Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

cnm ben dikislerim yerim simsiyah diye bakmiyorum hic Moralim bozuluyo..Bekliyorum 40 imi..Biz daha 19 gunluguz..Yarin yari 40 imiz cikacak..Banyo yaptiracakmisiz annemler oyle dedi..40 imizda da banyo yapip disari cikacakmisiz..Baska birsey yapiliyor mu bilmiyorum ben..

Ses cikartmasi tam memeyi tutmadigini gosteriyo cnm..Biraz daha memeni agzina dogru ittir..Tam alsn ki gazi olmasin insallah.. Benimde oluyo ara ara , hatta cikartiyotum memeyi hepsini alsin diye ittiryorum agzina dogru..Ozaman gazi da az oluyo..

cnm benimm sende neler cektin oyle.. Bebegin yanindaysa , sadece 40 ar dk.lik ayri kaliyorsaniz calisman iyi olmus..

Titremeleri ilk defa duyuyorum cnm , esnde panikolmus yazik adamcagizada ..En kisa zmanda gecer insallahh ..

Ben cok merakla bekliyorum dogum hikayeni.Artik herkes dogurdu en kisa zamnda anlat olur mu ?

Eki Görüntüle 794247 iste ogulum muhamed masallah benim oglusuma, allahima sukurler olsun en guzel gunlerimizi yasiyoruz ,allah isteyen herkese insallah nasip eder,,,,sevgiler

Allahhimmmm rabbm nazarlardan korusun canimcimmm..

ayy masallah masallahhh cok tatli :) ..boncuk boncuk..Rabbim kem gozlerden korusunn , saglik sihhat huzur versin insallahhh...

Ayy minigim benimm , daha minsicik bedeniyle reflu ile mi tanisti : ( Allah sifalar versin cnm .. Masallah ama kocaman olmus :)

Bizde gunduz uyuyorsak , gece uyumuyoruz , gece uyursak gunduz ..Bakalim 40 imiz cikinca gececek insallah diye bekliyorumm :)

Ben yakin olsam gelirdim..Grs.duk ..Taaa beylikduzundeyiz biz Bende ank.da kayinvalidemlerde ve adanada annemlerde okutacagim mevlutu..40 imiz cikinca ilk firsatta gidecegiz o taraflara..

Birde biz akika kurbani varmis onu kestirecegiz.Biliyor musunuz ? Ben yeni duydum..Bebegi olupta , durumu el veren kisiler kesiyormus.Sunnetmis.

Biz geceleri 3 kere kalkiyoruz. birinde 3 saat oturuyoruz..Ve her gecede bababizda kalkiyo ..Ozaman cok uzuluyorum..Bebegşm oturuyo oyle kocaman adam gibi..Ilginemeyince de bir ciglik sanki etini kopartiyotlar..Kucagima alinca bi bakisi var ama ...İcime sokasim geliyo valla :)

bizdede kan uyuşmazlığı var sarılıkta oldu. aşımızıda pztsi olduk ateş yapmıyor ebeyede sordum bu yapmaz dedi karma aşılar yaparmış çokta ağlamadı sadece ilk an

Ayy 2. ayda yandik ozaman Cabucak atlativersek yaa , minicik kuzlar yaa , nasil dayanacaklar ki.. Benim tetanoz asim ne kadar agir gecmisti..Yavrum bu minik haliyle naapsinn

selam canim yorumun icin tesekurlr ,kurbana gelince bizde kestik, iki tane her dogan bebek icin kesilmeliymis..

titremeler depresyon benimde oldu ama geçirdim çok şükür. eşim hala gelmediği için ara ara ağlama nöbeti geçiriyorum. o titreme ve terlemeler için doktorumu aradım ödem atıyosun çok normal dedi. bide kansız kalıyoruz ya doğumdan sonra, pekmez falan ye bol bol. aç karnına sabahları iki çorba kaşığı al..

Bana zeytinyagi sur diyorlar ..Pisik oluncada..Bende mumkun oldugunca , ozellikle aksamlari zetyin yagi suruyorum..Dogal olandan ama..

ben banyodan sonra hızlı hızlı has zeytinyağı sürüyorum. pişik olmasın diye dalinin pişik kremini çok az bi damla sürüyorum, çok iyi oluyo pişik başlarsa geçiyo hemen..

ben banyosunu gün aşırı yaptırıyorum zaten canım kırkını bekleme bu sıcakta çok rahatlıyo...

Oglusumun kafasindakiler gecti ama kaslarindakiler biraz duruyor.
Ben banyo yaptirdikran sonra alt degistirme yerininin ustunde minik bir isitici monte ettirdik onu aciyorum oglumusa kurulayip hemen bebek yagini surup vucuduna masaj yapiyorum boyle usumuyor rahat yani

Canim... biz 1 kilo net aldikk.. 1 ayda..

kızlar sezeryan dikişlerinizin biraz üst kısmında içerside sanki ince bir kalem varmış gibi bir görüntü varmı ya:44:

Bnde yok canim ama bir cok kiside oluyo bu belki bendede olacak..

birde kızlar arada bir göğüslerime ağrı gibi zonklama gibi iğne batması gibi birşey oluyor. uç kısımlarına değilde bu şiş olan yerlerden. sizde de oluyormu ya normalmi acaba ?

Memede sut kaliodur tatlim. Bebegin icemiyor ise sag mutlaka agri felan kalmio bn oyle yapiom.

Doymus oynuyor olabilir. Benim bebegim doyduktan sonra sesli sesli oynuyor mememle

Arapca ne yazikki bilmedimden hica nuskasina oldum okasi guvenmem ne yazdini bilmiom. Rabbim kabul etain insallah kendi nuskalarimi hep kendim yaparim. . Bebegimede yaotim sukur rahatladi daha ii 2 gundur Yaginim da cok sicriodu ince kundakla sarmaya basladim canim hem rahat uyuyo hem sicrayamiooo

Gecen bebgim huysuzlandinda nazar avindan ewwel dr. Gittim. Kustunu felan soledum hastami acaba die. Dediki.. her bebekte reflu olirmus sebebi mine kapakcinin henuz olusmamasi imis.. normal dedi yani

Merak ediom benim 7 gunum kaldi. Ne olsa kirk cikinca duzelir degisir bilmem ne diolar. Gercekten olemi ciddi degisiklik oluomu annede ve bebekte 40 cikinca birde hemen regl oldunuz mu.. emziren anneler gec regl girurler imis...

kızlar gökçe noldu ya çok uzun zamandır yok merak etmeye başladım.. inşallah herşey yolundadır..

Slm kızlar uzun zamandır yazamadım ee malum 2 paşa olunca böle oldu:) 46 gündür hayatımız onlar oldu ve bundan sonrada öyle olucak. Rabbim cümlemizinkine sağlık sıhhat versin. Şu sıra gaz sancılarımız var zorlanıyoruz biraz onun haricinde şükür fena değiliz. Hem emziriyorum hem mama yapıyoruz milUpa kullanıyorum.bez olarakta prima .

Topikte doğurmayan kalmadı sanırım oh ne güzel sağlıkla büyütün inşallah.
40 ı soran arkadaş evet öyle diyorlar ama ben bir fark göremedim:) ayrıca ben regl oldum 2 gün yoğun geldi sonra azaldı hoş 40 gün boyunca da hep az az geldi bilmem sizin nasıldı?
Pampam Gökçecik de oğluşların gazıyla uğraşıyor sanırım ondan giremiyor.

Bu Arada kimse bebişlerin resimlerini paylaşmamış yoksa ben mi görmedim?

İşte benim paşalar.. (Nazar yapamadım maşallah diyelim hep birlikte )

Kizlar bebegimde inek sutu alerjisi cikti.kanli kaka yapinca doktora goturduk.aptamilin yaptigini soyledi doktorumuz mama degistirdik.neocate
verdi onu deniyoruz.bebegim pek sevmedi ama :-( bende sut urunlerini pasta borek dana eti bunlari yemiycem artik.dua edin yavrum kurtulsun en kisa zamanda

maşallah canım ne kadar masumlar insan bakmaya kıyamıyor bunlara ya. ben senin yerine de yapayım ozaman Rabbim nazarlardan korusun inşallah.. bee yüklüyorum şimdi paylaşayım

senin içtiğin yada yediğin sütlü gıdalardan mı bebeğin kanlı kaka yapmış çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…