Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

pampam sende çok direndin yavruna kavuşmak için. Allah çok güzel bir melek gönderdi sana. Hiç ayrılmayın emi. Hep o mis kokusu burnunda sıcaklığı avuçlarında kalsın..

Amin canım benim amin.. hepimiz inşallah eşiyle ve çocuklarıyla huzurlu birer yuva oluruz inşallah.. onların kokularınıda kendilerinide hep yerim onu düşününce bile göğüslerim sızlıyooooor

Ben iki aydir annemdeyim kizlarla beraber.33gunde kuvezden ciktilar diye sevindik ama kontrollerde o kadar cok sikintilari ciktiki kizlarimin.hem internet olmadigindan hem de moralim cok bozuk oldugundann,canim sikkin oldugundan girmedim,giremedim topige.innsallah hepiniz iyisinizdir.bebesleriniz de iyidir.allah hepimize ve meleklerimize saglik versin.16eylul ptesi yine kiritik bi kontrolumuz var.24araliga kadar da deggisik bolumlerden randevularimiz var.dualarnizi kizlarimdan esirgemeyin.allaha emanet olun.kalin saglicakla.

canım ya Rabbim şifa versin inşallah kısa zamanda bütün sıkıntıları çözülür minişlerin.

benim minişinde burnu gözleri falan hep babası bir tek dudaklar ve sarışınlık bana benziyor..

Benimki kimseye benzemiyo yaa ...Bide benim oglum kıllı herkes dokulecek diyo ama alininda , kulaklarinda , omuz ve bacaklarinin uzerinde kıl var ...dokulecek mi acaba ? biz henuz 24 gunluguz ama ?

Cnmm Rabbim sifalar versin... Saglicakla buyusunler insallah hersey normal cikar..

Allah acil şifalar versin canım bir an önce mutlu hayırlı haberlerini bekliyoruz. geçmiş olsun tekrar..

Benimki kimseye benzemiyo yaa ...Bide benim oglum kıllı herkes dokulecek diyo ama alininda , kulaklarinda , omuz ve bacaklarinin uzerinde kıl var ...dokulecek mi acaba ? biz henuz 24 gunluguz ama ?

canım benimkininde sırtı alnı kulaklarının dışı kolları bacakları tüy yumağı gibi ama nerdeyse beyaz renkte denecek kadar yani sapsarı o yüzden gözükmüyor ama dokununca bide çok dikkatli bakınca gözüküyor:) banada dökülecek dediler ama dökülmese bile çok güzel altın gibi parlıyor kızım:)))

geçmiş olsun cnm umarım herşey yolundadır allah sağlık versin

kızlar ya benim bebeğim bu gece hiç çiş yapmamış bezini gece 2 de değiştirdim gece baktım sabah baktım yok yok öğlende de yoktu hemde kupkuruydu saat 3 te değiştirdim o zman doldurmuştu anne sütü veriyorum sadece gece çok dolgun emmiyor tabii uykulu olduğundan normami acaba?

normal canım merak etme. yapıyorlar bazen öyle..

ayy benimkide küçk kurt adam giibi kulaklarında da var saç gibi uzunlar hemde minik minik kıllar değil, dökülecekler merak etme

kızlar uyuymuyor bebiş deli olucam ya

cnm bizde sabaha kadar oturduk simdide gozunu acmadan yatiyo ben yatamiyorum bu seferde Uykum gelir birazdan ozaman kesin kalkar..Benim yemek yedigimi , iş yaptigimi , tlf. la konustugumu hissediyo benim oglumda ..Hatta bak simdi hissetti uyandi , agliyo..

Ayy ama cok seviyorum ben oglusumuuu yaa ,keske aglamasa ama yerim onun aglarken titreyen cenesini..

evet aynılar demekki bebişler hep. benimkide pusuda bekliyo annem iş yapsın yemek yesin benim dışımda bişeyle ilgilensin bak neler yapıyorum diyor:) ama dediğin gibi o titreyen çeneye aşığımmm

benim oglumda tam tersi is ve yemek yapmama izin veriyo ne zaman dinlenmeye gecsem o zaman basliyo...

valla ben emzik vermicem diye direttim ama baş edemedim verdim .. onu verince sallamama da gerek kalmıyor kendiliğinden uyuyor

canım bende başta vermiycem dedim. sonra baktım olmuyo verdim emziği ama bu seferde o almadı.. en son nuk marka kauçuk emzik aldım onu emiyor ama zorla genede hiç almamasından iyidir alışır umarım zamanla. dışarı çıkınca falan işime yarar. evde gene ayağında falan sallayabiliyosun ama dışarı çıktık geçen beni rezil etti:)

aynen cnm dışarı çıktığıma bin pişman oluyom bende emmek istiyor mekan uygun değil koştura koştura arabaya gidioz ıssız yere geçiyoruz falan dışarı çıkarken sağmaya çalışıyorum bende daha kolay oluyor emzik avent aldım tavsiye ederim hemen yadırgamadan aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…