Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Evet canım benimde tüp:)yok hiç olmadı kanamam hani tutunma kanaması diyorlardı ya oda olmadı bende ama şükür tutundular bebeler 2si birden:) senin de çift mi? İlk denemende tutundumu bebiş:)

evet canım benimde ilk denememde tutundu çok şükür. ama benim bitane embriyo transfer edildi. gökçe82nin ikizleri var senin gibi:) ya benimde tutunma kanaması falan olmadı da geçen hafta işte bi kanama geçirdim. ağrım sızım olmadı. o crinone jel varya. onu sıkarken bi baktım çubuk kan olmaya başladı. dr. bebekten değil. rahimde de bi sorun yok dedi. hatta rahim ağzı genişliğini kntrol etti. o da normal dedi. ben mi jeli kullanırken fazla ittim damara falan mı geldi orasını anlayamadığım olaylar zincirine ekledim:) ben çok pinpirikli bir anne adayıyım şuan oluşan yeni korkumda, 12. hftadan sonra crinone jeli bırakınca bebişlerimiz düşermi acaba diye sizin de oluomu böle saçma düşünceleriniz kızlar ya

Doktorunun da dediğine göre bir sorun yokmuş takma kafana o jel la alakalı dediğin gibi biraz zorladın sanırım. Bende yavaşça kullanıyorum jeli bitsede kurtulsak:) ben bu gebelik haftasını anlamıyorum benim alttaki yazımda 12 hafta içindesiniz diyor hani yazıların altında çıkıyor ya o, netten bakıyorum opu tarihine göre 11+3 diyor.bu arada benim doktor opudan hesaplıyor sizinkiler?

benim ultrasona bakıp söylüyor haftasını

ii aksamlar kizlar bende dun ikili testimi yaptirdim 12+2 . haftada p.tesi alicam hayirlisi artik hepimize

canım benimde 10+1, benimde 11. hafta olarak gözüküo. sanırım mantığı şu. 10 hafta bitti, 11den 1 gün geçti. yani seninkide 11in değil 12nin bitmesine 4 gün kalmış. zaten 11i bitirmişsin. sanırım ondan.

saol canım, buarada hayırlı olsun demek erkek bebek:) Allah hzayırlı ve sağlıklı bir evlat versin hem sana hem bize inşallah.. buarada ne iğnesi öyle hergün vurulman gereken

Evet canım ya erkek dedi...Bir daha ki aya netleştiririz de dedi ama...Bu kanamalardan sonra cinsiyetin hiç bir önemi yok sağlıklı olsun da...Kan sulandırıcıymış...Karından vurulan minik iğnelerden...Corasprin,Elevit,Folbiol,Proluton(6 günde bir) Progestan sabah ve öğlen gece yatarken de jel...Bunları zaen vermişti geçen sefer bir de hergün bu kan sulandıcı iğneden verdi işte şimdi...Bir sonraki kontrol 16. haftada kan hapı ve kalsiyuma başlayacakmışım...Kendimi yürüyen ecza deposu gibi hissediyorum :) Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi...

hayırlı olsun:) şimdi senin 12+ demi gebeliğin. yoksa 13+ mı? yani ben şuan 10+1 haftayım. ilacım 11+6 da yada 12+0 da biticek değilmi?

Canım 11+6 nın ertesi günü 12. haftan oluyor. O zaman bırakacaksın. Anladığım kadarıyla senin döngünde Çarşamba. Bu durumda 6 Şubat da bırakacaksın.

Canım seni bilmem ama benim el bileklerim ve dirseklerime kadar kramplar giriyor. Sanırım kalsiyum eksikliğinden. Ekmek bölemiyorum elimle bir şey koparamıyorum dehşet canım yanıyor. Halbuki deli gibi ayran yoğurt peynir tüketiyorum. Ama ikizler sağolsun hepsi onlara gidiyor sanırım...

evet ecza deposu gibi olmuşsun hakikaten:) olsun herşey bebeklerimiz için değilmi zaten.. bu günlerde sağ salim bi geçse de kucağımıza alsak herşeyi unuturuz eminim..

Canım 11+6 nın ertesi günü 12. haftan oluyor. O zaman bırakacaksın. Anladığım kadarıyla senin döngünde Çarşamba. Bu durumda 6 Şubat da bırakacaksın.

evet canım benim döngümde çarşamba. tam 12. hafta da bırakılıyor dedğin gibi demekki

canım liseye gidiyordum, ozaman kalbime ve göğsüme kramplar giriyordu bir ara. ve şiddetli kabızlık çekiyordum. dr.a gittik. uzun uğraş ve testler sonucu bende kalsiyum eksikliğinin bütün bunlara sebep olduğu ortaya çıkmıştı. sende geçen ankaraya gittiğinde kabızlık çekmiştin sanırım. şimdide kramplar giriyor diyince aklıma o geldi. dr.a söyle bence sende daha erken başlayabilir kalsiyuma.

amin inş hepimizin yavrusunu korusun herşey onlar için aynı senin gibi bende birsürü ilç kullanıyorum o iyi olsun kucağıma alayım da herşeye razıyım valla

Ay ne bilim pek anlayamadım bu haftaları:)

kızlar günaydın ömrümüz doktorlarda geçiyor ama olsun razıyız diş doktorundan geliyorum tel kullanıyorum ben ortodonti tedavisi :) tellerimi sıktırdım bugün diş etlerinde hafif büyüme olmuş hamilelikte oluyormuş bu daha yumuşak fırçala dedi gargara kullanıcam birde öyle işte

Çok heyecanlı ve endişeliyim ikili test için.Ne kadar yakın akraba varsa hepsine riskli olduğunu söylemişlerdi.

kizlar mrb doktor ense kalinlii icin normal dediyse burun kemigi gozuktu ise ve yasiniz 35 in altindaysa risk cok az korkmayin ben buun sonuclarimi aldim cok sukur iyi dedi domtorum darisi sizlerin basina benimde merak ettigim 20 subatta gidicem ozaman cinsiyeti kesin belli olur mu su an 12+3 haftaligim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…