- 14 Aralık 2012
- 1.233
- 4
Kizlar rotavirus asisi yaptirdinizmi bide ek gidaya baslayinca kavanoz mama vermeyi dusunuyomusunuz sizce evdekilermi saglikli vitaminli hazir mamalarmi aklim karisti disaridan alicam meyve sebze ne kadar dogal mama ne kadar katkisiz ikilemde kaldim
selamlar nasılsınız epeydiy uğrayamadım biraz okudumda bende de aynı sorunlar var demekki durum normal :) artık alıştım sakin takılımaya çalışıyorum annenin huzursuzluğu bebeğede geçermiş ben öyle sık dıarı çıkmıyorum hasta olucak diye aklım çıkıyoo :) 25 ekimde aşılarımız var korkuyorum sorun yasayan varmı kızlar bide rota virüsü aşısı yaptırdınızmı bide size kızçemin resmini ekliyorum hepinize ii bayramlar
kestim zaten canım yan etkileri çok fazla çocuk iki gündür huysuz. canım burun çekicisi dediğin şu armut gibi olan elinde çektiğin mi yoksa makina gibi olan mı
Canim bizimde reflumuz var ama ben anne sutu veriyorum gaviskon kullaniyiruz ise yaramiyo pek. doktorda onemsemiyo napicam bilmiyorum.. hem cok kusuyo hemde gunde 10-15 kere belki daha fazla bez kirletiyo.. yedikleri bosa gidiyo resmen.. bide seninki kac aylik ne zmn gecer biliyomusun
merhaba kızlar iyi bayramlar hepimize
ben bir şey sormak istiyorum size benim bebeğim 2 ay 17 günlük kilosu 5 kg boyuda 60 cm doğum kilosu 3510 boy 51.5 cm di dr umuz biraz kilo gelişimini az buldu 20 günde 400 gr almış kontrol altına alıcaz kilosunu sık sık dr gidicem sizin bebişleriniz ne kadarlık kilo boy durumları nasıl acaba
iyi bayramlar canim..kizim NEFES 11 agustos dogumlu..3.500 kilo 50 cm boy ile dogdu..2 aylikken gittigimizde 5.500 kilo 59 cm boy idi..masallah kuzularimiza
kızlar;
geçen hafta kızımı aşıya götürürken pusetten düşürdüm...yüzünün üstüne asfalta düştü...allahım(
öldüm öldüm dirildim...kaptığım gibi acile gittim...tek gözü şişti morardı alnı çizildi kanadı...allahım nasıl oldu anlamadım..pusettin içinden paket gibi düştü çocuk..aman çok dikkat edin..sıkı sıkı tutun çocuklarınızı...ben çok pimpirikliyimdir..ama olacağı varsa oluyor..gözümden ayırmıyorum çocuğumu ama oldu işte bir anlık kaza...röntgen çektiler...4 saat müşade aldında kaldık...ogün ömrümün yarısı gitti...içim yandı..anneliği ogün gerçek anlamıyla yaşadım((
çok şükür hiçbişey çıkmadı..aklınızda olsun yataktan falan düşerse...fışkırır gibi kusarsa..gözlerde kayma olursa hemen doktora gidin..benimkinde olmadı çok şükür...doktor bebeklerin kafatasları yumuşak merak etme korkma bişey olmaz dedi ama kızımı gözlerini açıp güldüğünü görmeden inanmadım...rabbim herkesin çocuğunu korusun çok zor...
aman çok dikkat edin kızlar...
kiyamam..allah kolaylik versin canim..benim cok kötüydü ya..aptamil kullaniyordum..cocugum fiskirtarak kusuyordubiz yetiskinler kusunca bogazimiz ne kadar agriyor birde onlari düsün..dilleri de yok ben agliyordum..kiyafet degistirmekten bi hal oluyordum..kizim NEFES 2 ay 5 günlük..11 agustos dogumlu.doktor 6.ay dan sonra gecer dedi..ek gidaya gecince demekki..mama yok etti bizim kusmamizi diyebilirim..rahatiz sükür..ama sen anne sütü veriyormussun..ne yapilir bilgim yok canim..doktorumu görünce birde ona sorar sana cevap yazarim hayatim..üzülme gececek insallah..ne yapalim herkesin bi sikintisi var iste..allah beterinden saklasin..
Cnm plastik olanlar var tek kullanimlik uclari ile.. Bebeğin burnuna onu damlatiyorsun , pompanin bir ucunu bebeğin burnuna diğer ucunu agzina aliyorsun ve icine çekiyorsun. İcerideki pislik küçük bi Tipaya doluyor ve onu atiyorsun.. Daha hijyenik .. Ben ankaradayım şimdi evde kaldi adini hatirlayaadim eve gidince hem resmini çekerim hem adini söylerim
kızlar;
geçen hafta kızımı aşıya götürürken pusetten düşürdüm...yüzünün üstüne asfalta düştü...allahım(
öldüm öldüm dirildim...kaptığım gibi acile gittim...tek gözü şişti morardı alnı çizildi kanadı...allahım nasıl oldu anlamadım..pusettin içinden paket gibi düştü çocuk..aman çok dikkat edin..sıkı sıkı tutun çocuklarınızı...ben çok pimpirikliyimdir..ama olacağı varsa oluyor..gözümden ayırmıyorum çocuğumu ama oldu işte bir anlık kaza...röntgen çektiler...4 saat müşade aldında kaldık...ogün ömrümün yarısı gitti...içim yandı..anneliği ogün gerçek anlamıyla yaşadım((
çok şükür hiçbişey çıkmadı..aklınızda olsun yataktan falan düşerse...fışkırır gibi kusarsa..gözlerde kayma olursa hemen doktora gidin..benimkinde olmadı çok şükür...doktor bebeklerin kafatasları yumuşak merak etme korkma bişey olmaz dedi ama kızımı gözlerini açıp güldüğünü görmeden inanmadım...rabbim herkesin çocuğunu korusun çok zor...
Ondan benimde almam lazım başından beri tıkalı genizi.. doktora sordum olcak o genizini temizleyemez o hırıltıyı hep duycaksın dedi kendi temizleyene kadar :S.. Bizim doktormu anormal anlamıyorum :S.. herşeye normal diyo
geçmiş olsun canım çok üzücü bi olay allah kousunkızlar;
Cnm belki sezeryan olduğu için bana öyle soylemislerdir normal doğumdan dolayı farklı olabilir beli sen bi sor ... Yanliz ben çok spiral bebeği tanıyorum :) inşallah sen istediğinde bebeğin olur bi kaza olmaz..
Cnm plastik olanlar var tek kullanimlik uclari ile.. Bebeğin burnuna onu damlatiyorsun , pompanin bir ucunu bebeğin burnuna diğer ucunu agzina aliyorsun ve icine çekiyorsun. İcerideki pislik küçük bi Tipaya doluyor ve onu atiyorsun.. Daha hijyenik .. Ben ankaradayım şimdi evde kaldi adini hatirlayaadim eve gidince hem resmini çekerim hem adini söylerim
kızlar;
Ondan benimde almam lazım başından beri tıkalı genizi.. doktora sordum olcak o genizini temizleyemez o hırıltıyı hep duycaksın dedi kendi temizleyene kadar :S.. Bizim doktormu anormal anlamıyorum :S.. herşeye normal diyo
merhaba corba tarifini alabilirmiyim 4 ay bitincemi başladın acaba şimdide benim anam aglayacak
merhaba corba tarifini alabilirmiyim 4 ay bitincemi başladın acaba şimdide benim anam aglayacak