. bulmalıyım kendime. birde 240 tl para aldı varya nası sinir oldum. bütün gebelikler çok önemli ve değerli ama bizimki tüp bebek olunca sanki daha bi itina ile baksın istiyorum dr.um, psikolojik olarak.. ne biliyim her türlüsü zor...
4

Canım sen İstanbul'da mısın? İstanbul da isen hangi semttesin? Belki bildiğim bir doktora yönlendirebilirim seni...

4

Canım sen İstanbul'da mısın? İstanbul da isen hangi semttesin? Belki bildiğim bir doktora yönlendirebilirim seni...

evet tatlım istanbuldayım. pendikte oturuyorum. evet varsa önerilen iyi bir dr. gideyim ona. ben şifa hastanesine bir gidicem haftaya. netten okuduğum kadarıyla yakın ve iyi olarak bulduğum. ama ne biliyim sizler tavsiye ederseniz daha çok güvenirim gibi gelio:)

kızlar ya ben iki üç gündr çikolata ve cips yiyorum canım nası istio özellikle akşamları.. nasıl engel olabilirim kendime:KK43: sizde yiyomusunuz ben mi yiyorum sadece ya:KK43:

kızlar ya ben iki üç gündr çikolata ve cips yiyorum canım nası istio özellikle akşamları.. nasıl engel olabilirim kendime:KK43: sizde yiyomusunuz ben mi yiyorum sadece ya:KK43:

Çikolatayla aram yok ama bir haftadır cips istiyordu canım ve dün akşam aldım ama sadece 1 paket....Çünkü ne kadar alırsam o kadar yiyeceğimi biliyorum...Sende öyle yap cnmmm :)
Dr. undan memnun değilsen hemen değiştir bence...Sana yakın olması önemli ilk önce...Çevrende danışabileceğin insanlar varsa onlara danış...Ve benim en çok önem verdiğim konu yeni doğan ünitesi olan hastaneler...

16 sında yani bu cumartesi dr. kontrolüm var vee eğer herşey yolunda derse dr.um deli gibi alışveriş yapasım varrr biri beni durdurabilir miiiiiiiii lütfennn:KK6:
Tek manyak benmiyim yoksa hepiniz internetten bebek kıyafetlerine bakıyormusunuzzz :26:

16 sında yani bu cumartesi dr. kontrolüm var vee eğer herşey yolunda derse dr.um deli gibi alışveriş yapasım varrr biri beni durdurabilir miiiiiiiii lütfennn:KK6:
Tek manyak benmiyim yoksa hepiniz internetten bebek kıyafetlerine bakıyormusunuzzz :26:

bende bakıyorum, cinsiyetini bile bilmememe rağmen:) unisex bakıyorum:) bilmiyorum bizi kim durdurucak canm ya. ne biliyim herşeyi alasım var bebişime oda bile bakıyorum şimdiden :)

iyi akşamlar kızlar ben iyiyim kanamam durdu 2 haftadır allaha şükür ara ara kahverengi leke gelio.oda normal dedi doktor.ben istanbulda oturuyodum hamilelilk sıkıntılı geçdigi için adanaya ailemin yanına geldim burdan devam edecem yarın 2 li tetsin sonucu çıkacak ayın 22 doktora gidcem şuan iyiyiz .kendinize ve bebişlere iyi bakın

X