Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

masalah prenslerine cok guzeller allah nazardan saklasin hepimizkini insallah.bu arda bede resim paylasti iki uc sayfa geride bakmak istersen.optuk
gecmis olsun canim allah acil sifalar versin insallah..
kızlar buda benim prensesim.. Maşallah yavruma Allah nazarlardan saklasınEki Görüntüle 795707

masallah prensesine cok tatli allah bagislasin allah nazarlardan saklasin onlari amin,

canım bende yapmak istiyorum ama ara ara yapabiliyorum çok gaz oluyoruz korkuyorum uzun süre açık tutmaya

canım maşallah çok iyi almışsınız mama takviyesi yaptın mı benim doktorum günde 120 cc önerdi milupa aptamil

maiallah paşalaraaaaaaaa rabbim nazardan saklasın çok güzellerrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar buda benim prensesim.. Maşallah yavruma Allah nazarlardan saklasınEki Görüntüle 795707

allahım yerim ben onu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa maşallah

çok acayip birşey dimi insan ne çabuk alışıyor bebeğine dünyanın en güzel bebeği kendi bebeğin gibi geliyor korkardım hep ya çok çirkin birşey çıkarsa diye maşallah dünyalar güzeli kızım

Masallah rabbim nazarlardan kem gözlerden korusun bu yakisiklilari ♥♥♥

Maşallah kızlar kuzularınıza hepsi çok tatlı yarın bende koyucam inşallahhhhh Rabbim bahtlarını güzel etsin

Cnm esin hala bebegini goremedi mi ? Ne zaman gelecek peki ? Adamcagiz askere gitmis kadar oldu valla .. Insallah gittgine deger minigin sansiyla gelmistir de , babasinin isleri acilmistir insallah..

ben banyosunu gün aşırı yaptırıyorum zaten canım kırkını bekleme bu sıcakta çok rahatlıyo...

Normalde bende 2 gunde 1 yaptiriyorum cnm da hani 20 sinde de banyo yaptiriliyormus.. Baska birsey var mi diye sordum bende..Dun yaptirdim gerci..Tek banyo yaptiramadigim icin aksam esimi bekledim..Aksamda hic uyanmadi kuzum .. Bugun yaptiramadim bende.. 20 sinde banyo yapamadi kuzum

Uyanmadiginda banyo ile uyanirsa cok agliyo cunku

Guzel fikir valla cnm .. Usumuze sicak sicak.. Kis geldiginde cok rahat edersiniz insallahh :)

Iyi ozaman cnm bende ciddi sandim.Cok sukur ozaman..Rabbim tuuumm bebeklere sifalar versinde hasta olmasinlar kuzularr..

ayy masallah masallahh annesiiii..Ne tatlilar oyleee :) Oyy kuzucuklari Rabbim nazarlardan korusunnn.. Isımleri neydi annesi ?

Ayy cnm Rabbim sifalar versin insallahhh .. Kuzun iyi olsunda yemezsin artik napalim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…