Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

selam kızlar, benim 1 ağustos görünüyor :) ikinci bebeğim ama birincideki heycanın aynısını hissettim. çok mutluyum. yalnız küçük bir sorunum var. ilk bebeğim daha bir buçuk yaşında ve emziriyorum. araştırdım hiçbir zararı yokmuş ama ben çok fena acıkıyorum. hafif bulantım oluyor. sütten kessem mi kesmesem mi bilemedim.

Merhaba kizlar benim de 1 agustos olarak hesaplandi dogumum insallah. 1 haftadir yataktan hic kalkasim yok, bas donmesi, halsizlik, keyifsizlik, cok sukur mide bulantim yok denecek kadar az. hepimize saglikli hamilelik diliyorum

bendede var aynı korku.. 4+5 te keseyi gördük bide bebeği görsek rahatlıycam, salı gidicem. Inşallah herkes görür bebeğini.

amiiiin inş. Canım ne kadr korkuyorum bir bilsen.benim bulantım falanda yok acaba terslikmi var diyorum.senin bulantın varmı acaba birde salı günü kaçıncı haftanda olacaksın.allah yardımcımız olsun rabbim bebeğinle tanışmayı nasip etsin sana inş:) salı günü mutlaka yaz.hoşçakal...

merhaba kızlar..bende dun doktora gittim b-hcg 896 olmuş kanımda düşüklük varmış..onceki gittiğim doktor folbiol diye hap vermişti.bu sefer gittiğim dokotr folicplus verdi..ben folicplus olanını kullanacağım.daha kapsamlı..hafatya ultrason için cagırdı..inşallah bir sıkıntı çıkmaz..yaklaşık 4 haftalıksın dedi..benim sat 01 kasımdı sizlerinki neydi..

selam kızlaarr:)

benimde 9 agustos gözüküyor.Dün hamile oldugumu testle ogrendım ama bugun kan testı yaptırdım 2 saat sonra sonucu alacagım :)pazartesı yada salı gunude doktoruma gıdecegım.cok heycanlıyım :) bendede halsızlık ve uykusuzluk var.şuanda ev hanımı olmayı cok ısterdım ama çalısıyorum.hersabah seve seve 7 bucukta uyanmak zorundayım :KK43: olsun ama bebişim sağlıklı olsunda gerisi boş:):21:

hayırlı olsun canım. harika bişey erkenden öğrenmişsin. benim sat: 1 kasımdı. 26 kasımda kanda baktırdım 186 cıktı. sımdı keseyı gormeyı beklıyorum rabbim nasip ederse. :KK49:

canım merhaba benimde sat 1 kasım bu durumda acaba bu pzt yaa salı keseyı gorebılırmıyım acaba?bugun kan testı yaptırdım ama evde yaptıgım test pozıtıf cıktı:))))

canım merhaba benimde sat 1 kasım bu durumda acaba bu pzt yaa salı keseyı gorebılırmıyım acaba?bugun kan testı yaptırdım ama evde yaptıgım test pozıtıf cıktı:))))

hayırlı olsun canım.Allah tamamını erdirsin..bende haftaya görmeyi umut ediyorum..doktorun sana kaç haftalık diyecek acaba..bana 4 haftalık oalbilirsin dedi kesin bir sey diyemedi..kadınlar kulubunun takviminde de 6.hafta gözüküyor..merak ediyorum bende.

herkese mrb bende carsamba doktora gidicem insallah hayirli habyerleri paylasirim sizlerle

amiiiin inş. Canım ne kadr korkuyorum bir bilsen.benim bulantım falanda yok acaba terslikmi var diyorum.senin bulantın varmı acaba birde salı günü kaçıncı haftanda olacaksın.allah yardımcımız olsun rabbim bebeğinle tanışmayı nasip etsin sana inş:) salı günü mutlaka yaz.hoşçakal...

aslında 4+5 te görünmemesi normal demişti doktor, ama yinede korku bastı beni
bulantılar yeni yeni çok hafif başladı iki gündür, 6. haftadan sonra başlıyormuş asıl bakalım nolucak, salı günü 6+1 olucak görünmesi gerekiyormuş bakalım medipol e randevu aldım bu sefer inşallah herşey yolundadır.

merhaba kızlar..bende dun doktora gittim b-hcg 896 olmuş kanımda düşüklük varmış..onceki gittiğim doktor folbiol diye hap vermişti.bu sefer gittiğim dokotr folicplus verdi..ben folicplus olanını kullanacağım.daha kapsamlı..hafatya ultrason için cagırdı..inşallah bir sıkıntı çıkmaz..yaklaşık 4 haftalıksın dedi..benim sat 01 kasımdı sizlerinki neydi..

benim 28 ekim sat. 4+2 de 695 ti hcg 4+5 te gittim 4-5 haftalık dedi bebeği göremediğimiz için herhalde kesin bişey demedi hcg 1550ydi.
bana da folbiol ve decavit verdi.

kedilerden toksoplazma geçebileceğinden yasaklıyorlar ama etin nedenini tam olarak bilemiyorum.belkide ondanda bir tür bakteri geçebiliyor olabilir.çünkü doktor bana sütü yoğurtuda pastorize yiyip içmemi söyledi kesin hayvanlardan insanlara geçebilecek bakterilerden dolayı söylüyorlar neyse beni şaşırttı doktor öyle deyince bende paylaştımki kimse sıkıntı yaşamasın diye neyse çokta takıntı haline getirmemek lazım.bu aralar düşündüğüm tek şey boş gebelik.hiç bir sıkıntım yok ama acayip korkuyorum şuand. öbür hafta perşembe günü randevum ama o güne kadar nasıl bekleyeceğim bilemiyorum.sizlerdede öyle korkular varmı acaba?

doktorum banada yoğurdunu kendin yap dedi.öyle yapıcam artık süt satan köyler var oralardan alıcak eşim kısmetse.eğer bulamazsam sek in günlük sütünden de oluyormuş.buarada benim canım inanılmaz ciğkfte istiyor (etsiz) 3 gün ara ile yedim.ama tutmam lazım artık kendimi.pztesi günü gidicem inşallah doktora keseyi ozaman görücem.inşallah bebeğimiide görürümde içim rahat eder.benim korkularım yok canım.şuanda bu mutluluğun keyfini çıkarıyorum.paylaştığın bilgiler için teşekkürler canım.:nazar:

canım bence folbiol da folikplus ta aynı işe yarıyor ama arada sadece fiyat farkı var.folbiol 3-5 lira folikplar 16 lira.doktorlar genelde folikplas dıyorlar.ben folbiol kullandım basiretsizliğime geldi ikinciye folikplas aldım.bitsin folbiola devam.buarada benim sat 2 kasımdı canım.daha görmek kısmet olmadı bebeğimi.pztesi randevum var doktorda inşallah görürüm ogünde içim rahat eder:KK19:

selam kızlar.. yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz, hamilelikleriniz hayırlı olsun.. ben folbiol kullanıyorum ve eczcıya sordum folicplus ile içeriği aynı dedi, hiçbir fark yok fiyatından başka dedi bende folbiol kullanıyorum hemde 8 aydır:) fiyatı 1,5 lira hiç boşuna diğerine 17 lira veremem yani.. ben hiç doktora gitmedim daha, 4 haftalık benimki daha keseyi görecek duruma gelsin diye bekliyorum ama cuma gitmeyi düşünüyorum, bakalım pazartesi randevu alıcam..

selam kızlar.. yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz, hamilelikleriniz hayırlı olsun.. ben folbiol kullanıyorum ve eczcıya sordum folicplus ile içeriği aynı dedi, hiçbir fark yok fiyatından başka dedi bende folbiol kullanıyorum hemde 8 aydır:) fiyatı 1,5 lira hiç boşuna diğerine 17 lira veremem yani.. ben hiç doktora gitmedim daha, 4 haftalık benimki daha keseyi görecek duruma gelsin diye bekliyorum ama cuma gitmeyi düşünüyorum, bakalım pazartesi randevu alıcam..

aynen cNIM al bendende okadar.bende öyle düşünüyorum.bakalım benım kuzum görüncekmi pztesi gunu.:emir_bebek:

canım bence folbiol da folikplus ta aynı işe yarıyor ama arada sadece fiyat farkı var.folbiol 3-5 lira folikplar 16 lira.doktorlar genelde folikplas dıyorlar.ben folbiol kullandım basiretsizliğime geldi ikinciye folikplas aldım.bitsin folbiola devam.buarada benim sat 2 kasımdı canım.daha görmek kısmet olmadı bebeğimi.pztesi randevum var doktorda inşallah görürüm ogünde içim rahat eder:KK19:

ama kızlar folbiol sadece folik asit içeriyor folicplus kalsiyum,d vit. ve folik asit içeriyor...ikisi de var o zaman folicplus bitince folbiolu kullanayım...

aynen cNIM al bendende okadar.bende öyle düşünüyorum.bakalım benım kuzum görüncekmi pztesi gunu.:emir_bebek:

bende çarsamba gunu gideceğim doktora..inşallah görürüm hem keseyi hem bebişimi..:emir_bebek:

arkadaşlar bende hamileyim Allaha şükür . 6 aylık bir erken doğum bir de 6 haftalıkbbir düşükten sonra tekrar hamileyim inşalah bu sefer evladımı kucagıma almamı nasip edecek Rabbim Hissediyorum =):KK49:

ama kızlar folbiol sadece folik asit içeriyor folicplus kalsiyum,d vit. ve folik asit içeriyor...ikisi de var o zaman folicplus bitince folbiolu kullanayım...

bende çarsamba gunu gideceğim doktora..inşallah görürüm hem keseyi hem bebişimi..:emir_bebek:

kalsiyumu zaten süt ürünlerinden alıyorum canım.doktorların çoğu folikplusı öneriyor çünkü o ilacın firması ile doktor arasında geçen ilişkidir.bizzat şahit olmuştum eski çalıştığım yerde.oyuzden benim eski doktorum hastalarına derdiki ikiside aynı gorevi yapıor tek fark firmanın kazandığı para derdi.

önce pztesi ben güzel haberlerle gelicem inşallah sonrada sen :KK52::emir_bebek:

arkadaşlar bende hamileyim Allaha şükür . 6 aylık bir erken doğum bir de 6 haftalıkbbir düşükten sonra tekrar hamileyim inşalah bu sefer evladımı kucagıma almamı nasip edecek Rabbim Hissediyorum =):KK49:

canım hayırlı olsun öncrelikle.sonrada geçmiş olsun bir önceki tecrubelerinde.erken doğan bebeğin nasıl?umarım bu gebeliğin hayırlı ve sağlıklı geçer canım.:KK49:

doktorum banada yoğurdunu kendin yap dedi.öyle yapıcam artık süt satan köyler var oralardan alıcak eşim kısmetse.eğer bulamazsam sek in günlük sütünden de oluyormuş.buarada benim canım inanılmaz ciğkfte istiyor (etsiz) 3 gün ara ile yedim.ama tutmam lazım artık kendimi.pztesi günü gidicem inşallah doktora keseyi ozaman görücem.inşallah bebeğimiide görürümde içim rahat eder.benim korkularım yok canım.şuanda bu mutluluğun keyfini çıkarıyorum.paylaştığın bilgiler için teşekkürler canım.:nazar:

merhaba günümüz aynı seninle şekercim :KK1: bende yarın gideceğim bakallım kesemizgörünecekmi

bu arada doktorum folicplus verdi günde 3 dedi ama eczane günde 1 alsanız yeter dedi. şimdi içiyorum bakalım yarın içinçok heyecanlıyım. inşallah kesemizi görürüz

X