- 12 Kasım 2011
- 1.204
- 0
en azından bebşleriimizi görmüş oluruz , bayılıyorum zaten muayeneye gitmeye:) inşallah görürürz bi an önce sağlıklılıdırlar inşallah.. zaten görmedim diye 1 hafta sonra çağırırsa tekrar hoş olmaz, muayene parası çok tutuyor yasen istanbuldamısın
Benim 2li test 11+4 de oldu ense kalınlığını ölçtü bide burnunu kan aldılar 15 gün sonra sonuç ddi
ben izmirdeyim canım şifa hastanesine gidiyorum her gidişte 50 tl ama ikili için ayrıca ücret verirmiyim acaba onuda sormadım gerçi
oyy onun burnuyla da ensesi varmış onu ölçüyolarmış:) bende bir an önce miniğimi görmek istiyorum:))))
:) Evet canım herseyi gösterdi dokt.kollarını ayaklarını yakınlaştırdı goruntuyu herşeyı belli cenesi burnuu hareketlerini gordum hiç ordan kalkmak istemedim :)
Sen nezaman gidiceksin.
Evet dokt.gösterdi...Ben 2li testte aynı bi ücrette vermedim normal muayene ücreti verdim okadar.
Rize deyim Şar Hospital diye bi hastane var oraya gidiyorum.
canım gittiğinde kaçıncı haftandı
11+4 canım...Sen nezaman gidiceksin
ense kalınlığı ve 2 li test normal çıkarsa 3 lü yaptıracakmısınız ben düşünmüyorum pek çünkü 2 li daha güvenilirmiş 3 lü bazen kafa karıştırıyormuş
kızlar aranızda gökçe ve benden başka crinone jel ya da progestan iğnesi kullanan var mı?
canım beni de 11+5 de çağırdı. yazılanlara bakınca bizi erken mi çağırdı acaba ya
seninki tüp bebek mi tatlım? kanama geçirdin mi?
kızlar aranızda gökçe ve benden başka crinone jel ya da progestan iğnesi kullanan var mı?