Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baya bir süredir giremedim nete evde yoktum geldim evime sonunda yazdıklarınızı geç de olsa okudum. biir sürü erkek bebek haberi görüyorum:) Allah herkese hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah. bulantıları olanlara ve kanaması geçmeyenlere Rabbim bir an önce sağlık sıhhat verir şifa verir inşallah. hiç birimize yaşatmasın tekrarını inşallah. bende salıya kalmıştım 2li test için. bebeğimi fazla göremedim ama benim çok kısa sürdü. dr zayıf olduğum için çok net görüntü elde etmiş sözde saçmalık gibi geldi bana. normal dedi kan sonuçların çıkınca arıycam dedi. dün aradılar işte. normalmiş herşey sağlıklıymış. bende detay sormadım pinpiriklenmeyim diye:) elevit ve folbiol kullanıyorum sadece. o su damlası gibi bir akıntım vardı ona da olabilir dedi. buarada dr.umu değiştirmeyi düşünüyorum. yakınlarda bir özel hastane arayışı içine gireceğim. sıradaki test vajinal rahim ağzı ölçümü imiş. size de sölediler mi böle bi şey?
Canım sorma benimde bacaklarım alınırken mahvoldum. Normalde ağda yaparken telefonla konuşurdum ben hiç canım yanmazdı. Şimdi korkumdan nasıl aldıracağım onu düşünüyorum ya kasılırsam ya bebeklere zarar verirsem diye.
Bişey sorcam diyodum okuyunca geldi aklım sakıncası yok dimi bende korkuyorum ağda için öZellikle o bölge için:)
Canım bende ilk defa dün sarı bir akıntı oldu. İdrar yolu enfeksiyonundan olabilir diye düşündüm. Doktora gittiğimde soracağım bende. Ama bugün hiç olmadı mesela..
Ben birde bir şey soracağım kızlar. İdrarınızın rengi koyu sarı ve hafif kokulumudur. Hele sabah ilk idrarda dahada yoğun oluyor bu söylediklerim. Şimdi okudum acaba enfeksiyonmu var bendede. Gerçi baktılar birşey çıkmadı ama 3 hafta falan oluyor. Yoksa normalmi böyle olması bilemedim. Paylaşırmısınız benimle...
Bende bunu aldım kızlar geçen gün dayanamadım :)
ay canm sen dün yemekten sonra bnim gobusu gorseydin. 6aylık derdin. Simdi normle döndü. Sen ikiz tasiyon normal... Geçmiş olsun canm buarada dikkat et kendine.... Daha kontrolume 1ay var iiki şubat 28 çekiyor diye göbek atasim geldi bisaat önce. Hemde deli gibi başım agrirken. Istifradan sonra biraz yemek ve mecbur ikinci agrikesiciyi aldım. Uzandm hafif ağrı var ama idare ediyorum.. ve yarin sinavim var.. kızlar dua edin ii geçsin. Arasinv derslerim Cok iyi geçti ama buna sadece 1haftadır calisabiliyorum . Hep bi uyku hali istifralar. Anca baslayabildim. Bugünde bu migrenim tutunca anca kendime gelebildim....
ay canm sen dün yemekten sonra bnim gobusu gorseydin. 6aylık derdin. Simdi normle döndü. Sen ikiz tasiyon normal... Geçmiş olsun canm buarada dikkat et kendine.... Daha kontrolume 1ay var iiki şubat 28 çekiyor diye göbek atasim geldi bisaat önce. Hemde deli gibi başım agrirken. Istifradan sonra biraz yemek ve mecbur ikinci agrikesiciyi aldım. Uzandm hafif ağrı var ama idare ediyorum.. ve yarin sinavim var.. kızlar dua edin ii geçsin. Arasinv derslerim Cok iyi geçti ama buna sadece 1haftadır calisabiliyorum . Hep bi uyku hali istifralar. Anca baslayabildim. Bugünde bu migrenim tutunca anca kendime gelebildim....
baya bir süredir giremedim nete evde yoktum geldim evime sonunda yazdıklarınızı geç de olsa okudum. biir sürü erkek bebek haberi görüyorum:) Allah herkese hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah. bulantıları olanlara ve kanaması geçmeyenlere Rabbim bir an önce sağlık sıhhat verir şifa verir inşallah. hiç birimize yaşatmasın tekrarını inşallah. bende salıya kalmıştım 2li test için. bebeğimi fazla göremedim ama benim çok kısa sürdü. dr zayıf olduğum için çok net görüntü elde etmiş sözde saçmalık gibi geldi bana. normal dedi kan sonuçların çıkınca arıycam dedi. dün aradılar işte. normalmiş herşey sağlıklıymış. bende detay sormadım pinpiriklenmeyim diye:) elevit ve folbiol kullanıyorum sadece. o su damlası gibi bir akıntım vardı ona da olabilir dedi. buarada dr.umu değiştirmeyi düşünüyorum. yakınlarda bir özel hastane arayışı içine gireceğim. sıradaki test vajinal rahim ağzı ölçümü imiş. size de sölediler mi böle bi şey?
selam kızlar... yine midem çok kötü olduğundan tam okuyamadım yazılanları ama kalbim sizlerle.. öpüldünüz...
canm benim göbek atmam kötünun iyisi.. ışte.. ama ben iki doktora gidiyorum. Bir devlet bir ozele. Ama sanirim devletteki randevumu iptal edip ozele gidicem. Pazartesi :) ondan göbek atasim var.
Az kaldı annesi biraz daha sabırrr...Bak alt tarafta birşey paylaştım adresi tıkla ve gez..Bakarken aklımdan geçtin cidden herşey kızlar içinmiş yahu :) Kırmızı ojeli ayakların üzerinde gene kırmızı ojeli bebek ayakları var . İlk sayfa falandı sanırım tam sana göre...
Hem kafan da dağılmış olur belki canım...En yakın zamanda atlatırsın inşallah ve tadını çıkarırsın hamileliğinin...
evet lilicim benmde basagrimdan dolayı midemin bulantisi pik yapmıştı.. cacık bugün çok ii geldi banada.. yoğurt ihtiyacimida gidermiş oldum..