Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

bu arada cacık aklını bana veren gökçeydi sanırım Allah razı olsun çok iyi geldi gerçekten, bugün bolca yaptım dolaba koydum gittim geldim içtim, hem sağlıklı hem susuzluğuma çok iyi geldi hemde mideme çok iyi geliyor soğuk soğuk:)) tavsiye edilir..

Canım tecrübeyle sabittir. Benimde hayat kurtarıcımdı. Faydam dokunduysa ne mutlu bana. Bulantının en kısa zamanda geçmesi dileğiyle....

Yine baş ağrım ve yine bennnn.. Şimdi sinemadan geliyorum Hükümet Kadın' a gittik. Demet Akbağ'ın oyunculuğuna hayranım ama beklentinizi çok yüksek tutmadan gidebileceğiniz bir film. Şimdi evime geldim kocaya dedim ki sen git ps oyna ben biraz dizi izleyip uyuyacağım. Yalan aslında. Hamileliğimin başından beri ısrarla yatağa enlemesine yatmadan uyuyamıyorum. Eee bunu eşim yanımdaykende yapamıyorum. Ben enlemesine uyuyorum sonra gelip o beni düzeltiyor. Sabaha kadar mışıl mışılım. Ama dün düz yatayım dedim. Bir sağa bir sola dön dön uyuyamadım. Allahım tamam psikolojik ve fiziksel değişimleri anlıyorum ama bu yatağa enlemesine yatma takıntısı da ne şimdi anlamadım. Neyse hadi size iyi geceler... Bebikleriniz bir gün daha büyüsün inş.:KK1:

Heeee kızlaaaarr bu arada hepinizi seviyorum. Can yoldaşlarımsınız.. Bu yolda yalnız olmadığıma çok seviniyorum.:KK49:

mutluuuu bizim kızlar tembel çıktı baksana kimse yok ortalıktaaaa.... Neyse yine de günaydın herkese.. Bu sefer de çiçekdemeti ortadan kayboldu.

abileyden haber alan var mı kanaması ne durumda acaba.. Kızlar bir ses verin yauuuu..:KK36:

CAN_SIN bayıldım ben bunlara yaaaa.. Bir sürü indirdim belirli aralıklarla değiştiririm ben bunları...

Günaydın Gökçecim:) hamileliğin başından beri 3 kilo verdim üstelik hiç aşermedim midem bulanmadı. niye böyle oluyor anlamıyorum. her doktora gittiğimde kilim bir öncekine göre azalmış oluyor
:KK43:((

Günaydın Gökçecim:) hamileliğin başından beri 3 kilo verdim üstelik hiç aşermedim midem bulanmadı. niye böyle oluyor anlamıyorum. her doktora gittiğimde kilim bir öncekine göre azalmış oluyor
:KK43:((

Açıkçası benim 4 ile 8 hafta arası olan mide bulantımdan dolayı ki bu mide bulantım açlıktan ağırlıklı oluyordu doktoruma hiç iştahım yok yemek yemediğim için midem bulanıyor diye isyan ederken önemli değil kilo bile verebilirsin bu seni endişelendirmesin demişti. Ben hiç kilo vermedim ama tuhafıda yememe ve gerçekten iyi yememe rağmen hiç kilo almadım. Tabi artık ikizlerin büyümesinden ve rahim genişlemesinden dolayı kilom var. Ama eşim diyorki arkadan baksam hamile olduğunu anlamam önden göbişim var. Farkında olmadan iştah kaybı yaşıyor olabilirsin. Metabozlizman şu an hızlı çalıştığı için yediğin yemekleri çok iyi tüketiyor olabilirsin. Bende 3 kilo çok değil bunu dert etme. Bana 6 kilo bile verebilirsin demişti. Ama sonra istemesende alacaksın o kiloları. Doktora söyledin mi bu durumunu o ne dedi?

Açıkçası benim 4 ile 8 hafta arası olan mide bulantımdan dolayı ki bu mide bulantım açlıktan ağırlıklı oluyordu doktoruma hiç iştahım yok yemek yemediğim için midem bulanıyor diye isyan ederken önemli değil kilo bile verebilirsin bu seni endişelendirmesin demişti. Ben hiç kilo vermedim ama tuhafıda yememe ve gerçekten iyi yememe rağmen hiç kilo almadım. Tabi artık ikizlerin büyümesinden ve rahim genişlemesinden dolayı kilom var. Ama eşim diyorki arkadan baksam hamile olduğunu anlamam önden göbişim var. Farkında olmadan iştah kaybı yaşıyor olabilirsin. Metabozlizman şu an hızlı çalıştığı için yediğin yemekleri çok iyi tüketiyor olabilirsin. Bende 3 kilo çok değil bunu dert etme. Bana 6 kilo bile verebilirsin demişti. Ama sonra istemesende alacaksın o kiloları. Doktora söyledin mi bu durumunu o ne dedi?[/Q

Doktor biraz aşeriyorsun sanırım ondan kilo vermişsin dedi.Hayır hiç aşermiyorum dedim. yeme alışkanlığımda da bi değişiklik olmadı dedim. o da şaşırdı. Bu aylarda çok önemli değil kilo vermen ama bundan sonra alman lazım dedi. Aslında Ev sahibim bana iftira attı. Sen bana şunu şunu söylemişsin dedi hiç söylemediğim halde. Kışın ortasında ev aramaya başladık.Hayatımda ilk defa kirada oturdum böyle bir muamele gördüm.Artık kiracı olmak istemiyorum dedim eşime. ev almak istiyoruz o da ayrı stres yaptı. Öğretmenim. Okulda da sürekli bir koşuşturma halindeyim. tenefüslerimiz çok kısa. eve geldiğimde dermanım kalmıyor. Bilmiyorum gökçecim ya:KK43: ne çok şey anlattım sana:) Anlatmak iyi geliyor. Herkese de anlatılmıyor bazı şeyler . Çok saol ilgilendiğin için. İyi ki varsınız:)

Açıkçası benim 4 ile 8 hafta arası olan mide bulantımdan dolayı ki bu mide bulantım açlıktan ağırlıklı oluyordu doktoruma hiç iştahım yok yemek yemediğim için midem bulanıyor diye isyan ederken önemli değil kilo bile verebilirsin bu seni endişelendirmesin demişti. Ben hiç kilo vermedim ama tuhafıda yememe ve gerçekten iyi yememe rağmen hiç kilo almadım. Tabi artık ikizlerin büyümesinden ve rahim genişlemesinden dolayı kilom var. Ama eşim diyorki arkadan baksam hamile olduğunu anlamam önden göbişim var. Farkında olmadan iştah kaybı yaşıyor olabilirsin. Metabozlizman şu an hızlı çalıştığı için yediğin yemekleri çok iyi tüketiyor olabilirsin. Bende 3 kilo çok değil bunu dert etme. Bana 6 kilo bile verebilirsin demişti. Ama sonra istemesende alacaksın o kiloları. Doktora söyledin mi bu durumunu o ne dedi?[/Q

Doktor biraz aşeriyorsun sanırım ondan kilo vermişsin dedi.Hayır hiç aşermiyorum dedim. yeme alışkanlığımda da bi değişiklik olmadı dedim. o da şaşırdı. Bu aylarda çok önemli değil kilo vermen ama bundan sonra alman lazım dedi. Aslında Ev sahibim bana iftira attı. Sen bana şunu şunu söylemişsin dedi hiç söylemediğim halde. Kışın ortasında ev aramaya başladık.Hayatımda ilk defa kirada oturdum böyle bir muamele gördüm.Artık kiracı olmak istemiyorum dedim eşime. ev almak istiyoruz o da ayrı stres yaptı. Öğretmenim. Okulda da sürekli bir koşuşturma halindeyim. tenefüslerimiz çok kısa. eve geldiğimde dermanım kalmıyor. Bilmiyorum gökçecim ya:KK43: ne çok şey anlattım sana:) Anlatmak iyi geliyor. Herkese de anlatılmıyor bazı şeyler . Çok saol ilgilendiğin için. İyi ki varsınız:)

Canım yaaa stres ve gerginlik şu sıralar düşmanımız bizim. Benim bu aralar yaşadığım bir olay var. Ama çocuklarım daha önemli dedim sildim attım kafamdan. Şu an senin için bebeğin daha önemli o onu demiş bu bunu demiş inan senin psikolojini bozacaktır. Ben senin yerinde olsam öyle de böyle de çıkmayacak mısın evden evet dedim ne var derdim. Sanki sen demedim desende inandı mı o inanmadı.. Var ya şimdiye kadar kimseyi kırmayan gayet nazik, kibar birazda sanatçılığın verdiği mütevazilikle yaşadım. Şimdi kırıp geçiririm herkesi. Benim bebeklerimden önemli hiç bir şey olamaz. Ben onu bunu düşüneceğime Allahın bana verdiği mucizeleri sevmeyi tercih ediyorum. Sende öyle yap bak sonra sağlığını bozacaksın. Sonra da ben kızacağım sanaaaa.. :KK20::KK37:

Canım yaaa stres ve gerginlik şu sıralar düşmanımız bizim. Benim bu aralar yaşadığım bir olay var. Ama çocuklarım daha önemli dedim sildim attım kafamdan. Şu an senin için bebeğin daha önemli o onu demiş bu bunu demiş inan senin psikolojini bozacaktır. Ben senin yerinde olsam öyle de böyle de çıkmayacak mısın evden evet dedim ne var derdim. Sanki sen demedim desende inandı mı o inanmadı.. Var ya şimdiye kadar kimseyi kırmayan gayet nazik, kibar birazda sanatçılığın verdiği mütevazilikle yaşadım. Şimdi kırıp geçiririm herkesi. Benim bebeklerimden önemli hiç bir şey olamaz. Ben onu bunu düşüneceğime Allahın bana verdiği mucizeleri sevmeyi tercih ediyorum. Sende öyle yap bak sonra sağlığını bozacaksın. Sonra da ben kızacağım sanaaaa.. :KK20::KK37:

Çok haklısın biliyorum aynı şeyleri düşünüyorum.Takmıyorum takmayacam diyorum. Kendimce takmıyorum sözde:) Ama tartılar öyle demiyor:) Allaha havale ettim onu. Allahından bulsun.

bende 62 ile başlamıştım hamileliğe 2 kilo verdim bulantılardan 6-8 hafta arasında sonra bulantı hapı kullanıyorm kilo vermem durdu ama almıyorumda çok şükür 60 kilodayım...11+5 günlük hamileyim..14-15. haftaya kadar 1 kilodn fazla almak istemiyorum inş almam

bende 62 ile başlamıştım hamileliğe 2 kilo verdim bulantılardan 6-8 hafta arasında sonra bulantı hapı kullanıyorm kilo vermem durdu ama almıyorumda çok şükür 60 kilodayım...11+5 günlük hamileyim..14-15. haftaya kadar 1 kilodn fazla almak istemiyorum inş almam

Benim de durur inşallah.Hadi alamıyorum bari vermeyeyim:). Bebeğin gelişimi haftasıyla uymlu dedi doktor. Tek tesellim o

X