Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Sagol canim uyardigin icin.doktorum da epidural taraftari ama ya tutmazsa diye korkuyorum.hic epiduralin tutmadigi durumla karsilastinmi

evet bazen oluyor ama o durumda spinal ya da genel tercih edilebilir. anestezist iyiyse sen de kımıldamadan durursan sıkıntı olmaz. geçen hafta epiduralle sezeryan oldum. şimdiye kadar hepizlerdimşimdi benim başıma geldi. gerçekten göğüslerimden aşağısı uyuştu. öyle kesiyi falan hissetmedim çok belli belirsiz şeyler hissediyosun karnında. bebeğimi gördümdoğar doğmaz, öptüm çok güzeldi...

Dogum yapan arkadaslar hayirli ugurlu iksun.
Bekleyenleri Rabbim kurtarsin
Bizim bugun 6. Gunumuz masallah gobegimiz dustu..
Banyosunu yaptirdim ohh mis simdi yemek zamani...

Esasen bekkesemde buyuk olasilik sezeryana donecektim. Hic goze almadim normal olsun istedim ama Rabbim boye nasip etti. Soranlar zaten kinaye icin soruyo belli. Lan sanane mal dogurmusum iste nasilsin diye sor .. Neyse... bende inadima ohhh sezeryan yaptim mis gibi dogurdm 6 dk. Diyorum kendim istedim hiiic sanci cekemem diorum yanan far gormus gibi yuzume bakio mallar ve cok mutlu oluyorum.... once insan ol .. beni yada sezeryan yapan yada Normal yapanlari kimsenin elestirmesine dayanamiyorum. Amac sonuca en guzel yoldan ulasmak demi... :KK66: basta takiodum biraz ama simdi boyle yapiom ve cok zevk aliom. Zannedioki soranlar.. ya sezaryan oldu ama su yuzden by yusden bilmem ne yoooo catir catir sezeryan oldum ayik ameliyat olmakta her yigidin harci degil sonrasinda bunca aciyi cekmekte her yigidin harci degil demi... ohhh sefamiz olsun. .

Bebeklerimiz saglikli olsun herseyi tam olsunda gerisi bos.

selam arkadaslar bende 4.08.2013 sezaryan dogum yaptim guzel siyah sacli bir oglum oldu .cok sukur sagligi iyi.onunla ilgilenmekten zaman bulunmuyor internete girmek icin,

salı günü epudural sezeryan ile doğum yaptım kızlar...kızım 3.360 gr dogdu...sağlıklıyız çok şükür...

sezeryandan bişey anlamadım çok kolay oluyo..sadece ilk gün ağrım oldu onada iğne yaptılar...

allah herkese nasip etsin...evim süt kokuyoooo :)

yeni anneler tebrik ederim :KK71:
bebekleriniz analı babalı büyüsün inşallah, darısıda bizim başımıza

doğum yaptın mı yoksa?
yoksa benim gibi sıkıntılımısın?
millet karşıma geçip "aaaa inmiş inmiş iyice bugün yarın gelir" deyip duruyor.
bide "sen daha doğurmadın mı?" diyenler var, hamileliğim onları dert almış herhalde....
artık mecbur kalmadıkça dışarı çıkmamaya karar verdim. iki gün daha, hafta başı olsun doktorumuz gelsin rahatlıycam....

Selamlar kizlar

Öncelikle dogum yapan herkesi tek tek tebrik ediyorum Rabbim kaderlerini güzel yazsin inşallah ve darisi doğurmayın tuum hanilelere :)

Ben kaç gündür evle uğraşıyorum benim evim 1+1 olduğu için doguma gelenlere ev tuttuk temizle BAYRAM hazirligi derken hiç ilgilenmedim burasiyla ama okudum hergüne doğuran var mi diye

Bende tık yok hala kzmrl sen benden önce doğruyacaksın galiba :) zelda ve ben arkandan geliriz inşallah

Herkesin bayramikutlu olsunnn ,bebisleri kucagina olan anneler , ne güzel mis korkuları benim icinde içinize cekin :KK66:

doğum yaptın mı yoksa?
yoksa benim gibi sıkıntılımısın?
millet karşıma geçip "aaaa inmiş inmiş iyice bugün yarın gelir" deyip duruyor.
bide "sen daha doğurmadın mı?" diyenler var, hamileliğim onları dert almış herhalde....
artık mecbur kalmadıkça dışarı çıkmamaya karar verdim. iki gün daha, hafta başı olsun doktorumuz gelsin rahatlıycam....

Aynen cnm banada hep öyle diyorlar market alisverisinde tuum teyzeler ne geziyorsun 1-2 gune kalmaz gelir iyice asagida bubebek diyorlar ama bende hareket yok zaten su 2gynde bi geçsin sonra istediği zaman gelsin paşam :)

bugün bayağı korkuttu beni. evde ablamla annem var, mutfak ve balkon çok pisti baktım kimsenin yeltendiği yok süpürüp sildim ve tuvaleti yıkadım. balkonu bile yıkamak yerine viledayla sildim kaymayayım diye. ama sonra birden belimden karnıma bir sancı gelip gitti. o zaman korktum. ama Allahtan bidaha olmadı.
ev işleri konusunda çok dertliyim. mızmızlanmak istemiyorum ama bayram temizliğini bile ne yapabilirsem ben kendim yaptım.
kendi anneme söylenmek istemiyorum ama insanın çok gücüne gidiyor. hele ben bel ağrıları içinde bi iş yaparken o oturup kitap okuyor ya....
bende artık şöyle düşünüyorum sancım başlayınca çantamı yanımda getircek biri olsun yeter.

Kizlar gaz sancisi yuzunden oturuyoruz, İki tarttan oespese ciglik yukseliyir. Yapmadigim denemedigim kalmadi. Onlatin aci cektiklerini gorunce icim dayanmiyir. Au gecsin gitsin bu pis sancilar

Esasen bekkesemde buyuk olasilik sezeryana donecektim. Hic goze almadim normal olsun istedim ama Rabbim boye nasip etti. Soranlar zaten kinaye icin soruyo belli. Lan sanane mal dogurmusum iste nasilsin diye sor .. Neyse... bende inadima ohhh sezeryan yaptim mis gibi dogurdm 6 dk. Diyorum kendim istedim hiiic sanci cekemem diorum yanan far gormus gibi yuzume bakio mallar ve cok mutlu oluyorum.... once insan ol .. beni yada sezeryan yapan yada Normal yapanlari kimsenin elestirmesine dayanamiyorum. Amac sonuca en guzel yoldan ulasmak demi... :KK66: basta takiodum biraz ama simdi boyle yapiom ve cok zevk aliom. Zannedioki soranlar.. ya sezaryan oldu ama su yuzden by yusden bilmem ne yoooo catir catir sezeryan oldum ayik ameliyat olmakta her yigidin harci degil sonrasinda bunca aciyi cekmekte her yigidin harci degil demi... ohhh sefamiz olsun. .

Bebeklerimiz saglikli olsun herseyi tam olsunda gerisi bos.

aynen öyle canım bağırsaklarımıza kadar çıkıyor yani biz ayıkken:) ayrıca bebeğimizide normal doğumdaki gibi ilk biz görüyoruz biz kokluyoruz ve hemen yanımıza veriyorlar. 2 cm. aşağıdan çıkınca dünya değişmiyor yani:)

Kizlar gaz sancisi yuzunden oturuyoruz, İki tarttan oespese ciglik yukseliyir. Yapmadigim denemedigim kalmadi. Onlatin aci cektiklerini gorunce icim dayanmiyir. Au gecsin gitsin bu pis sancilar

bnmkininde çok gaz sansıcı vardı. ben ince giyiniyordum ondan oluyor dediler. şimdi hırka ve çorapla geziyorum hiç gazımız yok. ne biliyim doğru sanırım sütten geçer demişlerdi..

salı günü epudural sezeryan ile doğum yaptım kızlar...kızım 3.360 gr dogdu...sağlıklıyız çok şükür...

sezeryandan bişey anlamadım çok kolay oluyo..sadece ilk gün ağrım oldu onada iğne yaptılar...

allah herkese nasip etsin...evim süt kokuyoooo :)

Allah analı babalı büyütsün inşallah canım benim:)

kızlar birtek ben mi bitmiş durumdayım bu yaralar birtek bende mi var.. emzirirken canım fena yanıyor ya:KK43: kremmiş şuymuş buymuş geçmedi.. herkes zamanla geçer diyor doğrumu:KK43:

bebekler için rezene çayı var gaz sancısı için, bana Almanyadan bi akrabam göndermiş. bi alıp dene istersen.

dün gece öldüm öldüm dirildim. gecenin ortasında birde uyandım miğdemi sanki kerpetenle buruyorlar nasıl sesler geliyor miğdemden gurul gurul. bebeğimde rahatsız olmuş iki ayağıyla çiğner gibi nasıl kıvranıyor karnımda yavrum benim.
bikere istifra ettim geçmedi, sonra hem ishal çıkardım ve bidaha kustum, içim boşaldı. gastrit yüzünden boğazım cayır cayır yandı, tahriş oldu. ondan sonra kuzucumda bende rahatladık uyuyabildik....

aynen öyle canım bağırsaklarımıza kadar çıkıyor yani biz ayıkken:) ayrıca bebeğimizide normal doğumdaki gibi ilk biz görüyoruz biz kokluyoruz ve hemen yanımıza veriyorlar. 2 cm. aşağıdan çıkınca dünya değişmiyor yani:)

Baska seyler degisebilir ama :KK66:) goze alamazdim ne yalan solim hehe :KK66:)

kızlar birtek ben mi bitmiş durumdayım bu yaralar birtek bende mi var.. emzirirken canım fena yanıyor ya:KK43: kremmiş şuymuş buymuş geçmedi.. herkes zamanla geçer diyor doğrumu:KK43:

Lanolin ve lansihon u birlikte kullaniom ben canim benimde ck canim yaniodu ama daha ii simdi. Birde arada sut sagiyirum dolu birakmamaya calisiom buda faydali olmus olabilir. Bide hep gogus pedi ile geziom. Bunlari yapmiosan bir dene istersen acisi cok fena ama lok lok emio ya sukur butun aci gecio ciddn. ; )

Canimmm. Sen daha tecrubelisin elbet ama emzirdikten sut verdikten hemen sinra gazini cikariom ciddi bi sorun yasamadim ben bide heo sicak tutmak lazim bebekleri hemen gaz yapii. Bide tezem dediki annenin gazi var ise bebege gecer ya annenin omuzlarini ovdurmasi lazim mis ben bunu ilk defa duydum bi dene istersen canim..

Moon. Canim iyimisin nerelerdesin..
Kzmrl . Emirhan.. aman dinkenin kizlar digumda cok ihtiyaciniz olacak bu enerjiye aman dinlenin yormayin kendinizi.. iyi haberlerinizi bekliyiruz

bendede yara var ve emzirirken canim yaniodu,ama simdi eskisine gore hafifledi, zeytin yagi sur dediler surdum ve bir iki saat bekledikten sonar ilik su ve sabunla meme basini ovarak yikadim ,biraz rahatlatiyo simdilik biraz daha iyiyim cok sukur,,,

X