Kızlarrr nasılsınız neler yapıyorwunuz yavrucuklar nasıl?hepini oyle cok ozledim kiii..
Benim oglusum 4 bucuk aylık kar topum benim kız gibi cıglık atıo oynarken :) salyası akıyor cok kasınıyor disleri.benim sutum az geldigi icin bebelac kullanıyoruz.ve tabi emziriyorum da.milk tea var yesil kup seker seklinde.onu iciyorum sut arttıeıcı cay olarak.ictigim zaman sutum var icmezsem yok.
Calısıyorum geometri ogretmeniyim dershanede belkl hatırlarsınız.oglusuma babannesi bakıyor.blrazdan eve gidecegim tosbikimi emzirmeye.beni gorunce sevlnc cıglıgı atıyor sıpam
)
2 haftadır evdeler bu zamana kadar mudur bey sagolsun bize bos bi oda verdi.odamızda elektrik sobası iki kanepe halı ve bir besigimiz var.haftasonu derslerim yogun oldugundan babanneyle geliyorlar dershaneye.Allahtan esimin arabası var o getirip goturuyor hafta sonları yoksa kar da cıkılmaz dısarı.hafta ici de ben yuruyerek gidiyorum kayınvalideme.evi yakın 10 dk uzakta dershaneye.oglusum sıcacık evde oynuyor tepiniyor babannesinin evlnde de odası besigi var oglusumun.
İste benim 6 hafta dogum sancısı cektigimi doktor maduru oldugumu falan biliyorsunuz.hastalıgımın ilk baslarında yazmıstım size.ondan beri de girmedim hic.
Uzun suren ve siddetli sancılardan dolayı vucudum dolayısıyla beynim cok zorlanmıs.dogumdan sonra 4.gun ortaya cıktı nobetlerim.suan da hala o gunden beri hemen hemen hergun uykuya dalarken epilepsi nobeti geciriyorum.beynimde 2 yerde hasar olusmus.bazen kısa zmanlı korluk yasıyorum.mesela 2 dk korum hicbisey gormuyorum.cevreye belli etmemeye calısıyorum.nobetler sadece uykuya dalacagım sırada oluyor.beyne giden elektrik dusuyormus.ve dogum yaptıgımdan beri esim geceleri uyumuyor benim nobetler gecince sakimce uyumaya basladıgımda yani sabaha dogru uyuyor.
Beyin damarlarıma anjio yapılacak.cok korkuyorum acır yada ne biliyim bi hasar bırakır diye..neyse sizi de sıkmayım.bana dua edin olur mu ?sizi cok seviyorummm gercekten :)