Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Ben sadece sevincimi esimle paylasirim. ôyle bi huyum vardir..

3 aylik olana kadarda söylemiyi düsünmüyorum acikcasi..
Belki 4 aylik olunca annemlere söylerim, ozaman zaten kendini belli eder..

Sen söyledinmi?

benim eşim babasına söylemiş kan vermeye gidiyoruz diye oda kayınvalideme sonra herkes duydu zaten:KK1:

ben sadece aile hekimime gittim o da sonuca bakıp hamile oldugumu söyledi.başka bi doktora gitmedm ilaç da önermedi.ne zaman gitmeliyimki kese ne zaman görünür? ankarada olan varmı bu arada?[/QUOTE

Ben keseyi salı günü gördüm haftayada kalp atışlarını dinlemek için gidicez hayırlısıyla bide onu duyalım :)

Günaydın herkeseeee :) Aylardır her adet döneminde onlarca erken gebelik belirtisi yaşadım ama meğer hepsi psikolojikmiş.
Yumurtlama belirtim bile olmadığı için hiç umudumun olmadığı bir zamanda sessiz sedasız gelmiş bebeğim.
SAT:9 Kasım BAT:5 Aralık.6 Aralık'ta Dr.kontrolüm vardı.37 yaşında olduğumdan bebek sahibi olmak için zamanla yarış halindeyiz artık.Aşılama yapmalı mıyız 6 aydır tık yok dediğimde doktorum biraz daha bekleyelim dedi.Muayenede rahim kalınlığı da çok elverişli gebelik için bekleyelim bakalım,adet olunca bana mesaj at yumurta takibi yaparız dedi.Hiçbirine gerek kalmadı,meğer hamileymişim ama o gün henüz 4 haftalık olduğu için keseyi o gün göremedik tabii.Ertesi gün evde test yaptım ve 2. Çizgiyi gördüm.:)Şimdi sabırsızlıkla bebişimizi görüp,kalp atışlarını duymayı bekliyoruz.Allah herkese nasip etsin ve sağlıkla kavuştursun bebişlerine inşallah.:)

Günaydın herkeseeee :) Aylardır her adet döneminde onlarca erken gebelik belirtisi yaşadım ama meğer hepsi psikolojikmiş.
Yumurtlama belirtim bile olmadığı için hiç umudumun olmadığı bir zamanda sessiz sedasız gelmiş bebeğim.
SAT:9 Kasım BAT:5 Aralık.6 Aralık'ta Dr.kontrolüm vardı.37 yaşında olduğumdan bebek sahibi olmak için zamanla yarış halindeyiz artık.Aşılama yapmalı mıyız 6 aydır tık yok dediğimde doktorum biraz daha bekleyelim dedi.Muayenede rahim kalınlığı da çok elverişli gebelik için bekleyelim bakalım,adet olunca bana mesaj at yumurta takibi yaparız dedi.Hiçbirine gerek kalmadı,meğer hamileymişim ama o gün henüz 4 haftalık olduğu için keseyi o gün göremedik tabii.Ertesi gün evde test yaptım ve 2. Çizgiyi gördüm.:)Şimdi sabırsızlıkla bebişimizi görüp,kalp atışlarını duymayı bekliyoruz.Allah herkese nasip etsin ve sağlıkla kavuştursun bebişlerine inşallah.:)

Insallah canim insallah.. Allah hayirlisini nasip etsin ...

Ilk cocuk'mu?

kızlar neler yiyorsunuz ben sabahları çıkarken çalışıyorum bu arada incir içine ceviz koyup 2 3 tane yemeye çalışıyorum 1 kaşık pekmez kahvaltımı yapıp aralarda mandalina öğlen ev yemeği yiyorum akşamları canım pek bişey istemiyor nedense suyu bol içmeye başladım

Bende çalışıyorum sabahları peynir süt yumurta öglende ev yemeklerı yiyorum akşamda evde meyve yemege çalışıyorum

:nazar: Masallah kizlar.. Kendinize iyi bakiyorsunuz..

Wolla acikcasi ben resmen kuru ekmekle ayakta duruyorum..

Sabah kahvaltisiz evden cikarim, is yerinde bi dilim peynirli ekmek (cogu kez kuru ekmek)

Aksam eve gelince en basit ne varsa o'dur, mesela tost..

:nazar: Masallah kizlar.. Kendinize iyi bakiyorsunuz..

Wolla acikcasi ben resmen kuru ekmekle ayakta duruyorum..

Sabah kahvaltisiz evden cikarim, is yerinde bi dilim peynirli ekmek (cogu kez kuru ekmek)

Aksam eve gelince en basit ne varsa o'dur, mesela tost..

şekerim bebeğin beslenmesi önemli bizim değil bana kalsa hiç iştahım yok 3 gün yemesem aklıma yemek gelmiyor

ben sadece aile hekimime gittim o da sonuca bakıp hamile oldugumu söyledi.başka bi doktora gitmedm ilaç da önermedi.ne zaman gitmeliyimki kese ne zaman görünür? ankarada olan varmı bu arada?

ben varım cnm sen ankaranın neresındesın

ben etlıkdeyım

ben keseyı gordum fakat gec dollenme benım 8 haftanın ıcındeyım aama bebıs yoktu 3 hafta gerıdeyız

Ben sadece sevincimi esimle paylasirim. ôyle bi huyum vardir..

3 aylik olana kadarda söylemiyi düsünmüyorum acikcasi..
Belki 4 aylik olunca annemlere söylerim, ozaman zaten kendini belli eder..

Sen söyledinmi?

bende senin gibiyim 3 4 ay sonra söylerim eşim biliyor sadece 5 yaşındaki oğlum bilmiyor hala

uygun olmadığını düşünüyorum.geçen sene başımdan kötü bir olay geçti ocakta hamileydim 3 ay yine oğluma söylememiştim 2 li testi yapayım öyle söylerim dedim.doktorum çok iyiyydi 12. haftada bebğin problemli olduğunu keşfettdi.profa yönlendirdi.normalde akraba evliliğinde görülen bir bozukluktu ama 5.milyonda bir normal insanlarda olabilirmiş piyango bize vurdu aldırmak zorunda kaldık zaten anne karnında ölecekmiş öyle bir vakka imiş
çocuğa söyleyip psikolojisini bozmak istemedim önce kardesin olcak arkasından olmayacak demek zor olurdu

şimdi yine öyle düşünüyorum.herkese söylemek insanı çok yıpratıyor

Bende peynirmiş sütmüş yoğut flan hiç yemezdim ama evlat için işte sağlıklı besleniyorz. :)

ben oğlumda kitap gibi beslendim sütünden etinden ceviiiiiiiiiiiiiiiz özellikle cevizi unutmayın hergün 2 tane ilaç gibi yedim ceviz ve çileğin zeki yaptığını biliyorum...balık vss oğlum boyu 52 kilo 3 850 doğmuştu

ama şimdi hiç iştahım yok oğlumda iştahlıydım vicdanım elvermiyor bunada dikkat etmek istiyorun ama şimdilik zorla yiyorum daha doğrusu yiyemiyorum

Selam kızlar bugün sat'a göre 5+1 oldu.Salı günü değerim 1000 çıktı fakat keseyi göremedi.Haftaya idrara sıkışık tekrar gideceğim.İnşaallah o zaman görürüm.Bol bol ceviz,süt ve meyva yiyorum.Birde deli gibi ekşi.Turşu,çiğ köfte,sarımsaklı yoğurt.Önceden nefret ederdim bütün ekşi besinlerden.Ankaradayım.Hastane ve hekimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Sanırım Denizimin geliş tarihi 15 ağustos 2013 olacak.İlk hamileliğim.Müthiş heyecanlıyım.Hepinize sevgiler...

X