dr browns cnm benim aldığım bu değil
kızlar sütümü sağmaya karar verdim. hem sütüm artsın diye hemde dışarı falan çıktığım zaman bebişimin yemeği yanımızda olsun diye.. süt sağmayı aldım lansioh ama biberon alırsa göğsümü bırakmasın diye de biberonu size sormak istedim biberon kullananlar yardımcı olursa sevinirim. bi dr. brown varmış sanırım chicco nun onu methetmişler.. doğal akışlı mı ne öyle birşey. annegöğsü gibiymiş. siz ne önerirsiniz?
Ben bunu kullaniyorum tatlim. Bebegim mememide hic birakmadi. Sut sagip anneme birakiom bu biberonu sewdi bebegim. Ck arastirip almistim pisman olmazsin. En onemli ozelligi anne memesine benzemesi. Dogru kararStep Up bebeğin emme hareketinde zaman iÇinde yaşanan doğal değişimlere uyum sağlayabilen tek biberon olmasıyla, tüm büyüme aşamaları boyunca bebeğinizi doğal biçimde beslemenizi sağlar.
Bebeğinizin ilk ayları içinideal...
Damarlı halkalar, bebeğin dilinin doğru pozisyonu bulması ve biberon emziğini doğal bir hareketle sıkıştırması içinbebeğe yardımcı olur.
Ekstra büyük, yuvarlatılmış emzik tabanı tamamen anne göğsü hissi vermeye yöneliktir.
Kolik önleyici valf bulunur.
Eki Görüntüle 791244
canım bunu satın aldım doğrumu
Sebamed losyon kullaniom. Arada kendimede suruom. Memnunuz..merhaba arkadaslar bir sorum olacakti, banyo sonrasi bebe yag mi? yoksa losiyon mu kulanmak daha iyidir, simdiden tesekurler
kızlar doğumdan 1 hafta sonraki muayene geçince, son muayeneye ne zaman gidiyorsunuz yada gittiniz yada gidiceksiniz? benim 4 hafta bitti. 6damı gitsem 8 demi bilemedim?
Su ara nazar avindayim kizlar.. bebegime ck nazar degiyo. Disari tobe cikarmiom. Gelenler den degiyo belliki cokta gelenim olmaz esasinda ; )) neyse gizume kestirdigim 1 2 kisi var. Onlar bebegimi gorsyn. Delirio bizimki. O uslu efendi oglym gidio bir turlu uyuyamayan hircin bi okadarda caresiz oglum gelio yerine. Sukadar solim memeden dusmuo. Mememin uzerine kusa kusa emmeye devam ediio. Bugunde o gunlerden biri. Dun bi ugursuz gordude bebegimi ondan oldu. Artik kesinlesio kafamda nazari degenler. Bundan sonra zor gorecekler bebegimi. Kotu niyetleri yok biliom benimde yok nasilsa. :)
Su ara nazar avindayim kizlar.. bebegime ck nazar degiyo. Disari tobe cikarmiom. Gelenler den degiyo belliki cokta gelenim olmaz esasinda ; )) neyse gizume kestirdigim 1 2 kisi var. Onlar bebegimi gorsyn. Delirio bizimki. O uslu efendi oglym gidio bir turlu uyuyamayan hircin bi okadarda caresiz oglum gelio yerine. Sukadar solim memeden dusmuo. Mememin uzerine kusa kusa emmeye devam ediio. Bugunde o gunlerden biri. Dun bi ugursuz gordude bebegimi ondan oldu. Artik kesinlesio kafamda nazari degenler. Bundan sonra zor gorecekler bebegimi. Kotu niyetleri yok biliom benimde yok nasilsa. :)
kızlar doğumdan 1 hafta sonraki muayene geçince, son muayeneye ne zaman gidiyorsunuz yada gittiniz yada gidiceksiniz? benim 4 hafta bitti. 6damı gitsem 8 demi bilemedim?
Kızlar sorun iki türlü kızım emmiyor aktif şeekilde oynuyor memeyle sıcak havlu koyup sağığorum sadece en fazla 15 20 cc cıkıyor sık sağınca sadece 5 cc napıcamı bilemeiorum mamayı kaşıkla veriyoz alışmasın biberona diye ama biberonu nasıl emiyor cup cup cup diye meemye gelince hemen uyuyor uyanmak bilmiyor 60 cc mamaylada ancak doyuyor off iice stres oldum inş dediğiniz gibi zamanla artar çok üzülüyorum bebeğimi anne sütüyle besleyemiyorum diye
Kızlar merhaba ben emsin diye çok uğraşanlardanım ama emmedi kuzum ilk başlarda çok ağladım millet sütün biticek sağma dedikçe sütüm arttı aksine dolapta en az 2 aylık stoğum var meselaSakın emsin diye kendinizi yiyip bitirmeyin önemli olan bebişlerimizin beslenmesi kuzenim Fransa'da öğretmen derslerinde ısrarla sağılması gerektiğini söylemiş hocaları emsede sağın diyorlarmış ben bu duruma alıştırdım kendimi biberon avent im kullanıyorum doğduğundan beri çok memnunum 4 biberonumuzda avent hiç gaz sorunu yaşamadım siz annesininiz en iyisini bilirsiniz milleti dinlemeyin ben mustela vücut losyonunu kullanıyorum kontrollede 40 I'n çıkınca gel dedi artık istanbul a gidince gidicem
Kizlar minigime milupa pre aptamil veriyorum ama anne sutunude emiyo.bebelacla milupanin arasinda fark varmi .acaba milupaya devammi etmeliyim
Canım onu bende geçirdim sağldığım halde 2 gece acillik oldum antibiyotiklerle geçti çok kötüydümemeler doluysa kesinlikle sağılma cnm bende öyle biliyorum bir arkadaşım emmesine rağmen birikmiş ve bu yüzde süt ateşi geçirdi.
Tatlım yazmıştım bebelac ile milupa aynı fabrikada üretiliyomuş birine milupa diğerini bebelac ambalajı koyuluyomuş eşimin sağlık Ocağı'na gelen reprezant anlatmış ben mama vermiyorum verirsem bebelac vericemKizlar minigime milupa pre aptamil veriyorum ama anne sutunude emiyo.bebelacla milupanin arasinda fark varmi .acaba milupaya devammi etmeliyim
Canım normal bendede oluyo o zaman süt doluyo göğüsler boşaltmak gerekiyorbirde kızlar arada bir göğüslerime ağrı gibi zonklama gibi iğne batması gibi birşey oluyor. uç kısımlarına değilde bu şiş olan yerlerden. sizde de oluyormu ya normalmi acaba ?