- 14 Aralık 2012
- 1.233
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydın bu sabah itibariyle hasta olmuş bulunmaktayım :) 40dan sonra olmamıştım umarım karnım iner :)
ayy masallah masallah..Kuzucuga bak senn .. :) Kime benziyo peki cnm ? sana mi babaya mi ?
mukoral verdi canım, devletin karşıladığı ilaçlardan değil. hoş artık çoğu ilacı karşılamıyo ne anlamı kaldı sigortanın anlamadım....
kıs Allah canını almasın bide büyümüyo diyosun kocaman adam olmuş annesiiii maşallah maşşallah....
en buyuk gorunen resmi bu oyuzden bunu koydum , bide fotolarda buyuk gorunuyo her gercekte goren aman kucucukmus bu diyo..2 aydir 300- 400 gr alyo..Belki enfeksiyon gecince kilo alimi da duzelir .. Umidim bu valla.. Zaten 1-2 aya kadar da dis problemi baslar..Salyaliyiz baya da dr. daha cenesi olusuyo dis cikartmaz merak etme dedi.aman cikmasin biraz toparlansinda oyle ciksin disler..
Benimki zaten gaz promlemini yeni atlatti simdide idrar yolu ..Bide dis olursa tam olacak..Dogdugundan beri rahat yuzu gormedi yavrum..buna sukur yine ciddi birseyimiz yok ama insan uzuluyo valla..
en buyuk gorunen resmi bu oyuzden bunu koydum , bide fotolarda buyuk gorunuyo her gercekte goren aman kucucukmus bu diyo..2 aydir 300- 400 gr alyo..Belki enfeksiyon gecince kilo alimi da duzelir .. Umidim bu valla.. Zaten 1-2 aya kadar da dis problemi baslar..Salyaliyiz baya da dr. daha cenesi olusuyo dis cikartmaz merak etme dedi.aman cikmasin biraz toparlansinda oyle ciksin disler..
Benimki zaten gaz promlemini yeni atlatti simdide idrar yolu ..Bide dis olursa tam olacak..Dogdugundan beri rahat yuzu gormedi yavrum..buna sukur yine ciddi birseyimiz yok ama insan uzuluyo valla..
slm tatlım uzme kendını cunku bızde aynı durumdayız benım mınnak kuzu da hıc buyumuyor sankı yasıtlarının yanında kucucuk duruyor 4 bucuk aylıgız ve daha 5 700 gr ız gorenler ay ne kadar kucuk premature falan mı dogdu dıyolar :) benımkı de pek salyalı ama dıs oldugunu sanmıyorum cunku daha cok kucuk cıkarmaz bence de bu arada sen ek bısey verıyormusun yoksa sadece emıyormu benımkı emıyo sadece bıberon falan almıyor zaten galıba bızım kuzular boyle ufacık kalacak gercı dedıgın gıbh saglıklı olsunlarda gerısı bos dıyorum ama bende uzulmuyor degılım
bugünü hastanede geçirdik. çok dolmuş ciğerlerine inmiş bebeğimin sağlıkocağında doktorumuz ilaç bile yazmadı hemen acilen hava alması lazım vakıf gurebaya gidin dedi. bizde gittik üç kere aldı. bronşit astım olabilir ama daha belli olmazmış çok küçükmüş. 5 gibi eve geldik. hep uyudu yavrum hiç keyfi yoktu. aspiratörle burnunu çekiyorduk ki oğluş ağzını kocaman açmış bağırırkren pıtlayan dişini gördük hemen buzlukta bekleyen dişliğini aldım pıtlayan dişinin üzerinde gezdırdim. anında rahatladı, keyfi geldi
kızlar çok uzun zamandır giremiyorum bilgisayar açıpta. kaçırıyorum sizlerin bebişleri ne alemde sizler ne alemdesiniz. ama telefon hep yanımda olduğu için face ten eklerseniz daha rahat görüşürüz ecrinzumrakol öpüldünüz benimki mızırdamaya başladı bile çıkmam lazım.
cnm ekledim seni ben..bencede buraya pek giren olmuyo artik herkes kosturuyo..Face de daha rahat grs.uz.
Beni de eklemek isteyen arkadaslar olursa ;
Seda Tapinc Koyuncu
kzmrl , zelda , lili ,gokce , cicek ,cansin , moon ve aklima rumuzu gelmeyen diger kizlar ..bencede bagi kopartmayalim..
kızlar çok uzun zamandır giremiyorum bilgisayar açıpta. kaçırıyorum sizlerin bebişleri ne alemde sizler ne alemdesiniz. ama telefon hep yanımda olduğu için face ten eklerseniz daha rahat görüşürüz ecrinzumrakol öpüldünüz benimki mızırdamaya başladı bile çıkmam lazım.