Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar buda benim prensesim.. Maşallah yavruma Allah nazarlardan saklasınEki Görüntüle 795707
senin içtiğin yada yediğin sütlü gıdalardan mı bebeğin kanlı kaka yapmış çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah..
kızlar buda benim prensesim.. Maşallah yavruma Allah nazarlardan saklasınEki Görüntüle 795707
masalah prenslerine cok guzeller allah nazardan saklasin hepimizkini insallah.bu arda bede resim paylasti iki uc sayfa geride bakmak istersen.optukSlm kızlar uzun zamandır yazamadım ee malum 2 paşa olunca böle oldu:) 46 gündür hayatımız onlar oldu ve bundan sonrada öyle olucak. Rabbim cümlemizinkine sağlık sıhhat versin. Şu sıra gaz sancılarımız var zorlanıyoruz biraz onun haricinde şükür fena değiliz. Hem emziriyorum hem mama yapıyoruz milUpa kullanıyorum.bez olarakta prima .
Topikte doğurmayan kalmadı sanırım oh ne güzel sağlıkla büyütün inşallah.
40 ı soran arkadaş evet öyle diyorlar ama ben bir fark göremedim:) ayrıca ben regl oldum 2 gün yoğun geldi sonra azaldı hoş 40 gün boyunca da hep az az geldi bilmem sizin nasıldı?
Pampam Gökçecik de oğluşların gazıyla uğraşıyor sanırım ondan giremiyor.
Bu Arada kimse bebişlerin resimlerini paylaşmamış yoksa ben mi görmedim?
Eki Görüntüle 795565
İşte benim paşalar.. (Nazar yapamadım maşallah diyelim hep birlikte )
gecmis olsun canim allah acil sifalar versin insallah..Kizlar bebegimde inek sutu alerjisi cikti.kanli kaka yapinca doktora goturduk.aptamilin yaptigini soyledi doktorumuz mama degistirdik.neocate
verdi onu deniyoruz.bebegim pek sevmedi ama :-( bende sut urunlerini pasta borek dana eti bunlari yemiycem artik.dua edin yavrum kurtulsun en kisa zamanda
Cnm benim bebegm dogdugunda alininda putur putur sari gibi sivilce gibi ama degil kepek gibi biseyler vardi.Saglik ocagina topuk kani aldirmaya goturdugumde , dr zeytinyagi sur dedi.Bende surdum ..3 . gun gecti.Pamuga surup biraz ovunca rahatlatti.Gecti hemen.
Bu arada ben banyo sonrasi masaj yapmak istiyorum ama usur diye korkuyorum..siz nasil yapiyorsunuz masaji ? Usumez mi ?
Canim... biz 1 kilo net aldikk.. 1 ayda..
Bnde yok canim ama bir cok kiside oluyo bu belki bendede olacak..
Memede sut kaliodur tatlim. Bebegin icemiyor ise sag mutlaka agri felan kalmio bn oyle yapiom.
Doymus oynuyor olabilir. Benim bebegim doyduktan sonra sesli sesli oynuyor mememle
Arapca ne yazikki bilmedimden hica nuskasina oldum okasi guvenmem ne yazdini bilmiom. Rabbim kabul etain insallah kendi nuskalarimi hep kendim yaparim. . Bebegimede yaotim sukur rahatladi daha ii 2 gundur Yaginim da cok sicriodu ince kundakla sarmaya basladim canim hem rahat uyuyo hem sicrayamiooo
Gecen bebgim huysuzlandinda nazar avindan ewwel dr. Gittim. Kustunu felan soledum hastami acaba die. Dediki.. her bebekte reflu olirmus sebebi mine kapakcinin henuz olusmamasi imis.. normal dedi yani
Slm kızlar uzun zamandır yazamadım ee malum 2 paşa olunca böle oldu:) 46 gündür hayatımız onlar oldu ve bundan sonrada öyle olucak. Rabbim cümlemizinkine sağlık sıhhat versin. Şu sıra gaz sancılarımız var zorlanıyoruz biraz onun haricinde şükür fena değiliz. Hem emziriyorum hem mama yapıyoruz milUpa kullanıyorum.bez olarakta prima .
40 ı soran arkadaş evet öyle diyorlar ama ben bir fark göremedim:) ayrıca ben regl oldum 2 gün yoğun geldi sonra azaldı hoş 40 gün boyunca da hep az az geldi bilmem sizin nasıldı?
Eki Görüntüle 795565
buda benim güzelliğimmmmmmmmmmm maşallah diyin kızlar nazardan çok korkar oldum artık
Eki Görüntüle 796306
Slm kızlar uzun zamandır yazamadım ee malum 2 paşa olunca böle oldu:) 46 gündür hayatımız onlar oldu ve bundan sonrada öyle olucak. Rabbim cümlemizinkine sağlık sıhhat versin. Şu sıra gaz sancılarımız var zorlanıyoruz biraz onun haricinde şükür fena değiliz. Hem emziriyorum hem mama yapıyoruz milUpa kullanıyorum.bez olarakta prima .
Eki Görüntüle 795565
buda benim güzelliğimmmmmmmmmmm maşallah diyin kızlar nazardan çok korkar oldum artık
Eki Görüntüle 796306
titremeler depresyon benimde oldu ama geçirdim çok şükür. eşim hala gelmediği için ara ara ağlama nöbeti geçiriyorum. o titreme ve terlemeler için doktorumu aradım ödem atıyosun çok normal dedi. bide kansız kalıyoruz ya doğumdan sonra, pekmez falan ye bol bol. aç karnına sabahları iki çorba kaşığı al..
ben banyosunu gün aşırı yaptırıyorum zaten canım kırkını bekleme bu sıcakta çok rahatlıyo...
Oglusumun kafasindakiler gecti ama kaslarindakiler biraz duruyor.
Ben banyo yaptirdikran sonra alt degistirme yerininin ustunde minik bir isitici monte ettirdik onu aciyorum oglumusa kurulayip hemen bebek yagini surup vucuduna masaj yapiyorum boyle usumuyor rahat yani
Canim... biz 1 kilo net aldikk.. 1 ayda..
Bnde yok canim ama bir cok kiside oluyo bu belki bendede olacak..
Memede sut kaliodur tatlim. Bebegin icemiyor ise sag mutlaka agri felan kalmio bn oyle yapiom.
Doymus oynuyor olabilir. Benim bebegim doyduktan sonra sesli sesli oynuyor mememle
Arapca ne yazikki bilmedimden hica nuskasina oldum okasi guvenmem ne yazdini bilmiom. Rabbim kabul etain insallah kendi nuskalarimi hep kendim yaparim. . Bebegimede yaotim sukur rahatladi daha ii 2 gundur Yaginim da cok sicriodu ince kundakla sarmaya basladim canim hem rahat uyuyo hem sicrayamiooo
Gecen bebgim huysuzlandinda nazar avindan ewwel dr. Gittim. Kustunu felan soledum hastami acaba die. Dediki.. her bebekte reflu olirmus sebebi mine kapakcinin henuz olusmamasi imis.. normal dedi yani
Eki Görüntüle 795565
Kizlar bebegimde inek sutu alerjisi cikti.kanli kaka yapinca doktora goturduk.aptamilin yaptigini soyledi doktorumuz mama degistirdik.neocate
verdi onu deniyoruz.bebegim pek sevmedi ama :-( bende sut urunlerini pasta borek dana eti bunlari yemiycem artik.dua edin yavrum kurtulsun en kisa zamanda