Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

nerelerdesiniz kizlarrr ? pampam ank.dan donmedin mi cnm ?

canım döndüm ankaradan 1 hafta oldu. yeni yeni evi adam edebildim. hala bir yığın çamaşır ve ütü var. eşim okadar süre evde yanlız olunca arkadaşlarınıda çağırmış düşünün artık evin halini. zaten bebiş izin vermiyo sağolsun iş yapmama. geçmişi okuyamadım kızlar umarım hepiniz bebeklerinizle berber iyisinizdir. bizimki elini değil nerdeyse yumruğunu emmeye çalışıyor ve ne yaptıysam emziğe alıştıramadım. her çeşidini aldım. hiçbirini emziremedim bazı geceler ağlamasını kesemediğim için aç olduğunu düşündüm ve aptamil vermeye başladım. gün içerisinde emiyor. akşam 6da 120 cc. aptamil veriyorum ama hergün değil. gece bazen 1 bazen 2 kere emip uyuyor. ama gündüz pek uyumuyor. kucakçı oldu malesef. ağlatarak uyutmayı bir kere denedim. çok ağladı 10 dakika sonra biryerine birşey olur korkusuyla aldım dayanamayıp. deneyen varmı ağlatarak uyutmayı kızlar? bende arada bir laktamil içiyorum aklıma gelirse:) bende 46 kiloyum sabahları tahta gibi uyanıyorum ama kahvaltıdan sonra bir göbek oluyorki sormayın. regl olmadım. olunca biraz iner belki. moralim bozuluyor ama bebişim için değer

Herkes bebişlerini almış kucağına ne güzel:) kızım 2 kilo 50 gram doğdu. gelişim geriliği vardı. çok çok korkmuştum sağlıksız doğar diye. son kontrolümüzde 1650 gram gözüküyordu karnımda. kesin kuveze girer diyorduk. çok şükür sağlıklı olarak geldi dünyaya ama kupkuruydu. derisi kemiklerine yapışıktı. doğum yaptığım hastanedeki çocuk doktoru sağlıklı ama çok küçük olduğu için emmede sıkıntı yaşayacak dedi. ama hiç öyle olmadı memeye bir yapıştı anlatamam:) . çok komikti. deli gibi emdi kuzum. şimdi üç ay on günlük 5500 gram maviş gözlü bir kızım var. herkes çok dışarı çıkarma nazar olur diyor. Sülaledeki tek maviş kız:) çooook mutluyuz elhamdülillah. Biraz gaz problemimiz var onun dışında iyiyiz. anne olmak ne güzel şeymiş:) Bütün yazılanları okuyamadım. Umarım herkes iyidir. Gökçecim bebişlerin kocaman olmuş maaşallah.Tek başına ne güzel bakmışsın kuzularına. bize bir tanesi bile ne kadar zor geliyor. Maşallah sana. maşşallah hepinize ağustos ayının güzel anneleri:)

Bu arada mompery diye bir site var oyuncaklar acayip indirimde mutlaka bakın derim. çoğunlukla da zeka geliştirici oyuncaklar.Ben çok beğendim. beş tane aldım. 40-50 liralık oyunlaklar 6-7 liraya inmiş

konumuz taşınmış bende bulamayınca sildiler mi ne oldu dedim? taşındı falanda yazmamışlar. yazdığım mesajlardan buldum konuyu....

benimkine dişlik aldım iki çeşit. biri kalın geldi 3+ olmasına rağmen ağzına sokamadıbende ince olanlardan aldım. onu kemiriyo ama elleriyle daha tutamadığı için tek başına kullanamıyo. bazende dişliği tutmaya çalışırken yine dişliğin üstünden parmaklar ağzına giriyo ve dişlik saf dışı kalıyo
dişler erken mi çıkacak ne? 5-6. aylara kaar kaşınırmış böyle...

kızlar yeni farkettim ..

kızımın kafasının arkasında enseye yakın kırmızılık var...üstüde hafif kepekli gibi...saçlarının arasında dün gördüm...ben sedef hastasıyım..acaba bebeğimdede mi var???

sizinde bebeişlerinizin kafasında var mı? netten biraz araştırdım ama doğum lekesi falan yazmışlar..olanlar varmış...inşallah sedef değildir kuzum...

Bizdede var boyuna yakın kırmızı gibi.bizede doğum lekesi dendi

Canım benimde Arasımın kafasının arkasında hem enseye yakın yerde hemde onun biraz üzerinde var kızarıklık. Bastırınca kayboluyor. Doğum lekesiymiş.. Büyüyünce geçermiş.. Hatta büyük bir kızarıklık var. Başka dr a da sordum aynısını söyledi...

Kızlaarrr benim sarpın diş kaşıntısı başladı bilee. Hatta kontrol ettim diş yerleride belli olmuş... Artık ne zaman çıkarırız Allah bilir..

aynen tatlım ensesine yakın kafatası bölgesinde kırmızılık var benimkininde. buarada saçları dökülmeye başladığından farkettim bende pul pul kafa derisi. ama normal sanırım benimkinde de var anlattığın.

Kızlar bize birşey soracagım bende doğumdan sonra ateş oluyo ama içten titriyorum arada oluyo bana neden acaba sizde de oldumu

Kızlar bize birşey soracagım bende doğumdan sonra ateş oluyo ama içten titriyorum arada oluyo bana neden acaba sizde de oldumu

bana 1 kere oldu onda da hastanelik oldum göğsümde süt kırılmış öle bişey olmuştum. 3 haftalıktı bebiş. düşün yani ağustos aynının ortasında battaniye bile kesmemişti titrememi. geçmiş olsun buarada tatlım.

evet canım ara ara oluyo. ateşim 39 a çıkmıştı en son

Banada dogumdan sonra 35 günlükken falan olmuştu ondan sonrada 3 kere daha oldu süt mü kırılıyo acaba öyle olduktan sonrada heryerim ağırıyo ne garip yaa buu bebişlerrr varyaa bebişlerr bizde nasıl izler bırakıyo :)

Evet canım bendede ara ara oluyo.. bebişi giydirirken etrafımdakilere soruyorum havayı.. benim vücut sıcaklıgım değişken oluyo cunku..

Cnmcmm ne sporu yapiyorsun ? Benim gobegim var hala Korse takmadim dikislerin yamuk kaynayabilir dedi dr.Simdi mekik e bakacagiz ama sen ne yaptin ?

canım.. ben 2 aylıkken spora başladım,
haftada 3 gün.. yürüyorum plates ve bacak çalışıyorum.. boş gıdalar yemiyorum sadece sütüme faydalı şeyer yiyorum

geçti gitti sükür.. resim atarım birazdan..

şimdi çektim.. uzun zamandır kendi foto mu cekmediğimi farkkettim:)

Eklentiler

• $20131120_095918.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 42
kuzumda zaman zaman yüzünde çıkan kızarıklık pullanma dökülme sonucu artık dayanamadım ve acile gittim.. atopik dermotit olduğunu öğrendim .. hs. kendi dr. gidip detaylara erişeceğim.. ama araştırmalarım sonucu.. deterjan, yün, toz, sampuan alerjilerinden kaylaklanıyor imiş .. daha önce yelek giydirmemeize denk hep yüzünün kızardığını fark ettmiştim. sanırım bizim alerjimiz yünden kaynaklı.
ama artık sebabed sampuan kullanıyordum bunu keseceğim,yerine sadece sabun kullanacağım, dalin deterjan kullanıyordum yerine hacışakir sabun tozu kullanacağım ve yünden uzak tutacağım..
ewimin tozlu olması imkansız hergün toz alan kendini parçalayan bir paronayam var zaten artık hergün temizlike başlarım.. offf
Rabbim yardım etsin insallah cok moralim bozuk yeni bir dönem daha baslıyor bizim için zaten calışıyorum aklım hep yawrumda offf.

sizlerde Allah korusun ya da yakınlarınızda yada duydugunuz bilgiler varmı kızlar?

zerda ya söz vermiştim işte kuzum..

instagram ve face aktif kullanıcı olmama ragmen hiç kuzumu paylaşmaya kıyamamış idim..
Maşallah deyin lütfen kızlar..

unuttum birde..anne sütü alan bebeklerde annenin yediği içtiği.. inek sütü yumurta balık bugday fıstık alerjiside olabiliyor.. ben aralarından yalnızca süt içiyordum sanırım sütte dokunuyor olabilir deneme yanılma yöntemi ile netleştireceğim artık bakalım..
ya süt yada yün.. yada ikiside..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…