Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

rota aşısı sağlık ocağında yapılanlarla beraber yapılıyo mu? ayrıca mı yaptırdın?

yok cnm ben tüö aşıları hastanede yaptırıyorum hiç saplık ocağına gitmedim. Zaten rota hariç tüm aşılar ücretsiz hastanede de.. Rotayı ayrıca yaptırdım.

Ewet canim. Dogum yaotigimda nobetci bebek dr. mesut bey idi. Birakmadik kendisine gidiyorum halen ve oldukca memnunum. Dusunursen tavsiye ederim.

Bende medipolde serdar beye gidiyorum. Ama çok gereksiz şeylere burnunu sokuyor. sürekli her gittiğimde ailenizden yardım alın diyip duruyor. ben kimseyi istemiyorum dediğim halde. Bir de sütüm azaldı bana diyorki emzir. tamam da sütüm yok emzir diye akıl verene kadar yöntem söyle. aptal aptal konuşuyor. Acil birşey oldu aradım açmadı telini daha çok sinir oldum.

Kızlar iyiyi kötüyü herşeyi paylaştık sizinle. Doğumdan sonra yaşadığım sorunların bir çoğunu biliyorsunuz. Önce lohusalık sendromu sonrada bebeklerin eve geç gelmesiyle alakalı travmalarım var diye düşünerek yaşadığım sorunları görmezden geldim. Ta ki düne kadar. Dün itibariyle eşimden boşanma kararı aldım ve bugün kendisine açıkladım. Akşam işten gelince medeni iki insan gibi oturup konuşacağız. Tabi medeniyet nerede son bulur bilemem. En azından teklifim buydu. Bu kararı açıkladıktan sonra yüreğimin az da olsa hafiflediğini hissettim. Ne para ne pul ne başka birşey umurumda değil. Mutsuz bir ailede büyütmeyeceğim çocuklarımı.

Himm. Biz aradigimizda hep cevap aliyoruz telefonla bir dene istersen sewdim bn kendisini ilgili.
Emzirme konusunda hakli doktorun sen mamasini ver ama emzirde mutlaka emzirmessen bile sut gelmese bule sagmaya calis derim canim. Ben evvelden sadece emziriyordum suan depolamak icin sagiyorum we sunu gordumki saglikca inan daha cok geliyor sut. Daha cok yeni anneyiz ve sutumuz sagdikca gelecektir umutsuzluga kapilma.

Yasadiklarini we evlatlarin icin karari en iyi sen verebilirsin tabiki. Ben bile bazen mukemmel dedigim esime kirilip tartisabiliyorum cok cok coookkk hassaiz bu ara ama yuva kolay kurulmuyo nacizane dusun derim. Konusmaya ihtiyacin olursa konusabiliriz de ama once sakin sakin kendini dinle ne istedigine gercekten nasil mutlu olacagina karar ver.

çok zor bir durum gökçecim ne diyeceğimi bilemiyorum inan.. bazen hakkımızda şer görünen hayır, hayır görünen şer olabilir. bunu biz önceden bilemieyiz. o yüzden umarım hangi kararı verirsen ver hakkında hayırlı olanı çıkarsın rabbim karşına..

Kızlaaarr biz bu haftadan sonra ek gıdalara başlıyoruz nette araştırırken hepsiburada.com da arzumun yoğurt yapma makinesinşn 59 tl ye düştüğünü gördüm. evde yoğurt yapmak isteyenler ilgilenecektir diye düşündüm.

aynen canım benimkide 7 de kalkıyor ama o kadar oyalıyor ki beni 1 i buluyor kahvaltım temizliğe başlamam da 5 i falan buluyor bazen yaptırtmıyor bile babamız geldikten sonra yapıyorum

Sanki beni anlatmışsın :) bende babamız geldikten sonra yapıyorum yada gece :).. sabah 6 bck 7 de ayaktayız akşamda 9 gibi yatıyoruz 1,3,6 gibi kalkıyoruz gündüzleride kısa kısa uykularla geciriyoruz.. gazımız olmasa güzel uyucaz da malesef gazımız var

Ne kadarlık oldu cnm bebişler..

hakinizda hayirlisi neyse o olusun canim. insallah bosanmakla sonuclanmaz cunku zor bir durum cok zorluklar atlattin umarim buda tatliya baglanir da mutlu aile olursunuz ,

Kizlar kilo durumunuz nedir. Ben 51 ile hamile kaldim 68 ile dogum yaptim. Simdi 55 kiloyum ve dun itibari ile spora gitmeye basladim.
Sizde durumlar nedir..

Kizlar kilo durumunuz nedir. Ben 51 ile hamile kaldim 68 ile dogum yaptim. Simdi 55 kiloyum ve dun itibari ile spora gitmeye basladim.
Sizde durumlar nedir..

54 le hamile kaldım 71 le doğum yaptım 62 kiloyum şimdi.. şu an 5 aylık hamile karnı var bende.. platese başlıcam doktordan izin gelirse

cnm bu kadar uzun xamandir problemlerin var ..ne yasadigini , neyi unutup unutamayacagini , neyin seni mutlu edecegini en iyi sen bilirsin..Hayirlisi diyelim..sonucta kopuk mutsuz bir anne baba yanyana olmasindansa ayri ama mutlu olsunlar daha iyi..

esile konusunca , onun tepkisinide paylasirsan sevinirim..o ne dusunuyo ?

İlk önce ailesi konusunda geri adım attı. Sonra yedşremedi kendine bende ikilemdeyim dedi. Şimdi boşanıyorum desem eşyalarını alıp gitmeye hazır. Son olaylar ikimizinde kopmasına sebep oldu. Ben bir üsre Ankara ya gidip kardeşimde kalacağım ziyaret amaçlı. Bu süre içinde o da bende düşünme kararı aldık. Ama bu konuyu konuştupumdan beri çok iyi, bana. Hatta hafta sonu adalara kahvaltıya götürecekmiş beni. Sanırım hatalarının farkına varıyor.

Ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun.

Kızlar günaydın rota aşısından sonra kızımda gaz problemi başladı daha önce hiç gaz problemimi olmamıştı dün acile gittik doktoru normal aşıdan sonra olur dedi ama ne kadar sürecek bu aynı şekilde olan var mı çok kötü oluyo kuzum kıpkırmızı oluyo ıkınmaktan

54 le hamile kaldım 71 le doğum yaptım 62 kiloyum şimdi.. şu an 5 aylık hamile karnı var bende.. platese başlıcam doktordan izin gelirse

Aynı göbek bendede kaldı ya. emzirdikçe gider dedi doktor ama hiç gidecekmiş gibi durmuyo

inşallah biraz ayrı kalınca çok özlersiniz de birbirinizi aslında ne kadar çok sevdiğinizi anlarsınız, şimdi seni üzdüğüne çok pişman olur

evde yürüme bandı ve yatay bisiklet var, göbeği eritmede işe yarar mı acaba? yoksa mekik gibi hareketleri yapmak için erken mi daha dün 40 ımız çıktı

Sizde durumlar nedir..

Ben 65 ile basladim.81 ile doguma gittim.. Simdi 68 kiloyumm.. Senin doguma girdign kilo. Boyum 1.75 ordan pek gostermiyorum ma 4 aylik gibi gobegim var..

Spora gidecek olsam bebege kim bakacak ? Evde birseyler yapmam lazim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…