Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

ya arkadaslar kasım ayı hamılelerı yanı agustos 2013 anne adayları =)) olarakdan bırbırımızi arkadas lıstesıne eklesekde tanıssak nasıl olur ben hepınızle tanısmak ısterım sonucda artık ortak bır yonumuz var ve burdayız sureklı yazıscaz sızce nasıl olur cevaplarınızı beklıyorum mutlakaaaa

benim içi sorun olmaz, zaten buradanda paylaşım yapacağımız için bana farketmez..

Az önce doktordan geldim.bebeğim 5 hafta 5 günlükmüş kesesini gördük çok şükür.kalp atışları için haftaya perşembe çağırdı doktor.kalp atışlarını duyana kadar endişelerim bitmeyecek galiba.hayırlısını diliyorum artık..kızlar doktorum çiğ ete dokunma dedi kedi köpeğe dokunmamam sebze meyveleri bol yıkamam gerektiğini falan biliyordum ama bunu bilmiyordum.ete falan dokunacaksanız eldiven kullanmanızı öneririm.hoşçakalın...

kedi köpeği sahipli ve aşılıysa sevebilir sonradan ellerini yıkayabilirsin ama çiğ et çok önemli, sucuk, salam, sosis hamilelik boyunca yasak :KK43:((

kedi köpeği sahipli ve aşılıysa sevebilir sonradan ellerini yıkayabilirsin ama çiğ et çok önemli, sucuk, salam, sosis hamilelik boyunca yasak :KK43:((

evet annemin kedileri var onu sordum veteriner kontrolündeyse sorun yok dedi.salam sosis falan hiç düşünmemiştim çiğ et neticede söylediğin iyi oldu.teşekkürler

kızlar betahcg 322 cıktı dun vermıstım kanı sızlerın kac cıktı

Canım ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde 318 çıkmıştı ve 3 haftalık demişti. Şuan 5 haftalık oldum ama doktorum bir daha istemedi. Sen şuan kaçıncı hafta içerisindesin... :)

Canım köpek o kadar değilde kedi için çok tehlikeli diyorlar hamileler için. Minikler için hiç birini ellemesekde olur bir süre uzaktan da sevsek yeter :)) Salam,sosis geçtimde benim acayip sucuk istiyor canım yedimde hafta sonu valla ama iyi pişirdim ne yapim :))))

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum benimde tahmini 6 ağustos görünüyor henüz 5 haftalık oldu burdan çok şey paylaşıcaz inş herkesin bebeği hayırlısıyla dünyaya gelir inş

canım ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde 318 çıkmıştı ve 3 haftalık demişti. şuan 5 haftalık oldum ama doktorum bir daha istemedi. Sen şuan kaçıncı hafta içerisindesin... :)

cnm ben daha dun kan verdım sonuc oyle cıktı adet tarıhıme gore 6 haftanın ıcındeyım ama bu degere gore benımde 3/4 hafatlık gozukuyor yarın tekrar gıdıcem

merhaba anne adayları...bugun doktora gittim yarın için kan tahlili yaptıracakmış..dun aksamki hcg 420 idi.kaç haftalık oldugunu soyleyemem şimdi dedi..off neden ama herkes biliyo..neden soylemediki..

benimde bebeğim 5-6 ağustos gibi dünyaya gelecek.ilk bebeğim, doktora gittim keseyi gördüm ama hala inanmakta güçlük çekiyorum.Bide size bişey soracağım benim doktorum betahcg me bakmadı ve folik asit vermedi bu normal mi?

kızlar betahcg 322 cıktı dun vermıstım kanı sızlerın kac cıktı

valla benim 3 haftalık bile değildi kan verdiğimde 82 çıktı ama sonra bir daha ölçtürmedim, 5 haftalık olunca gidicem doktora kontrole o zaman hepsine bakarlar nasılsa..

Canım köpek o kadar değilde kedi için çok tehlikeli diyorlar hamileler için. Minikler için hiç birini ellemesekde olur bir süre uzaktan da sevsek yeter :)) Salam,sosis geçtimde benim acayip sucuk istiyor canım yedimde hafta sonu valla ama iyi pişirdim ne yapim :))))

valla benim ilk hamileliğimde arkadaşlarımın kedisi vardı, kayınvalidemin köpeği vardı ve ben çok severim hayvanları, hepsini hamile olmama rağmen mıncırdım ama ellerimi yıkadım her seferinde çok şükür bişeycik olmadı.. eğer bebekliğinden beri sahipliyse, veteriner kontrolündeyse ve çiğ et yedirilmiyorsa hayvana hele hele sokağa çıkarılmıyorsa, sadece evde bakılıyorsa (kedi gibi)hiçbir sorun yok.. yabancıların evlerinde hem kedi hem köpek oluyor ve bebekleri doğduktan sonra onlarla mıçmıç oluyorlar, çok üstüne düşmemek lazım.. benimde canım çok sucuk istiyor, geçen hamileliğimde hiç yemedim 9 ay, sosisi de çok kaynatarak yemiştim ama nadir.. aslında sucuğu markalı alıp, suyun içinde çok iyi pişirip öyle kızartmak lazım o zaman bişey olmaz belki:))

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum benimde tahmini 6 ağustos görünüyor henüz 5 haftalık oldu burdan çok şey paylaşıcaz inş herkesin bebeği hayırlısıyla dünyaya gelir inş

hoşgeldin canım, sağlıkla dünyaya gelsin inşallah bebişin..

merhaba anne adayları...bugun doktora gittim yarın için kan tahlili yaptıracakmış..dun aksamki hcg 420 idi.kaç haftalık oldugunu soyleyemem şimdi dedi..off neden ama herkes biliyo..neden soylemediki..

son adet tarihine göre bilmesi gerekirdi ilginçmiş..

benimde bebeğim 5-6 ağustos gibi dünyaya gelecek.ilk bebeğim, doktora gittim keseyi gördüm ama hala inanmakta güçlük çekiyorum.Bide size bişey soracağım benim doktorum betahcg me bakmadı ve folik asit vermedi bu normal mi?

keseyi gördükten sonra bakmaya lüzum görmeyebiliyorlar merak etme canım ama folikasiti mutlaka her doktor verir.. ben hamile kalmadan kullanmaya başladım ve hala kullanıyorum.. bebek 2,5 aylık falan olunca bıraktırıyor doktor zaten..

ya arkadaslar kasım ayı hamılelerı yanı agustos 2013 anne adayları =)) olarakdan bırbırımızi arkadas lıstesıne eklesekde tanıssak nasıl olur ben hepınızle tanısmak ısterım sonucda artık ortak bır yonumuz var ve burdayız sureklı yazıscaz sızce nasıl olur cevaplarınızı beklıyorum mutlakaaaa

olabilir canım ama burdada konuşuruz bol boll :KK9:

Az önce doktordan geldim.bebeğim 5 hafta 5 günlükmüş kesesini gördük çok şükür.kalp atışları için haftaya perşembe çağırdı doktor.kalp atışlarını duyana kadar endişelerim bitmeyecek galiba.hayırlısını diliyorum artık..kızlar doktorum çiğ ete dokunma dedi kedi köpeğe dokunmamam sebze meyveleri bol yıkamam gerektiğini falan biliyordum ama bunu bilmiyordum.ete falan dokunacaksanız eldiven kullanmanızı öneririm.hoşçakalın...

canım inşallah bebeğinin o pıt pıt sesini duyarsın.bende daha keseyi göremedim pztesi görücem inşallah.buarada ete dokunmamayı ilk defa duydum.neden acaba dokunmuyacakmışız bilen varmı acaba ?

doktorunun folik asit vermesi lazımdı bence sen al kullan.bebeğinin ona ihtiyacı var.buarada hayırlı olsun canım.:emir_bebek:

canım inşallah bebeğinin o pıt pıt sesini duyarsın.bende daha keseyi göremedim pztesi görücem inşallah.buarada ete dokunmamayı ilk defa duydum.neden acaba dokunmuyacakmışız bilen varmı acaba ?

kedilerden toksoplazma geçebileceğinden yasaklıyorlar ama etin nedenini tam olarak bilemiyorum.belkide ondanda bir tür bakteri geçebiliyor olabilir.çünkü doktor bana sütü yoğurtuda pastorize yiyip içmemi söyledi kesin hayvanlardan insanlara geçebilecek bakterilerden dolayı söylüyorlar neyse beni şaşırttı doktor öyle deyince bende paylaştımki kimse sıkıntı yaşamasın diye neyse çokta takıntı haline getirmemek lazım.bu aralar düşündüğüm tek şey boş gebelik.hiç bir sıkıntım yok ama acayip korkuyorum şuand. öbür hafta perşembe günü randevum ama o güne kadar nasıl bekleyeceğim bilemiyorum.sizlerdede öyle korkular varmı acaba?

Bugun gene doktora gıttım degerımı dusuk buldu doktor carsamba 322 cıkmıstı

pazartesı tekrar dedı o zaman kadar 2500 fılan oluyor allah kısmet ederse

bence gec dollenme oldu hayırlısı ne dıyım pazartesıne kadar catlamasam ıyıdırrrrrrr

kedilerden toksoplazma geçebileceğinden yasaklıyorlar ama etin nedenini tam olarak bilemiyorum.belkide ondanda bir tür bakteri geçebiliyor olabilir.çünkü doktor bana sütü yoğurtuda pastorize yiyip içmemi söyledi kesin hayvanlardan insanlara geçebilecek bakterilerden dolayı söylüyorlar neyse beni şaşırttı doktor öyle deyince bende paylaştımki kimse sıkıntı yaşamasın diye neyse çokta takıntı haline getirmemek lazım.bu aralar düşündüğüm tek şey boş gebelik.hiç bir sıkıntım yok ama acayip korkuyorum şuand. öbür hafta perşembe günü randevum ama o güne kadar nasıl bekleyeceğim bilemiyorum.sizlerdede öyle korkular varmı acaba?

bendede var aynı korku.. 4+5 te keseyi gördük bide bebeği görsek rahatlıycam, salı gidicem. İnşallah herkes görür bebeğini.

X