Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

kızlar bu havalarda dışarı çıkarıp gezdiriyor musunuz?
ben bugün niyetlendim sarıp sarmalayıp arabasına koyup gezdireyim diye ama kudurukluğu hiç bitmedi...

evet canım arada bir çıkarıyorum sarıp sarmayalyıp sonrada bir daha çıkmıycam diye söz veriyorum kendime. rezil ediyo insanı rezil. ikide bi ağlıyo sinir ediyo beni. kucağıma alıyorum arabyı boş sürüyoruz.

yok canım aşının bi zararı olmaz. iç rahatlağıyla gezdirebilirsin. benimkininde uykuları çok saçma sapan dengesiz. 40 flanda yalan. öyle bişey yok. eşim gelsin diye bekliyorum walla iş yapablmek için. emerken uyuyor yerine koyunca bas bas bağırıyor aynen benimkide. ne zamana kadar böyle gidicek bilmiyorum.

ben bugün niyetlendim sarıp sarmalayıp arabasına koyup gezdireyim diye ama kudurukluğu hiç bitmedi...

Ilk kez 4.gün doktora gidiyr diye sokağa çıktı ondan beridir gunde 2 defa sokağa çıkardım evet bu aralar biraz serinled eikica giydiriyorum pusetin yagmurlugunu da takiyorum gezdiriyorum cok rahatliyor mışıl mışıl uyuyor havalarin degerini bilin derim soğuk iyice batısında disariya burnumuzu bile cikaramayacagiz

günaydın herkese
bugün bebeğimi dr götürdüm geçen ay götürdüğüm dr 10 günden beri kakamızı yapmadık bi götürüm dedim daha önce bu dr bana 14 güne kadar beklenebilir demişti gel görelimki bunu diyen adam bugüne kadar nerdeydin dedi hocam dedim ben size hafta bir yapıyor demiştim sizde 14 güne kadar normal demiştiniz dedim kıvırdı sonra şey aslında 1 hafta normaldir ama 14 diyenlerde var be adam sen dedin bunu salak diyesim geldi ama yuttum fitil verdikte yaptı kuzum kakasını bu dr işi çok zor ya kime güvenicez

geçmiş olsun canım. bende dr. konusunda şanssız olanlardnm malesef. ne hamileyken ne şimdi istediğim gibi bi dr. bulamadım.

geçmiş olsun canım. bende dr. konusunda şanssız olanlardnm malesef. ne hamileyken ne şimdi istediğim gibi bi dr. bulamadım.

hamileyken dr çok tecrübeli bir dr du oda pek konuşmasını sevmezdi ama işinde iyiydi en azından çocuk dr çok önemli ve maalesef sanki yeteri kadar çocuk dr yok gibi geliyor bana donanımlı .. yarında prof. var ona götürücem gerekirse artık sadece ona gidicem

Bizde dün aşıları olduk ay kuzum çok ağladı ya kıyamam bende onunla birlikte agladım tabi içim sızladı ya annelik böyle bişey demek

ankaraya gidicem bayram tatili için. hatta bir haftada fazladan kalıcam annem 2. kez mevlüt yapıcak. dönüşümüz uçakkla olucak stres yaptı. beni rezil ederse diye korkuyorum:18:

Cnm bende ank.ya gitcemm :) Dedeye goturuyoruz oglumu :) Biz arabayla gidecegiz nasil olacak bilmiyorum ama ..Gecenlerde karsiya gittik 2 saatte ve durmadi..7 saat dururmu bilmemm..Bence ucak daha iyi hem 45 dk..

Bi yerde yine okumuştum prezrv. korunun denilmiş.. neden acaba :S

cnm benim dr.um 3 ay gecene kadar rahim ici arac kullanilmiyo dedi.Hap falanda sute geciyormus.Ama illa hap istersen, sute gecmeyen hap var demisit.3 aylik korunmalari saglikli bulmadiginindan onu hic soylemiyorum oyuzden en iyisi prez. dedi.

cnm benimm.. Tum bebekler ayni herhalde...Bende geceleri yapiyorum islerimi , banyoyu..

Ben cikartmiyorum cnm..Gecen atesi cikkti (38 derece , dr.a gittik hemen) korkuyorum oyuzden..

cnm asidan sonra sıkıntı oldu mu ? Ates falan ?

Bu arada bizimkinşn huzursuzluğu gazdan sizinkilerde buyuk ihtimal ondan.. Ama yapacak bişey yok 1-2 ay daha sabretcez sonra inşallah düzelir.. :)

Cnm bizimde gaz problemimiz vardi ilac kullaniyoruz ama benimkinin boyundan buyuk siniri var.Bir aglamasi var deli gibi..Gazdan falan degil yani..

Cnm benimm deli mi ne o dr. Bence dr.unu degistir.Zaten duzgun bi cocuk dr.u bulmak cok zor..Cocuklar derdini anlatamiyo yani mecbur guvenmek zorundayiz dr.a ama hicte gonlumuze gore biri yok gibi..

Ben yeni dr. degistirdim simdilik iyi gibi ama bilmiyorum..Istersen ismini vereyim..

cnm benim dr.um 3 ay gecene kadar rahim ici arac kullanilmiyo dedi.Hap falanda sute geciyormus.Ama illa hap istersen, sute gecmeyen hap var demisit.3 aylik korunmalari saglikli bulmadiginindan onu hic soylemiyorum oyuzden en iyisi prez. dedi.

rahim içi araç dediğin spiral mi? ben kırkı çıktıktan sonra takılıyor diye biliyordum. hatta bayramdan sonra onun için doktoruma gidecektim. önce bi telefonda sorayım o zaman...

Ben cikartmiyorum cnm..Gecen atesi cikkti (38 derece , dr.a gittik hemen) korkuyorum oyuzden..

canım çok geçmiş olsun. benimkininde burnu tıkalı sabah doktora götürdüm sprey falan verdi. ama ödüm kopuyo çocuk uykuda nefessiz kalıp uyanıyo sık sık başında bekliyorum, emerkende tabi sık sık boğazında kalıyo yavrumun kaldırıyorum nefes alsın diye...

Selam kızlar ben yine annemdeyim kuzum 3 aylık 3 kez anneme geldik Allah'tan arabayı seviyo ananemi kaybettik anneme destege geldik cenaze dua derken kuzumla çok ilgilenemedim bu arada adet oldum bugün çok ağrım var kolay olmayacak galiba gece uykumuz hala yok ve ben çok yorgunum burda erken kalkmakta zorundayım gelen giden çok oluyo bizden haberler böyle istanbul a dönünce yazarım bol bol

selam basiniz sagolsun canim allahtan rahmet kalanlara sabir diliyorum.

sğl cnm kesinlikle katılıyorum sana dr bulmak zor.. bugün başka bi dr götürdüm ona götürcem bundan sonra memnunum birazcık az kilo almış dedi besiye çekicem bakalım şimdi ilgine sğl cnm benim

arabayı seri bi sekilde hafif sarsarak surmeyi dene :) bnde işe yarıyo
Valla o gun cıkmadık dısarı korkudan.. ben butun gunumu ayagımda sallayarak geciriyorum nerdeyse :)

Ben doktordan yana hic gülemedim.. hamileliğimdede simdide :) malesef düzgün doktor bulmak cok zor

cnm asidan sonra sıkıntı oldu mu ? Ates falan ?

Cnm bizimde gaz problemimiz vardi ilac kullaniyoruz ama benimkinin boyundan buyuk siniri var.Bir aglamasi var deli gibi..Gazdan falan degil yani..

Yok hicbişey olmadı ne ates ne huzursuzluk diger günler gibiydi.. ama cok ağladı aşı yapılmadan önce ve yapılırken.. biter bitme sustu :) Gaz olayı bendede fena ağlama desen istedğini yaptırana kadar katıla katıla ağlıo kızarıp morrıyo düsün :))

Merhaba güzel annelerrr
Geçmişi okudum az önce hepimizde aynı güzel dertlerrr...Sağlıklı olsunlarda hepsi geçecek...
Gökçecim hakkında hayırlısı olsun canım ne desem boş olacak...En doğru kararı sen vereceksin...
Pampam kilon hakkında konuşmaaaaa lütfen :)) 40 kiloyada düşmeee...Ben ilkokulda 40 kiloydum valla DD
Kilo bendede kaldı kızlar 65 ile hamile kaldım,85 ile doğuma girdim...8 kilo doğumda gitti,3 kiloda hemen sonrasında...
Geri kalan 9 kilo yapıştı üstüme gram gitmiyor Allahtan boyum 1.75 biraz kapatıyor ama ben hayatım boyunca 60 kiloydum..Zaten kilolu hamile kaldım...Neyseee ya gidecek ya gideceeeeek...
Ara ara telefondan girip hiç birşey kaçırmamaya çalışıyorum ama yazma fırsatım olmuyor..Takipteyim yani kızlar
Kendinize ve meleklerinize iyi bakın...

Canım burun açıcı damlalaı yeni doğamlarda pek önermiyorlar. Benimkilerinde burnu tıkalı. Ben Brunonun serum fizyolojiğini ve Otri Bebenin burun çekicisini aldım. Bruno ile derindeki pisliği yumuşatıp ağzımla çekiyorum geliyor. Mis gibi temizliyorum ve nefes almasını kolaylaştırıyorum. Bunu çok sık yapmamak lazım tabi Sabah bir de tıkalıysa yatmadan önce. Ayrıca nem ölçer al. 50 nin altına yattığı yerdeki nem düşmesin o da burnu tıkar. Eğer düşüyorsa hava nemlendirici al canımç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…