Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Cnm esin hala bebegini goremedi mi ? Ne zaman gelecek peki ? Adamcagiz askere gitmis kadar oldu valla .. Insallah gittgine deger minigin sansiyla gelmistir de , babasinin isleri acilmistir insallah..

evet canım bebişimizin nasibiyle gelmesine, işler açılmasına ve eşimin 2 sene tedavi görmesinden sonra işine geri dönebilmesine çok seviniyorum ama hala oğlum babasını babasıda oğlunu bende kocişimi göremedim. hiç kimse yerini tutamıyo çok zormuş. yanımda sadece nefesini bile duysam bütün gücümü ondan alıyorum. halada tam belli değil bi hafta içinde diyo bakalım hayırlısı olsun sağ salim kavuştursun Rabbim bizi....

buda benim güzelliğimmmmmmmmmmm maşallah diyin kızlar nazardan çok korkar oldum artık

Eki Görüntüle 796306
Eki Görüntüle 796482 buda benim minik prenslerim kızlar
kızlar buda benim prensesim.. Maşallah yavruma Allah nazarlardan saklasınEki Görüntüle 795707

ayy maşşallah bebişlerinize ne kadar masum ne kadarda sevimliler anneler Allah bağışlasın yavrucuklarınızı

Maşallahh bebişlerinize..:) hepsi birbirinden şeker yaaaa.. hangi birinizi mıncıklıyım ki ben.. Bende koymak isterdm ama yasak var yaa

Kızlar uyuyan kızım uyumaz oldu 5 gündür her gece 5 e kadar ayaktayız çok yorgunum kendinle savaş ediyo uyumamak için napıcam bilmiyorum

Kızlar uyuyan kızım uyumaz oldu 5 gündür her gece 5 e kadar ayaktayız çok yorgunum kendinle savaş ediyo uyumamak için napıcam bilmiyorum

canım seni çok iyi anlıyorum çünkü biz de 3buçuktan önce uyumuyoruz. mahvediyor beni. göğüslerim acıyor artık emizrmekten uyudu diye tam yerine koyuyorum ağlıyor bu döngü sabahın 4üne kadar sürüyor malesef

Al benden de o kadar.. Gece 1-4 arası, gündüzde aksamüstü uyuyor sonrası malesef uykusuz huzursuz geciriyoruz sabah beri uyutmak icin ugrasıyorum 10 dk uyuyup uyanıyor .. internette 2 saatten fazla uykusuzluğa dayanamazlar yazıyor ama bizimki dayanıyo

allah herkesin bebeğine sağlık versin...hepside çok tatlı maşallah..

bişey sorcam ilk aşımızı dün olduk..2. ay aşısı 3 taneymiş...hepsini ayrı ayrı mı vuruyolar yoksa tek dozdamı??

ayrı ayrı vuruyolarsa çok canları acır yaaa:26::26::26:

ne 2 saati kaç saat dayanıyo benimki.. umarım değişirler ya kışın gündüzler de kısa napıcaz bilmiyorum...

bilmiyorum ki.. ama diğer ismi karma aşı bence 3ü bir aradadır, inşallah..

Magnesie Calcineee. Tüp bebek tedavisi gördüğün için ıkınmak yasaktı bunu meyve suyuna karıştırıp içiyorsun zararsız. Ben çok memnun kaldım bağırsak tembelliği de yapmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…