Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde saclarim ayni cok dokuluyorlar,burdada buyukler bebek seni tanimaya basladi ondan dokuluyo dediler.
gunaydııınnnn.. ne zmndır giremiyordum pek bi gelişmede olmamış :) Ben bebeğime ek gıda vermiyorum doktorumuz uygun görmedi daha var dedi.. mama da haftada 1-3 kere ihtiyac durumunda yada Hiç vermiyorum .. anne sütüne devam yani..
benm bebegimde hastalandı doktora götürmedim surup aldırdım ama onuda vermedim.. iyileşti gibi pek bişeyi kalmadı burnu tıkanıyo bazen fizyolojik damla vs sekilde hallediyorum arada buhar veriyorum, oda neminin düsmesi halinde o kdr.. bu arada benim bebeğim dönemiyo hala umarım yakın zmnda döner..
diş etlerinde de beyaz beyaz noktalar cıktı bi kaç tane eczacıya sordum pamukcuk dedi damla verdi onu kullanmaya başladım yeni.. sizlerde varmı bilmiyorum ama gögus ucumda var bnm beyaz bişey catlakta yerleşmiş mantar olduğunu dusunuyorum agrıyo bazen.. doktora gitmedim daha gitmem gerekiyomu yada nedir bileniniz varsa ona göre hareket ediyim..
Bizden bu kadar.. Bebişlerinizle birlikte sevgilerimizleee
Kızlar bu arada dun buyuk bi facia dan dondum gercekten verilmis sadakamız varmıs
Dun ana cocuk saglıgı merkezine gittim spiral taktırmak icin.kadın tam takacaktı enfeksiyonun var takarsak artabilir dedi bende takmayalım o zaman tedavi olsyım oondan sonra takarız dedim indim cataldan.
Sonra dedim ki bu nasıl bisey gorebilir miyim.bi baktım bakır telden yapılmıs kucucuk bisey.bakır ve aluminyun karısımıymıs dısı bakır kaplamaymıs.nasıl tskıldıgını bi maket ustunde gosterdi kolay yani kendinizi sıkmazsanız enfeksiyon da yoksa canınız zerre kadar acımıo
Gelelim isin bana bakan kısmına
Benim metal e alerjim var.basta takılacagı zaman bana bi bilgi verilmedi.ben de ne bileyim vucuda zararı.olmayan biseydir diye dusundum.hic metaldir bakırdır duymamısım da aklıma da gelmedi.
Eger takılsaydı buyuk ihtimal hastanelik olana kadar farkedilmeyecikti ve rahmim yara olacaktı belki de bir daha cocugum olmayacaktı.
o yuzden EGER METALE ALERJINIZ VARSA OZEL HASTANEDE O YUKSEK MİKTARI ODEMEYİ GOZE ALIP İLACLI SPİRAL TAKTIRIN.HİC BİRSEY SAGLIMZDAN DAHA DEGERLİ DEGİL.
(Medicalpark ta 350 tl ye takılıyormus ilaclı spiral.Bu usak subesi.ben taktırmayı dusunuyorum cunku Ahmet Efe'm 5 yasına gelip kardes istiyorum diyene kadar 2.bebegi dusunmuyorum.Allahım lsteyenlere versin.tabi simdi verirse de basım ustune.ama kendi irademle hamile kalmak istemiyorum -esim ısrarla istiyor ama yılmayacagımmm- )
dün yemeğe misafir çağırdım, çağırmaz olaydım. çoluk çocuk ailecek hasta geldiler. bizde oğlumla bu sabah pert olduk. yavrum nasıl öksürüyo balgam çıkartmaya çalışıyo, çokta huysuz yaaa. daha önceden doktorun verdiği şurubu verdim. o söktürmüştü balgamını.
ya insan hastaysa özellikle bebekli bir aileye gelmemesi lazım.
Kızlar bugün kuzuma peynir yaptım nasıl mutlu oldum anlatamam tadınıda çok beğendim
Kızlar bu arada dun buyuk bi facia dan dondum gercekten verilmis sadakamız varmıs
Dun ana cocuk saglıgı merkezine gittim spiral taktırmak icin.kadın tam takacaktı enfeksiyonun var takarsak artabilir dedi bende takmayalım o zaman tedavi olsyım oondan sonra takarız dedim indim cataldan.
Sonra dedim ki bu nasıl bisey gorebilir miyim.bi baktım bakır telden yapılmıs kucucuk bisey.bakır ve aluminyun karısımıymıs dısı bakır kaplamaymıs.nasıl tskıldıgını bi maket ustunde gosterdi kolay yani kendinizi sıkmazsanız enfeksiyon da yoksa canınız zerre kadar acımıo
Gelelim isin bana bakan kısmına
Benim metal e alerjim var.basta takılacagı zaman bana bi bilgi verilmedi.ben de ne bileyim vucuda zararı.olmayan biseydir diye dusundum.hic metaldir bakırdır duymamısım da aklıma da gelmedi.
Eger takılsaydı buyuk ihtimal hastanelik olana kadar farkedilmeyecikti ve rahmim yara olacaktı belki de bir daha cocugum olmayacaktı.
o yuzden EGER METALE ALERJINIZ VARSA OZEL HASTANEDE O YUKSEK MİKTARI ODEMEYİ GOZE ALIP İLACLI SPİRAL TAKTIRIN.HİC BİRSEY SAGLIMZDAN DAHA DEGERLİ DEGİL.
(Medicalpark ta 350 tl ye takılıyormus ilaclı spiral.Bu usak subesi.ben taktırmayı dusunuyorum cunku Ahmet Efe'm 5 yasına gelip kardes istiyorum diyene kadar 2.bebegi dusunmuyorum.Allahım lsteyenlere versin.tabi simdi verirse de basım ustune.ama kendi irademle hamile kalmak istemiyorum -esim ısrarla istiyor ama yılmayacagımmm- )
dün yemeğe misafir çağırdım, çağırmaz olaydım. çoluk çocuk ailecek hasta geldiler. bizde oğlumla bu sabah pert olduk. yavrum nasıl öksürüyo balgam çıkartmaya çalışıyo, çokta huysuz yaaa. daha önceden doktorun verdiği şurubu verdim. o söktürmüştü balgamını.
ya insan hastaysa özellikle bebekli bir aileye gelmemesi lazım.
kizlar benim kuzum 2 aydir az kilo aliyor ya , cok fazla emmiyordu ve genel bir huysuzlugu var.bende omrumuz yollarda gectigi iicin duzen tutturamadi diye dusunuyordum.dr.umuz istahsizlik varsa bi idrar tahlili/kulturu yaptiralim dedi.bugun sonuca bi bakti .. Benim yavruda idrar yollarinda enfeksiyon varmis ilac basladi.antibiyotik
Basina gelen yada duyan var mi boyle bir durumu ?
cok gecmis olsun canim..malasef millet cok düsüncesiz...bende cogu zaman ayni dertten muzdaribim..balgam icin ilac ne vermisti doktorun ?
Artık iyice ele avuca geldiler, hoplatıp zıplatılacak, mıncırılacak kıvama geldiler.
bu benimki
Eki Görüntüle 918569