Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

doktorum banada yoğurdunu kendin yap dedi.öyle yapıcam artık süt satan köyler var oralardan alıcak eşim kısmetse.eğer bulamazsam sek in günlük sütünden de oluyormuş.buarada benim canım inanılmaz ciğkfte istiyor (etsiz) 3 gün ara ile yedim.ama tutmam lazım artık kendimi.pztesi günü gidicem inşallah doktora keseyi ozaman görücem.inşallah bebeğimiide görürümde içim rahat eder.benim korkularım yok canım.şuanda bu mutluluğun keyfini çıkarıyorum.paylaştığın bilgiler için teşekkürler canım.:nazar:

ne güzel canım allah seni ve bebeğini korusun.hayırlı haberlerini paylaşman dileğiyle...

aslında 4+5 te görünmemesi normal demişti doktor, ama yinede korku bastı beni
bulantılar yeni yeni çok hafif başladı iki gündür, 6. Haftadan sonra başlıyormuş asıl bakalım nolucak, salı günü 6+1 olucak görünmesi gerekiyormuş bakalım medipol e randevu aldım bu sefer inşallah herşey yolundadır.

iyi az kalmış.güzel haberlerni paylaş bizimle...

arkadaşlar rahminizde batma gibi ağrılar oluyormu acaba,bugün başladı bende,iğne batıyor gibi sanki,ishal oldum bide...normalmi sizce?sizde yaşıyormusunuz böyle ağrılar?bende 5. haftadayım sanırım..daha doktora gidemedim..allahım hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

arkadaşlar rahminizde batma gibi ağrılar oluyormu acaba,bugün başladı bende,iğne batıyor gibi sanki,ishal oldum bide...normalmi sizce?sizde yaşıyormusunuz böyle ağrılar?bende 5. haftadayım sanırım..daha doktora gidemedim..allahım hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

benim olmuyor ama karnım ağrıyor arada, ben ishalin aksine peklik yaşıyorum.. mutlaka git doktora hem için rahat eder..

canım hayırlı olsun öncrelikle.sonrada geçmiş olsun bir önceki tecrubelerinde.erken doğan bebeğin nasıl?umarım bu gebeliğin hayırlı ve sağlıklı geçer canım.:KK49:
a
erken doğan bebeğim yaşamadı canım bu akşam doktora gidicem bakalım neler görücez ikiz gibi bi his var içimde Allahtan hayırlısı çok heyecanlıyım akşam olmuyo saatler geçmiyo kızlar ben bebeğin tam olarak nerede oldugunu hissedebiliyorum sizde hissediyormusunuz

slm kızlar merhaba bende işallah ağustos annesiyim ama bende hiç belirti yok .Kusma baş dönmesi vb şeyler.İşallah bu kadar rahat geçer 8 ayımız .:KK54:

kızlar gecen carsamba olcturdugumde 322 cıktı pazartesı olcturdum2750 cıktı 5 gunde sızce azmı yukselmıs

bugün bebişimin kesesini gördüm çok mutluyum 2 hafta sonra kontrolde kalp atışlarını da duymak için çok heyecanlıyım

Gunaydın kızlar dün dokt.gittim kaseyi gördük çok şükür haftaya kalp atışlarını dinlemek için tekrar gidicez.çok heycanlıyım

Kizlar bu alttaki imzayi nasil yapiyorsunuz?.. :44::44:

Baya denedim ama olmuyor..

X