nerelerdesiniz kizlarrr ? pampam ank.dan donmedin mi cnm ?
kızlar yeni farkettim ..
kızımın kafasının arkasında enseye yakın kırmızılık var...üstüde hafif kepekli gibi...saçlarının arasında dün gördüm...ben sedef hastasıyım..acaba bebeğimdede mi var???
sizinde bebeişlerinizin kafasında var mı? netten biraz araştırdım ama doğum lekesi falan yazmışlar..olanlar varmış...inşallah sedef değildir kuzum...
kızlar yeni farkettim ..
kızımın kafasının arkasında enseye yakın kırmızılık var...üstüde hafif kepekli gibi...saçlarının arasında dün gördüm...ben sedef hastasıyım..acaba bebeğimdede mi var???
sizinde bebeişlerinizin kafasında var mı? netten biraz araştırdım ama doğum lekesi falan yazmışlar..olanlar varmış...inşallah sedef değildir kuzum...
kızlar yeni farkettim ..
Kızlar bize birşey soracagım bende doğumdan sonra ateş oluyo ama içten titriyorum arada oluyo bana neden acaba sizde de oldumu
Kızlar bize birşey soracagım bende doğumdan sonra ateş oluyo ama içten titriyorum arada oluyo bana neden acaba sizde de oldumu
evet canım ara ara oluyo. ateşim 39 a çıkmıştı en son
bana 1 kere oldu onda da hastanelik oldum göğsümde süt kırılmış öle bişey olmuştum. 3 haftalıktı bebiş. düşün yani ağustos aynının ortasında battaniye bile kesmemişti titrememi. geçmiş olsun buarada tatlım.
Mekik ceksem( 3 aylik olacaz nerdeyse) dikislerime zarar verir mi ? Nasil gitcek bu kilolar yaaa :S
Cnmcmm ne sporu yapiyorsun ? Benim gobegim var halaKorse takmadim dikislerin yamuk kaynayabilir dedi dr.Simdi mekik e bakacagiz ama sen ne yaptin ?