- 21 Kasım 2012
- 2.376
- 3
canım teşekkür ederim cevabın için :)
Ne demek canım lafı bile olmaz.. Ama sen yine doktoruna danış bence..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım teşekkür ederim cevabın için :)
KIZLARRR BAKIN NE BULDUMMM...HADEEE HAREKETLENDİRİN TOPİĞİİİ...
BEĞENDİĞİNİZ AVATARA SAĞ TIKLA FARKLI KAYDET...SONRA KULLANICI KONTROL PANELİNE GEL ...AVATARINI DEĞİŞTİR DE...DOSYA SEÇ OLDU BİTTİİİİİİ:118::118:
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...-bebe-anne-avatarlari-hareketli-kk-uygun.html
Ne demek canım lafı bile olmaz.. Ama sen yine doktoruna danış bence..
Soruyorum da bir şey yok turp gibisin diyor.:)
Kızlar ya 2 gündür farkettim işyerinde hızlı kalkınca yerimden kasıklarımda ağrı oluyo denemek için yavaş kalktım olmadı.
Korktum dokt.aradım korkmana gerek yok normal şeyler dedi kanaman olmadıgı sürece hiç bişeyden korkma dedi.Rahatladım korktum bende neoluyo diye
Allah nasip ederse bende ağustos annesiyimm :)..Rabbimm kucağımıza almamızı nasip eder inşallahh..
Ahhh ahh arada hamile olduğumuzu hatırlasak böyle ani kalkışlar ve ani hareketler yapmayız ama insan doğası alışmışız bir kere. Önemli bir şey değildir canım ama ani şeyler yapmamaya özen göster. Malum hamilesin
lipaka canm sen bana sor birde ..bende Cok hızlı hareket eden ani kalkan biriyim. Bendede oluyor o ağrılar. Unutuyorum .. ben birde geçengun uyanaaakken istemdisi geriliyorum..o zaman ağrı oluyordu bisey olmamıştır inşallah diyorum. Ama söylediğine göre dr kanama yoksa korkma demiş sana.. rahatladim.
kızlar 14+3 üz bugun bi prensesim olacagını öğrendim bidee 150 gr olmusuzz :):2:
Gökçecim resm çoook şirin .yanlız ben bakınca usuyorum. :) yerim o kuzucuklari
Ya kızlar biri bana güneş kremi onersin arastir arastir delircem valla.. buğday tenliyim .bronzlasmak istemiyorum.. sebamed Cok tavsiye ediliyor ama bronzlasmamak için kaç faktörlü almam lazım.. yardiiiim.. cildiriiiiciiim. Işin kötüsü cildim yağlı sebamed kullananlarda Cok yağlı diyor ama diyer ürünlerde parapen bilmem ne içeriyor. Bilemedim ne yapcaagimi..
bende Hic kullanmadım şimdiye kadar güneş kremi ama gebelikte leke oluşmasi kaçınılmaz .biraz aile kaynaklida bence ama tedbir almak istiyorum. Iste benim anlamadığım faktörü düşükse bronzlasmaya dahami etkili onu anlayamadim..