Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

kızlar doğumdan 1 hafta sonraki muayene geçince, son muayeneye ne zaman gidiyorsunuz yada gittiniz yada gidiceksiniz? benim 4 hafta bitti. 6damı gitsem 8 demi bilemedim?

CANSIN çiçekdemeti gokçe emirhanseda ve adı şuan aklıma gelmeyen diğer prenses ve prens anneleri.. kızlar nerdesinz? arada bir bakın öldükmü kaldıkmı ya

Ben bunu kullaniyorum tatlim. Bebegim mememide hic birakmadi. Sut sagip anneme birakiom bu biberonu sewdi bebegim. Ck arastirip almistim pisman olmazsin. En onemli ozelligi anne memesine benzemesi. Dogru karar

merhaba arkadaslar bir sorum olacakti, banyo sonrasi bebe yag mi? yoksa losiyon mu kulanmak daha iyidir, simdiden tesekurler
Sebamed losyon kullaniom. Arada kendimede suruom. Memnunuz..

kızlar doğumdan 1 hafta sonraki muayene geçince, son muayeneye ne zaman gidiyorsunuz yada gittiniz yada gidiceksiniz? benim 4 hafta bitti. 6damı gitsem 8 demi bilemedim?

1 ay olack benim yarin 3 kere gittim. Sikayetim oldugundan degil kont. Amacli bir sorun yk. Sukur. Sende git derim ihmale gelmez.

Su ara nazar avindayim kizlar.. bebegime ck nazar degiyo. Disari tobe cikarmiom. Gelenler den degiyo belliki cokta gelenim olmaz esasinda ; )) neyse gizume kestirdigim 1 2 kisi var. Onlar bebegimi gorsyn. Delirio bizimki. O uslu efendi oglym gidio bir turlu uyuyamayan hircin bi okadarda caresiz oglum gelio yerine. Sukadar solim memeden dusmuo. Mememin uzerine kusa kusa emmeye devam ediio. Bugunde o gunlerden biri. Dun bi ugursuz gordude bebegimi ondan oldu. Artik kesinlesio kafamda nazari degenler. Bundan sonra zor gorecekler bebegimi. Kotu niyetleri yok biliom benimde yok nasilsa. :)

aynen benmkide nazara geliyo mememde uyuyo yatırdıyorum iki dk sonra uyanıyo yine meme istiyo... sabahlara kadar sürüyo böyle mememde haşat oluyo

biberon konusunda içimi rahatlattın tatlımm nazar çok değiyo dediğin gibi aman bol bol oku

birileri gördükten sonra cnm bebeğinin yüzüne yıka gittikten sonra misafirler yada sen eve gelince bizim burda büyükler öyle dediler bana nazar gidermiş suyla

cevaplariniz icin tesekurler canim, ben sezaryanliyim ve ikinci control icin 40 cikmasindan sonar gel dedi

Kızlar merhaba ben emsin diye çok uğraşanlardanım ama emmedi kuzum ilk başlarda çok ağladım millet sütün biticek sağma dedikçe sütüm arttı aksine dolapta en az 2 aylık stoğum var mesela Sakın emsin diye kendinizi yiyip bitirmeyin önemli olan bebişlerimizin beslenmesi kuzenim Fransa'da öğretmen derslerinde ısrarla sağılması gerektiğini söylemiş hocaları emsede sağın diyorlarmış ben bu duruma alıştırdım kendimi biberon avent im kullanıyorum doğduğundan beri çok memnunum 4 biberonumuzda avent hiç gaz sorunu yaşamadım siz annesininiz en iyisini bilirsiniz milleti dinlemeyin ben mustela vücut losyonunu kullanıyorum kontrollede 40 I'n çıkınca gel dedi artık istanbul a gidince gidicem

kızlar uzun bir aradan sonra tekrar buradayım geçmişi okuyamadım hepiniz iyisinizdir inşallah bizim emme problemimiz var slikon meme ucuyla anca tutturdum 1 haftadır emiyoruz doğduğundan beride sadece 400 gr aldık sizinkiler ne alemde ayrıca çok gaz aluyoruz barsaklarda sabahlara kadar uyumuyooruz bazen

canim uzme kendini benimkide az geliyo ama dinlenince ve huzurlu olunca fark ettigini gordum yani daha iyi sut geliyo

memeler doluysa kesinlikle sağılma cnm bende öyle biliyorum bir arkadaşım emmesine rağmen birikmiş ve bu yüzde süt ateşi geçirdi.

Kizlar minigime milupa pre aptamil veriyorum ama anne sutunude emiyo.bebelacla milupanin arasinda fark varmi .acaba milupaya devammi etmeliyim

kızlar sezeryan dikişlerinizin biraz üst kısmında içerside sanki ince bir kalem varmış gibi bir görüntü varmı ya:44:

birde kızlar arada bir göğüslerime ağrı gibi zonklama gibi iğne batması gibi birşey oluyor. uç kısımlarına değilde bu şiş olan yerlerden. sizde de oluyormu ya normalmi acaba ?

memeler doluysa kesinlikle sağılma cnm bende öyle biliyorum bir arkadaşım emmesine rağmen birikmiş ve bu yüzde süt ateşi geçirdi.
Canım onu bende geçirdim sağldığım halde 2 gece acillik oldum antibiyotiklerle geçti çok kötüydü
Kizlar minigime milupa pre aptamil veriyorum ama anne sutunude emiyo.bebelacla milupanin arasinda fark varmi .acaba milupaya devammi etmeliyim
Tatlım yazmıştım bebelac ile milupa aynı fabrikada üretiliyomuş birine milupa diğerini bebelac ambalajı koyuluyomuş eşimin sağlık Ocağı'na gelen reprezant anlatmış ben mama vermiyorum verirsem bebelac vericem
birde kızlar arada bir göğüslerime ağrı gibi zonklama gibi iğne batması gibi birşey oluyor. uç kısımlarına değilde bu şiş olan yerlerden. sizde de oluyormu ya normalmi acaba ?
Canım normal bendede oluyo o zaman süt doluyo göğüsler boşaltmak gerekiyor

kızlar ya ben çok mu pinpirikliyim.. bu kezde sez. dikiş hattımın üzerinde minik bir delik gördüm iğnenin ucu kadar bi boşluk var sanki. ama akıntı vs. hiçbişey yok içinden de kıl çıkıyor sanırım. hep varmıydı ben mi yeni farkettim bilmiyorum.. kötü bişey mi acaba diyorum sonrada kötü bişey olsa bi belirti olurdu heralde ne biliyim ya.. sizde de varmı kızlar birde bebeğim emerken cık cık diye ses çıkarıyor iki gündür sanki hani meme ağzına tam oturmamış tam çekemiyormuş gibi ama yerleştiriyorum gene çıkıyor.. ememiyormu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…