Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kızlar bu arada dis cıkaran var mı?benim sıpacanın patladı disleri masallah barekallah.yavrum mahvoldu ama kac gun.dun aksam farkettim yarmıs ufacık ikisi de gorunuo etinin icinden.

Canım benim Sarp bir tanesini yarmış çıkacak inş. Ama cebelleşiyoruz gece gündüz. çok sinirli oldu bağırıp çağırıp duruyo.

Evet cok zorlanıyoruz bizde.ben gecen gun salatalık vardı dolapta soguk soguk surdum dis etlerine baya rahatlattı kuzumu.bi krem varmıs acısını ve kasıntısını geciriyormus dis etlerine surulen.onu alıcam.azı disler daha zor cıkacakmıs cunku

Kızlar bu arada dis cıkaran var mı?benim sıpacanın patladı disleri masallah barekallah.yavrum mahvoldu ama kac gun.dun aksam farkettim yarmıs ufacık ikisi de gorunuo etinin icinden.

oğluşumunda dişleri fena kaşınıyo, bütüngün üstümüz başımız salyalar içinde :KK1: yumuşak kağıt mendiller kullanıyorum...
damaklar çok sertleşmiş ama daha erken sanırım pıtlayan diş yok...
bu arada üç çeşit dişliği var ama onun en sevdiği benim parmaklarım ve çenem....:KK9:

oğluşumunda dişleri fena kaşınıyo, bütüngün üstümüz başımız salyalar içinde :KK1: yumuşak kağıt mendiller kullanıyorum...
damaklar çok sertleşmiş ama daha erken sanırım pıtlayan diş yok...
bu arada üç çeşit dişliği var ama onun en sevdiği benim parmaklarım ve çenem....:KK9:
Benim oglumda ayni simdi 5 aylik ama 3 aydir salyalar akip akip duruyor, bizde 4 tane farkli farkli dişlik aldik hic birini kullanmiyor onlarin dışında ne varsa agzinda:-(

Benim cimcimede aynen kendi eli hep ağızında nerdeyse tüm yumrugunu ağızına sokucak daha diş falan yok ama çok fena kaşınıyor kaşıyıcıda almıyo nasıl atlatıcaz bakalım..Bende kahvaltı yaparken herşeyden koyuyorum ağızına dün de arı mamaya başladık sevdi onu meyvelerden nasıl veriyosnuz.

Canıl ben elmayı cam rendeden gecirip veriyorum.mandalinanın suyunu sıkıp bir tane bebe biskuvlslyle ezip veriyorum.arada da bebelac ın kavanoz mamalarından.ama nadiren.birde bi emzik aldım wee nin delikli bisey.icine karauzum koydum kesip.hem kemirio hem suyunu cekio sıpam bayıldı ona 7 bucu

Ben hala olmadim regl.. Bebegimin kilosu 4 aylik kontrolde 6800 civarindaydi.. sizinkiler ne kdr.. boyumuz 61 cm.. ben hicbir Asida hicbi sikinti yasamadim.. 4Aydada yasamadim.. azicik huysuzluk disinda

4,5 aylık yawrum 6,400 kilo 67,5 cm boy.. boyumuz azcık uzun :)

Kızlar merhaba. Sizi arada takip ediyorum ama yazmıyorum pek.
Kızım 24 ağustosta doğdu şu an 3,5 aylık yani.
Aşırı derecede oturmak istiyo ayağa kaldırınca basmak istiyo falan cimcime :KK1:.
Sizler ne yapıyosunuz. Arkasına yastık falan koyup oturtuyomusunuz.Ayağa kaldırınca hafif bassa sorun olur mu ?
Bu arada bebeğim 3. ayında 7 kilo 50 gr çıktı. şimdi 7 buçuk 8 kilo arasıdır muhtemelen.
wooww masallah..
Kızlar kavanoz maması kullanıyor musunuz?ben bugun milupa nın patatesli ıspanaklı sebze puresini aldım.bayılmadı ama yedi yine de oglusummkavanozun 1/3 unu verdim .sonucta ilk sebze yiyisi.meyve olarak arada elma havuc uzum cam rendedeb gecirip veriyorum.bakalım bu kavanozu bir iki gunde tuketmeyi planlıyorum.tepkisini olcuyorum yani.yemeye devam ederse kendim tazecik pisirip tedircem

kızlar bebiş için yavaştan bişiler veriyim diyorum önce meyve ile mi başlamalıyım çorba ile mi? siz neler yapıosunuz

ben ilk gün doktorumun tavsiyesi uzerine meyve püresi ile basladim..3 gun elma 3 gun armut 3 gun muz demisti..ben muz vermedim...kabizdan korktum..bi ara azicik deneyecegim ama...kabak patates havuc corbasi yapiyorum dunden beri...benimkide pek bayilmadi eh iste modunda yiyor corbayi :)) ama aptamilin sütlu pirinclisini veriyorum kahvaltida ve aksam yatirmadan ona bayiliyorrr :) yogurda gecmedim daha...ama yemeyi bilmiyor kuzucum yaaa :)) döke serpe puskurte yiyoz iste :) kasiga atiliyo ama nasil cigneyecegi hakkinda bi fikri yok :)) o minik dil hep disarda...herkesin kuzucugu böyle degil mi?? zamanla refleks kazaniyolar sanirim...

kızlar meraktan soruyorum sütünüz yokdiye mi veriyorsunuz ben bunların hiçbirini vermedim henüz ??

maalesef calışan annenin bebeğini anne sütü ile beslemesi cok zor.. ne kadar sağsamda hep yawrumun yanında olmadığım ve ememediği için azalma oluyor elbet 4,5 ay sadece anne sütü aldı halende öyle esasen ama ewdeki dpom bittiği için günlük sagdığım sütten eksikler olmaya , doğmamaya başladı.. neticede sıkı bir araştırma nihayetinde GOLDEN GOAT keçi sütü nü aldım, doktorumun rızası ile günde 1 kere bazen hiç :) (2 hfdır) vermeye başladım.. şimdilik memnunum mamayı 1 ayda tüketmemgerktiğinden bu ara daha cok verip kend sütümü dpolamayı planlıyorum.. çalışan anne olmak cok cok zor.. Rabbim yardımcımız olsun.. :KK43:

maalesef calışan annenin bebeğini anne sütü ile beslemesi cok zor.. ne kadar sağsamda hep yawrumun yanında olmadığım ve ememediği için azalma oluyor elbet 4,5 ay sadece anne sütü aldı halende öyle esasen ama ewdeki dpom bittiği için günlük sagdığım sütten eksikler olmaya , doğmamaya başladı.. neticede sıkı bir araştırma nihayetinde GOLDEN GOAT keçi sütü nü aldım, doktorumun rızası ile günde 1 kere bazen hiç :) (2 hfdır) vermeye başladım.. şimdilik memnunum mamayı 1 ayda tüketmemgerktiğinden bu ara daha cok verip kend sütümü dpolamayı planlıyorum.. çalışan anne olmak cok cok zor.. Rabbim yardımcımız olsun.. :KK43:

Canım ben şimdi merak ettim kaç aylık senin Bebiş? Keçi sütünü kime veriyorsun? Bide devam sütü kullanmıyormusun?

Canım ben şimdi merak ettim kaç aylık senin Bebiş? Keçi sütünü kime veriyorsun? Bide devam sütü kullanmıyormusun?

canım 1 hf sonra 5 ay olacak tam.. devam sütü veriyorum.. devam sütüm keçisütü .. yani inek sütü ile yapılmış toz mama değil.. keçisütü ile yapılmış toz mama..

hatırlarmıını bilmem apolit dermatit oldu benim bebeğim.. o yuzden herşye dikkat etmem gerekiyor.. bu mama ile başladım GOLDEN GOAT bebeğimde sevdi.. :)

canım 1 hf sonra 5 ay olacak tam.. devam sütü veriyorum.. devam sütüm keçisütü .. yani inek sütü ile yapılmış toz mama değil.. keçisütü ile yapılmış toz mama..

hatırlarmıını bilmem apolit dermatit oldu benim bebeğim.. o yuzden herşye dikkat etmem gerekiyor.. bu mama ile başladım GOLDEN GOAT bebeğimde sevdi.. :)

O markayı hiç duymadım ondan sordum aramızda yarım ay var bizde kısmetse 1 hafta sonra 5,5 aylık oluncaz. Evet hatırladım inek sütü alerji yapmıştı dimi? Başka ek gıda ne veriyorsun?

O markayı hiç duymadım ondan sordum aramızda yarım ay var bizde kısmetse 1 hafta sonra 5,5 aylık oluncaz. Evet hatırladım inek sütü alerji yapmıştı dimi? Başka ek gıda ne veriyorsun?

hiç birşey vermiyorum canım henüz başlamadık.. anne sütü + gerekir ise her zaman değil günde 1 kere GOLDEN GOAT veriyoruz tatlım..
ek mama tecrübesini henüz yaşadım.. :)

hiç birşey vermiyorum canım henüz başlamadık.. anne sütü + gerekir ise her zaman değil günde 1 kere GOLDEN GOAT veriyoruz tatlım..
ek mama tecrübesini henüz yaşadım.. :)

merhaba lilicim..ben anne sutu malasef sadece 33 gun verebildim kizima..ondan sonra hep devam sütü ile beslendi..ayrica reflümüz var..yani kati gidaya gecmek bu sebeplede erken oluyor bizde..birazda doktor ve anne insiyatifinede bagli sanirim 4.ayda ek gidaya gecmek..kimi doktor 6 aydan önce asla izin vermiyor cünkü..ben memnunum canim ama ek gidaya gecmekten..hem reflü dolayisiyla kusmamiz azaldi...hemde o yedikce degisik tatlar acayip mutlu oluyorum...ne mutlu sana ki bebegin anne sütü iciyor..golden goat ta cok iyi bir markadir ve keci sütü cok sagliklidir..ben bile vermek istedim ama doktor alerjisi yok ne gerek var dedi,hevesimde kursagimda kaldi :)))

kizlar bu arada acayip bi salgin var..virusler kol geziyor..kuzulariniza dikkat edin..cevremdeki bütün cocuklar ates icinde..benim kizimda da sadece bogazda balgam olustu,hafif öksürük vardi allahtan hemen farkedip önlem aldik..

Kızlar yaaa saclarım cok dökülüyor top top ben bu yaşıma kadar böylesini görmedim endişelenmeye başladım sizde de var mı bu durum

Kızlar yaaa saclarım cok dökülüyor top top ben bu yaşıma kadar böylesini görmedim endişelenmeye başladım sizde de var mı bu durum

Evet aynen ben öyle bir dökülme görmedim dediğn gibi top top heryer saç sinir oluyorum bikaç kişi emzirdiğin için dedi ama bilmiyorum dok.bir gitsem diyorum bende

Ben grip olmuştum kuzumada geçti çok fena kıyamam yaa dokt.götürdüm bişey veremem bebek için dedi şekersiz ihlamur verebilirsin dedi.Salya sümük karıştık

Ben grip olmuştum kuzumada geçti çok fena kıyamam yaa dokt.götürdüm bişey veremem bebek için dedi şekersiz ihlamur verebilirsin dedi.Salya sümük karıştık

Geçmiş olsun canım.Benim de aklım çıkıyor hasta olur diye ama alışmamız lazım. hasta da olacaklar , düşüp bir yerlerini de acıtacaklar.Allah beterinden korusun. emziriyorsan çabuk atlatır.Çünkü sen hasta olduğun için antikor üretmeye başlamışsındır bu da emmeyle bebğine geçer senden daha hafif atlatır.

X