Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Canım benimkide 13 Temmuz'da doğdu 35 haftalık 2100 gr 46cm en son 2.5 aylıkken 4200 dü doktoru çok iyi buldu boyuda 56cm bencede iyi sonuçta bebekler 3 ayda kilolarını 2ye katlamalıymış boyuda 3 ayda 8 cm uzarmış canım senin ki çok iyi kilo almış maşallah benimkide her ay 1 kilo aldı olması gereken o sadece anne sütümü veriyorsun

evet çok şükür kilo alıyor inşallah böyle devam eder, maalesef benim bebiş doğduğundan beri emmedi beni sağıp biberonla vermek zorunda kaldım şimdilerde ara ara emzirmeye çalışıyorum ama ne kadar emerse emsin biberonla içmediği sürece yetinmiyor maalesef :KK43: hele açken hiç yaklaşmıyor memeye basıyor çığlığı ve sonuç olarak biberonu yine havada kapıyor ve cuk cuk götürüyor böyle gidiyoruz işte şimdilik bakalım senin bebişte iyi kilo almış maşallah inşallah en kısa zamanda akranlarına yetişirler kuzular,

Kızlar istanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz hastane var mı ??
Merhaba arkadaşlar istanbuldan tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru istiyorumm kaç tane hastane gezdim hiç birinden memnun kalmadım yaa artık gebelik takibimi tek bi doktor yapsın istiyorum doktor doktor gezmekten bıktım yaa salı günü kalp atışlarını dinlemeye gidicemm sonrasında sizin memnun kaldığınız doktorla yola devam etmek istiyorum birde muayene ücretleri tahlil fiyatları ne kadar onlarıda yazarsınız çok sevinirimm şimdiden teşekkür ederim hepinize :KK66:

Medipol NAGIHAN KAYA

kızlar miniklere banyodan sonra vücuduna ne sürüyorsunuz?

sebamed v.losyonu.

Yaginim dogdugundan beri
Prima premium care kullaniyorum
Altini gul suyu ve pamukla temizleyip
Bepantol krem suruyorum

Sizfirma.pisik vs. Hic bir sorun yasamadik masallah..

selam kızlar
Berbat haldeyim
Hepiniz billyorsunuz cok zor bi hamilelik gecirdim.6 hafta erken dogum riskim vsrfı ve 6 hafta boyunca sideetli dogum sancılsrı cektim.burada daha once dogumdan sonra titremelerim oldugnu bas donmelerim oldugunu paylasmıstım.acile gittigimde de kansızlıktan olabilir demislerdi fakst kan seviyem nor.al cıkmıstı.gecmezse gel demiserdi.psikolojik oldugunu dusunmustuk.sizler de oyle soylemistiniz..
dun yine acile gittim cok fens oldugum icin.ve norolojiye sevk ettiler.doktor musyene rtti gesler yspıldı.doktorun soyledigi su "zor dogum sureclerinde snne uzun sure dogum sancısı cekerse beyinde hasar meynada geliyor.yada daha once var olan hasarı tetikleyip gun yuzune cıksrıyor.y" yani suan beynimde bi sorun vsr doktora gore..acil mr cektir dedi tedavlye baslamalıyız hemen dedi..yıkıldım kızlar mahvoldum.esim de oyle.ailelerimize hicbirsey soylemedik birazdan aska bir doktora gidecegim pazartesi gunu de dahs baska.mr tomografi ne varsa yaptırıcaz .ama nolur dua edin dusunmek bile mahvedio bizi kotu bisey cıkmasın nolurr bebegim daha cok kucuk ne yspsr bensiz :::KK43:((

Cnm benimmm aaa hemen kotu fikirlere kapilmissinn..Hemen 1 tane dr. un dedigi ile olur mu oyle sey ? Hemen inanilinir mi hic ? en az 4-5 dr. a git.Artik gunumuzde dr. lara bile guvenemiyoruz malesef..Ben inanaiyorum Rabbimin izniyle sen oglusunla coookk uzunn guzeell sagllikla yasayacaksiniz..Senin dogumda da boyle olmustu.Dr.un azizligine ugramistin.Buda oyle olacak bence gor bak..Insallah cok guzel sonuclarini paylasacaksin burda..Dualarimiz seninle..

Aman haber vermeyi unutma ..

yok canm çok şükür temiz çıktı sonuçlar annemler ablamlar geldi ankaradan 4 günlüğüne o yüzden giremedim internete.. benim geceleri 3te uyuyan gündüzde mız mız olan uykusuz kızım varya, seviniyordum annem geldi bir iki gün de olsa az bişey uyurum diye. annem gelince 11-12de yatıp 6da kalkmaya başladı. gün içinde de emip emip uyuyor. şaka gibi. annemleri şimdi yolcu ettim bakalım bugun aynı şeyi yapacakmı.. inandıramadım annemlere yalancı çıkarttı beni :)

canım Allah korusun hemen herşeyin kötüsünü düşünme.. bu sadece bir ihtimal. hamileyken yaptrdığımız 2li 3lü testler vs. onlarda da kafamızda kurup kurup stres oluyorduk bebeklerimiz boşuna üzülüyordu. şimdi birde emziriyorsun sütünde etkilenir bebeğinde.. Rabbim şifa versin inşallah. dualarımız seninle. moral herşeyin ilacı bunuda unutma canım..

Cok sukur cnm.. Cok sevindimm..NEden olmus peki ? Birsey dediler mi ?

Hadi insallah uyku duzeniniz oturmustur..Darisida bize olsun :)

MAsallah kizimiza masallahh :)

babamız üç saat sonra yanımızda olacak inşallah
ay nişanlısını bekleyen kızlar gibi heyecanlıyım :KK16:, evlilik aşkı öldürmüyomuş demekki :127:

Ben doğum öncesi almış olduğum raporun parasını aldım cnm.. doğum öncesi 5 haftalık raporum vardı sgk ya doğum belgesinle beraber götürüyorsun rapor örneğinide gönderdim eşimlen oradan form vermişler imzaladım hemen 2 gün sonra yattı bide 95 tl süt parası yattı bozdur bozdur harcarım artık şaka gibi 95tl !!:KK50:

iyimiş cnm ya olsun 95 te olsa hakkımız bende alayım onu

selam kızlar
Berbat haldeyim
Hepiniz billyorsunuz cok zor bi hamilelik gecirdim.6 hafta erken dogum riskim vsrfı ve 6 hafta boyunca sideetli dogum sancılsrı cektim.burada daha once dogumdan sonra titremelerim oldugnu bas donmelerim oldugunu paylasmıstım.acile gittigimde de kansızlıktan olabilir demislerdi fakst kan seviyem nor.al cıkmıstı.gecmezse gel demiserdi.psikolojik oldugunu dusunmustuk.sizler de oyle soylemistiniz..
dun yine acile gittim cok fens oldugum icin.ve norolojiye sevk ettiler.doktor musyene rtti gesler yspıldı.doktorun soyledigi su "zor dogum sureclerinde snne uzun sure dogum sancısı cekerse beyinde hasar meynada geliyor.yada daha once var olan hasarı tetikleyip gun yuzune cıksrıyor.y" yani suan beynimde bi sorun vsr doktora gore..acil mr cektir dedi tedavlye baslamalıyız hemen dedi..yıkıldım kızlar mahvoldum.esim de oyle.ailelerimize hicbirsey soylemedik birazdan aska bir doktora gidecegim pazartesi gunu de dahs baska.mr tomografi ne varsa yaptırıcaz .ama nolur dua edin dusunmek bile mahvedio bizi kotu bisey cıkmasın nolurr bebegim daha cok kucuk ne yspsr bensiz :::KK43:((

canım aklına kötü şeyler getirme allahın izniyle kötü birşey çıkmayacak

selam kızlar
Berbat haldeyim

gecmis olsun canim aklina kotu seyler getirme insaalah bir sey yoktur,haberlerini bekliyoruz bizi merakta birakma,

Cok sukur cnm.. Cok sevindimm..NEden olmus peki ? Birsey dediler mi ?

Hadi insallah uyku duzeniniz oturmustur..Darisida bize olsun :)

MAsallah kizimiza masallahh :)

hayır söylemediler olabilir dedi sadece. buarada malesef canım gene uyutmadı akşam 9 gibi başlıyoruz 2 buçuğa kadar gözünü kapatmıyor. 2 buçuktan 7 ye kadar uyuyor ama.. nasıl yorgunum mevlt de yaptık ev fena halde kahvaltıyı bile kaldıramadım daha yaa.. naısl yorgunum nasıl

babamız üç saat sonra yanımızda olacak inşallah
ay nişanlısını bekleyen kızlar gibi heyecanlıyım :KK16:, evlilik aşkı öldürmüyomuş demekki :127:

Cnm benimm coookk sevindim..Cok sukur.. Rabbim bir daha ayirmasin sizi.. :) Ben sevindim burda valla :) Agah ile percimlendi askiniz hem :KK66:

hayır söylemediler olabilir dedi sadece. buarada malesef canım gene uyutmadı akşam 9 gibi başlıyoruz 2 buçuğa kadar gözünü kapatmıyor. 2 buçuktan 7 ye kadar uyuyor ama.. nasıl yorgunum mevlt de yaptık ev fena halde kahvaltıyı bile kaldıramadım daha yaa.. naısl yorgunum nasıl

Ozaman cok sukur diyelim cnm .. Insallah bir daha olmaz.. Insan ilk bebegi olunca daha pimpirikli oluyo galiba..Hemen telas yapiyoruz bilmiyoruz ki..

Bak sen zilliye..Anneannesine sevdirmis kendini , sana gelince yine nazlaniyo demekki ..Ama cok sukur 2 den osnra yatiyormus..

Biz 10 dan once uyursak uyuyup ara ara kalkiyoruz ki her kalkmamiz 1 saat ..3 kere kalkiyo 1- 3.5 - 5.5 ..Ama eger 10 u gecerse uyumuyo 1 e kadar.. Ve busefer yine kalkiyoruz ve her kalktigimizda 2 saat uyanigiz..Sabah guzel yatiyo 10 a kadar .. Tabi ben uyuyamiyorum bu seferde ..

Amannn bosver cnm evin daginikligi kalsinn .. Ben alistim.Kahvaltiyi 10 da hazirliyorum yemem 1 i buluyo , toparlamam ise 3 civari .. Biri gelse brunch niyetine onuda oturtuyorum sofraya :)

selam kızlar
Berbat haldeyim

canım kesin ve net bişi yok bu kadar yıpratma kendini. Bende 1 ay sancı çektim. Doğumdan sonraki ilk aylarda bacak titremeleri ve bayılma hissi oluyordu. Geçti ve seninkide geç.ecek. ciddi birşey olmaması için dualarım seninlr ama hemen düşürmr gardını bebeğinşn sana ihtiyacı var

Ozaman cok sukur diyelim cnm .. Insallah bir daha olmaz.. Insan ilk bebegi olunca daha pimpirikli oluyo galiba..Hemen telas yapiyoruz bilmiyoruz ki..

Bak sen zilliye..Anneannesine sevdirmis kendini , sana gelince yine nazlaniyo demekki ..Ama cok sukur 2 den osnra yatiyormus..

Biz 10 dan once uyursak uyuyup ara ara kalkiyoruz ki her kalkmamiz 1 saat ..3 kere kalkiyo 1- 3.5 - 5.5 ..Ama eger 10 u gecerse uyumuyo 1 e kadar.. Ve busefer yine kalkiyoruz ve her kalktigimizda 2 saat uyanigiz..Sabah guzel yatiyo 10 a kadar .. Tabi ben uyuyamiyorum bu seferde ..

Amannn bosver cnm evin daginikligi kalsinn .. Ben alistim.Kahvaltiyi 10 da hazirliyorum yemem 1 i buluyo , toparlamam ise 3 civari .. Biri gelse brunch niyetine onuda oturtuyorum sofraya :)

aynen canım benimkide 7 de kalkıyor ama o kadar oyalıyor ki beni 1 i buluyor kahvaltım temizliğe başlamam da 5 i falan buluyor bazen yaptırtmıyor bile babamız geldikten sonra yapıyorum

rota aşısı sağlık ocağında yapılanlarla beraber yapılıyo mu? ayrıca mı yaptırdın?

canım aşı 3. ayda yapılıyor istersen sağlık ocağına götürüp yaptırabilirsin aşı özel olduğu için sen eczaneden alıp götürüyorsun

X