- 8 Mayıs 2013
- 19
- 0
Sagol canim uyardigin icin.doktorum da epidural taraftari ama ya tutmazsa diye korkuyorum.hic epiduralin tutmadigi durumla karsilastinmi
selam arkadaslar bende 4.08.2013 sezaryan dogum yaptim guzel siyah sacli bir oglum oldu .cok sukur sagligi iyi.onunla ilgilenmekten zaman bulunmuyor internete girmek icin,
selam arkadaslar bende 4.08.2013 sezaryan dogum yaptim guzel siyah sacli bir oglum oldu .cok sukur sagligi iyi.onunla ilgilenmekten zaman bulunmuyor internete girmek icin,
salı günü epudural sezeryan ile doğum yaptım kızlar...kızım 3.360 gr dogdu...sağlıklıyız çok şükür...
sezeryandan bişey anlamadım çok kolay oluyo..sadece ilk gün ağrım oldu onada iğne yaptılar...
allah herkese nasip etsin...evim süt kokuyoooo :)
doğum yaptın mı yoksa?
yoksa benim gibi sıkıntılımısın?
millet karşıma geçip "aaaa inmiş inmiş iyice bugün yarın gelir" deyip duruyor.
bide "sen daha doğurmadın mı?" diyenler var, hamileliğim onları dert almış herhalde....
artık mecbur kalmadıkça dışarı çıkmamaya karar verdim. iki gün daha, hafta başı olsun doktorumuz gelsin rahatlıycam....
Esasen bekkesemde buyuk olasilik sezeryana donecektim. Hic goze almadim normal olsun istedim ama Rabbim boye nasip etti. Soranlar zaten kinaye icin soruyo belli. Lan sanane mal dogurmusum iste nasilsin diye sor .. Neyse... bende inadima ohhh sezeryan yaptim mis gibi dogurdm 6 dk. Diyorum kendim istedim hiiic sanci cekemem diorum yanan far gormus gibi yuzume bakio mallar ve cok mutlu oluyorum.... once insan ol .. beni yada sezeryan yapan yada Normal yapanlari kimsenin elestirmesine dayanamiyorum. Amac sonuca en guzel yoldan ulasmak demi...basta takiodum biraz ama simdi boyle yapiom ve cok zevk aliom. Zannedioki soranlar.. ya sezaryan oldu ama su yuzden by yusden bilmem ne yoooo catir catir sezeryan oldum ayik ameliyat olmakta her yigidin harci degil sonrasinda bunca aciyi cekmekte her yigidin harci degil demi... ohhh sefamiz olsun. .
Bebeklerimiz saglikli olsun herseyi tam olsunda gerisi bos.
Kizlar gaz sancisi yuzunden oturuyoruz, İki tarttan oespese ciglik yukseliyir. Yapmadigim denemedigim kalmadi. Onlatin aci cektiklerini gorunce icim dayanmiyir. Au gecsin gitsin bu pis sancilar
Kizlar gaz sancisi yuzunden oturuyoruz, İki tarttan oespese ciglik yukseliyir. Yapmadigim denemedigim kalmadi. Onlatin aci cektiklerini gorunce icim dayanmiyir. Au gecsin gitsin bu pis sancilar
salı günü epudural sezeryan ile doğum yaptım kızlar...kızım 3.360 gr dogdu...sağlıklıyız çok şükür...
sezeryandan bişey anlamadım çok kolay oluyo..sadece ilk gün ağrım oldu onada iğne yaptılar...
allah herkese nasip etsin...evim süt kokuyoooo :)
aynen öyle canım bağırsaklarımıza kadar çıkıyor yani biz ayıkken:) ayrıca bebeğimizide normal doğumdaki gibi ilk biz görüyoruz biz kokluyoruz ve hemen yanımıza veriyorlar. 2 cm. aşağıdan çıkınca dünya değişmiyor yani:)
kızlar birtek ben mi bitmiş durumdayım bu yaralar birtek bende mi var.. emzirirken canım fena yanıyor yakremmiş şuymuş buymuş geçmedi.. herkes zamanla geçer diyor doğrumu
kızlar birtek ben mi bitmiş durumdayım bu yaralar birtek bende mi var.. emzirirken canım fena yanıyor yakremmiş şuymuş buymuş geçmedi.. herkes zamanla geçer diyor doğrumu