- 25 Eylül 2012
- 3.532
- 4
Ben oldum canım 10 günden fazla oldu ama herkes çok şaşırdı çok erken oldun sütÜn korumadı dediler ben alışmıştım ne güzel addetsiz hayatakızlar geçmişi okuyamadım iyisinizdir inşallah aranızda regl olan varmı bilmiyorum ama ben açılışı bugün itibari ile yaptım gözüm aydın darısı sizi başınıza
kızlar geçmişi okuyamadım iyisinizdir inşallah aranızda regl olan varmı bilmiyorum ama ben açılışı bugün itibari ile yaptım gözüm aydın darısı sizi başınıza
Canım eliz ilk 35 günlükken döndükızlar bebeği yüzükoyun yatarken dönen varmı
ben olmadım halen normalmi acaba
Ben oldum canım 10 günden fazla oldu ama herkes çok şaşırdı çok erken oldun sütÜn korumadı dediler ben alışmıştım ne güzel addetsiz hayata
Canım eliz ilk 35 günlükken döndüNazar değer diye hiç demedik ondan sonra hep döndü şaka gibiydi şok olmuştuk
kızlar geçmişi okuyamadım iyisinizdir inşallah aranızda regl olan varmı bilmiyorum ama ben açılışı bugün itibari ile yaptım gözüm aydın darısı sizi başınıza
canım bende ACD3 diye bir vitamin kullanıyordum Bu ay devite geçtim. Aslında onlar için önemli olan D vitamini. Erken doğan tüm bebeklere ıkıncı ayında Ferrum veriliyormuş. Ama biz yinede tahlil yaptık... Bence Devit e devam et. Benimkilerde 3 günde bir kaka yapıyordu. Şimdi anne sütü ve kısa süreli geçtiğimiz ek gıda her gün kaka yapmalarına sebep oldu. İlla her gün çıkacak diye kaide yok. 5 güne kadar normal...
ikinci ayı doldurduk bende olmadım. kendim için kontrole gidecem ama bana hiç sıra gelmiyo....
kızlar bebeği yüzükoyun yatarken dönen varmı
canım ferrumu nasıl veriyorsun kac damla?
Dün 4. ay aşılarımızı olduk. Kızlar dikkat edin. Yapılan ikinci karma aşılar ateş ve huysuzluk yapıyor. İlkinde sorun yoktu tabii ama dün kabus gibiydi. Akşam yatmadan Spasmo-Panalgine yarım fitil attım ki ben en son aşamada yaparım düşünün yani. Neyseki rahat uyudular. Ama bu sabah ateşleri devam ediyor. Fitil atmadım üzerlerini incelterek biraz düşürdüm. Çok artmazsa atmayacağımda. Elimde ateşi ölçer bir ona bir oan dakikada bir. İkiz anneleri mutlaka yardımcı olacak birini alın yanınıza. Ben yalnızım anam ağlıyor
Lactamil bende içiyorum cnm. İkizlerden yemek yiyemediğim için depo takviyesi alıyorum. Canım bir doktorun dediği diğerini tutmuyır ki. Mesela sünnet olayı konuşuyorum dr larla herkes ayrı birşey diyor. KLafayı yedirtiyıorlar bazen..
Ben oldum canım 10 günden fazla oldu ama herkes çok şaşırdı çok erken oldun sütÜn korumadı dediler ben alışmıştım ne güzel addetsiz hayata
kızlar bebeği yüzükoyun yatarken dönen varmı
ikinci ayı doldurduk bende olmadım. kendim için kontrole gidecem ama bana hiç sıra gelmiyo....
of kızlar ya bebeğim kilo almıyor 5300 olmuş 2 ay 20 günlük ebede 15 gün daha bakalım dedim olmazzsa mama dedi