- 21 Kasım 2012
- 2.376
- 3
Ben bebegim icin hicbisey yiyemiyorum herseyde sut ve urunleri var.seker de yasak.dana eti ve diger proteinler.iyiki zeytin ve zeytin yagi var yoksa iyice ac kalirdim
Sana süt ürünleri yasak mı cnm?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bebegim icin hicbisey yiyemiyorum herseyde sut ve urunleri var.seker de yasak.dana eti ve diger proteinler.iyiki zeytin ve zeytin yagi var yoksa iyice ac kalirdim
selamlar nasılsınız epeydiy uğrayamadım biraz okudumda bende de aynı sorunlar var demekki durum normal :) artık alıştım sakin takılımaya çalışıyorum annenin huzursuzluğu bebeğede geçermiş ben öyle sık dıarı çıkmıyorum hasta olucak diye aklım çıkıyoo :) 25 ekimde aşılarımız var korkuyorum sorun yasayan varmı kızlar bide rota virüsü aşısı yaptırdınızmı bide size kızçemin resmini ekliyorum hepinize ii bayramlar
selamlar nasılsınız epeydiy uğrayamadım biraz okudumda bende de aynı sorunlar var demekki durum normal :) artık alıştım sakin takılımaya çalışıyorum annenin huzursuzluğu bebeğede geçermiş ben öyle sık dıarı çıkmıyorum hasta olucak diye aklım çıkıyoo :) 25 ekimde aşılarımız var korkuyorum sorun yasayan varmı kızlar bide rota virüsü aşısı yaptırdınızmı bide size kızçemin resmini ekliyorum hepinize ii bayramlar
Selam kızlaaaarrrr...
Takip etsemde pek yazamıyorum. Biz çok iyiyiz ve bir o kadar da yoğunuz. 4 aylık olduk ek gıdalara başladık. Şimdi öğlenleri yarım kase sebze çorbası yiyoruz. daha doğurusu yemeye çalışıyoruz. Bu haftada yoğurt başladık. Azar azar verip yarım kaseye kadar çıkartıyoruz 1 haftada. Tahmin edeceğiniz gibi yoğurdu kendim mayaladım. Her gün sabah erken kalkıp sebze çorbası hazırlamaktan anam ağladı valla. Bir de eski usul süzgeçten geçirecekmişim blender yasakmış. Eh ne yapalım biz de onu yapıyoruz. Vitaminini alsınlar yeterki. Haftayada meyveye başlıyoruz.
Özellikle kucakta ve ayakta uyku sorunu yaşayan anneler. Benim evimde iki tane küçük puset vardı. Koyup sallayarak uyutuyordum. Ama bir yere gidemez oldum. Pusetler olmadığı için ayağımda bilew sallasam durmuyorlardı. Dedim böyle olmayacak. ayakta sallamakta olmaz. baktım uykuları geliyor attım yataklarına. Sallanmadan kendi kendilerine uyumaya alıştılar. Tabi ki ağladılar,i bağırdılar. Ama buna alıştırmam için bunları görmezden gelmem lazımdı. Sabırla alıştırdım. Şimdi uykuları gelince yataklarına gitmek istiyorlar. Bıraz dişinizi sıkarsanız alıştırabilirsiniz bence sşizde. Bu arada biz daha mevlüt yapmadık. Aksilik olmazsa bayramdan sonra yapacağız.
Dr konusunda bizde sorunlar yaşadık ve eski dr umuza geri döndük. Mutluyuz şimdilik. Yine Medical Park a gidiyoruz anlayacağınız.
Bayramda gelemezsem şimdiden oğluşlarımla size iyi bayramlar dileklerimizi iletiyoruz.
bebişlere hangi ilacları kullanıyorsunuz vitamin kan ilac vs...
Kizlar rotavirus asisi yaptirdinizmi bide ek gidaya baslayinca kavanoz mama vermeyi dusunuyomusunuz sizce evdekilermi saglikli vitaminli hazir mamalarmi aklim karisti disaridan alicam meyve sebze ne kadar dogal mama ne kadar katkisiz ikilemde kaldim
Selam kızlaaaarrrr...
Takip etsemde pek yazamıyorum. Biz çok iyiyiz ve bir o kadar da yoğunuz. 4 aylık olduk ek gıdalara başladık. Şimdi öğlenleri yarım kase sebze çorbası yiyoruz. daha doğurusu yemeye çalışıyoruz. Bu haftada yoğurt başladık. Azar azar verip yarım kaseye kadar çıkartıyoruz 1 haftada. Tahmin edeceğiniz gibi yoğurdu kendim mayaladım. Her gün sabah erken kalkıp sebze çorbası hazırlamaktan anam ağladı valla. Bir de eski usul süzgeçten geçirecekmişim blender yasakmış. Eh ne yapalım biz de onu yapıyoruz. Vitaminini alsınlar yeterki. Haftayada meyveye başlıyoruz.
Özellikle kucakta ve ayakta uyku sorunu yaşayan anneler. Benim evimde iki tane küçük puset vardı. Koyup sallayarak uyutuyordum. Ama bir yere gidemez oldum. Pusetler olmadığı için ayağımda bilew sallasam durmuyorlardı. Dedim böyle olmayacak. ayakta sallamakta olmaz. baktım uykuları geliyor attım yataklarına. Sallanmadan kendi kendilerine uyumaya alıştılar. Tabi ki ağladılar,i bağırdılar. Ama buna alıştırmam için bunları görmezden gelmem lazımdı. Sabırla alıştırdım. Şimdi uykuları gelince yataklarına gitmek istiyorlar. Bıraz dişinizi sıkarsanız alıştırabilirsiniz bence sşizde. Bu arada biz daha mevlüt yapmadık. Aksilik olmazsa bayramdan sonra yapacağız.
Dr konusunda bizde sorunlar yaşadık ve eski dr umuza geri döndük. Mutluyuz şimdilik. Yine Medical Park a gidiyoruz anlayacağınız.
Bayramda gelemezsem şimdiden oğluşlarımla size iyi bayramlar dileklerimizi iletiyoruz.
Sana süt ürünleri yasak mı cnm?
merhaba güzel anneler ve kuzucuklari...hepinize meleklerinizle gecireceginiz bu ilk bayramda saglik,huzur,mutluluk diliyorum...
coktandir bende yazamiyorum cep telefonundan hepinizi takip etmeye calisiyorum fakat pc ye girip yazmak ne mumkun..oglene kadar geceliklerle geziyoruz zaten :) kizim cok yaramaz sayilmaz..benzer sikintilar yasiyoruz hepimiz..ama iyiki varlar bebislerimiz :) bi de bizim reflümüz var..20 günden sonra hep kusuyordu melegim..doktor bebek reflüsü dedi mamayi degistirdi..HUMANA AR verdi..daha yogun bir mama..bebelacla karistirip veriyoruz...anladiginiz uzere emmiyoruz biz 33 gun sagarak verdim ancak gidim gidim...damagi yüksekmis kuzumun,benimde meme ucu kücük falan filan derken olan sütte artmadan bitti gitti ne yapayim saglik olsun..biz en son 1 hafta once rota ve verem asilari olmaya gittik..5.370 kilo 58 cm boyumuzdu masallah kuzumaaaaa...
kuzularinin resimlerini yukleyen anneler masallah 41 kere hepsinee tututuututu.....melek hepsi melekkkk.....bende yuklerim insallah bir gün....kocaman öpüyoruz ben ve kizim anneler ve melekleriniii :)))
Canım burun açıcı damlalaı yeni doğamlarda pek önermiyorlar. Benimkilerinde burnu tıkalı. Ben Brunonun serum fizyolojiğini ve Otri Bebenin burun çekicisini aldım. Bruno ile derindeki pisliği yumuşatıp ağzımla çekiyorum geliyor. Mis gibi temizliyorum ve nefes almasını kolaylaştırıyorum. Bunu çok sık yapmamak lazım tabi Sabah bir de tıkalıysa yatmadan önce. Ayrıca nem ölçer al. 50 nin altına yattığı yerdeki nem düşmesin o da burnu tıkar. Eğer düşüyorsa hava nemlendirici al canımç
arabayı seri bi sekilde hafif sarsarak surmeyi dene :) bnde işe yarıyo
Valla o gun cıkmadık dısarı korkudan.. ben butun gunumu ayagımda sallayarak geciriyorum nerdeyse :)
Ben doktordan yana hic gülemedim.. hamileliğimdede simdide :) malesef düzgün doktor bulmak cok zor
Yok hicbişey olmadı ne ates ne huzursuzluk diger günler gibiydi.. ama cok ağladı aşı yapılmadan önce ve yapılırken.. biter bitme sustu :) Gaz olayı bendede fena ağlama desen istedğini yaptırana kadar katıla katıla ağlıo kızarıp morrıyo düsün :))
Selam kızlar ben yine annemdeyim kuzum 3 aylık 3 kez anneme geldik Allah'tan arabayı seviyo ananemi kaybettik anneme destege geldik cenaze dua derken kuzumla çok ilgilenemedim bu arada adet oldum bugün çok ağrım var kolay olmayacak galiba gece uykumuz hala yok ve ben çok yorgunum burda erken kalkmakta zorundayım gelen giden çok oluyo bizden haberler böyle istanbul a dönünce yazarım bol bol
rahim içi araç dediğin spiral mi? ben kırkı çıktıktan sonra takılıyor diye biliyordum. hatta bayramdan sonra onun için doktoruma gidecektim. önce bi telefonda sorayım o zaman...
canım çok geçmiş olsun. benimkininde burnu tıkalı sabah doktora götürdüm sprey falan verdi. ama ödüm kopuyo çocuk uykuda nefessiz kalıp uyanıyo sık sık başında bekliyorum, emerkende tabi sık sık boğazında kalıyo yavrumun kaldırıyorum nefes alsın diye...
bebişlere hangi ilacları kullanıyorsunuz vitamin kan ilac vs...