Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün kontrole gittim sancım var ama doğum sancısı değil önemli değil dedi doktor.
minişim 2,600 küçük görünüyo biraz ama bence daha büyük dedi dr. cihazların yanılma payı var dedi. bide kafası biraz küçük görünüyo ama ayrıntılı ultrason yapmıştık hareketleri suyuda çok iyi problem olduğunu sanmıyorum dedi.
20 gün içinde doğumu bekliyorum dedi. bu arada 4 gün yokum ebeler falanda yok doğum olursa vakıf gurebaya falan gidebilirsin dedi ama bayramda olacağını zannetmiyorum aklında olsun diye söylüyorum dedi....
hayırlısı olsun inşallah bekler benim küçük aşkım....
Cnmcm daha 20 gün var ya ne güzel ozamana kadar en az 700-800 gram daha alir tobis tobis olur inşallah :) saglikli yaa önemli olan o sürekli konus sen aman bekle annem diye bende diyorum bayramda dur diye ama sanki benimkide bekleyecek gibi hissediyorum hatta okadar aliştim ki sanki hep karnimda kalacak minikim :) doğumunu hayal edemiyorum hiç çok ilginç geliyo. Hani dogum yapan arkadaslara çok imreniyorum çok mutlular ama kendimi hiç hayal edemiyorum çok garip di mi ?
bugün kontrole gittim sancım var ama doğum sancısı değil önemli değil dedi doktor.
minişim 2,600 küçük görünüyo biraz ama bence daha büyük dedi dr. cihazların yanılma payı var dedi. bide kafası biraz küçük görünüyo ama ayrıntılı ultrason yapmıştık hareketleri suyuda çok iyi problem olduğunu sanmıyorum dedi.
20 gün içinde doğumu bekliyorum dedi. bu arada 4 gün yokum ebeler falanda yok doğum olursa vakıf gurebaya falan gidebilirsin dedi ama bayramda olacağını zannetmiyorum aklında olsun diye söylüyorum dedi....
hayırlısı olsun inşallah bekler benim küçük aşkım....
Canim ben sut icemiyorum ozellikle son zamanlarda bolca yogurt ve cacik yedim ve bebegim 400 gr almisti nerdeyse doktorum tombul bi kiz olcsk galiba dedi.daha vaktinde var bence yogurdu dene
ayy sonunda :) sağlıkla kucağına al inşallah...
ayyyy liliiiii kendim doguma gidecek kadar heyecanlandim valla :)) sonunda geldi bekledigin an..bir avazda kurtul insallah...hayirli haberlerini bekliyorummmm...
lili kucağına almıştır şimdi
Cnmmm çok şükür senin aşina çok sevindimm :) şimdi kucagindadir meleğin ohh :) hayirli evlat olsun inş bahtida güzel olsun ..
Çiçek ve mutlubirisi sizler nerelerdesiniz ? Tüm dogum yapmislar bebeklerinizle uzuun saglikli bi ömür diliyorum sizlere .. bizim yerimizede icinize bol bol cekin o mis kokulari :)) darisida bizlere olsun inş :)
Kizlar bebegim hala donmedi sezeryan videolarinda ters gelisli bebegin cikarilmasi cok zordu korkuyorum bebegime bisey olcak diye.icimizde ters gelisli bebek dogum yapan varmi .bebek nefessiz kaliyor mu basi cikana kadar acaba
Ve sunballl ve pampam
Slm kizlar. Spinal anestesi ile yaginimi kucagima aldim hersey superdi. Bebegim ve ben cok iyiyiz sonda ciktigi gibi ayaklandim gaz problemim olmadi hep gezdim ve 6 lt.den faxla su ictim. Hst. Verdiklwri disinda bisi yemedim buyuk wc yapamadim hali ile yemekler hep sivi idi cunku.. bu yuzden lavman yapildi asla korkack bisi degil ve b.wc yaomis oldum bugun taburcuyuz. Hersey yolunda bebegim kadir gecesi dogdu.. Rabbim gonlume gore verdi...
Bizden simdilik bu kadar...
Ve sunballl ve pampam
Slm kizlar. Spinal anestesi ile yaginimi kucagima aldim hersey superdi. Bebegim ve ben cok iyiyiz sonda ciktigi gibi ayaklandim gaz problemim olmadi hep gezdim ve 6 lt.den faxla su ictim. Hst. Verdiklwri disinda bisi yemedim buyuk wc yapamadim hali ile yemekler hep sivi idi cunku.. bu yuzden lavman yapildi asla korkack bisi degil ve b.wc yaomis oldum bugun taburcuyuz. Hersey yolunda bebegim kadir gecesi dogdu.. Rabbim gonlume gore verdi...
Kizlar bebegim hala donmedi sezeryan videolarinda ters gelisli bebegin cikarilmasi cok zordu korkuyorum bebegime bisey olcak diye.icimizde ters gelisli bebek dogum yapan varmi .bebek nefessiz kaliyor mu basi cikana kadar acaba
kızlar çarşamba günü saat 17.20 de aldım eylülümü kucağıma sağ sağlim malum yoğun geçiyor giremedim bir türlü spinal sezeryan olduk suyumuz dahada azalmıştı riske atmadık çok güzel bir duygu darısı başınıza diyorum geçmişi okuyamadım daha doğum yapan varmı bilmiyorum ama kızım ve ben çok gazlıyız tek sorunumuz bu öpüyoruz hepinizi bu arada sarılık başladı bizde ya inşallah çabucak atlatırız dua edin
Canim benim cok sukur eylul hanim kucaginda artik, rabbim eylul'e saglikli hayirli uzun omur versin size hayirli evlat olsun insallahhhhhh..... canim benim oglumda da sarilik var ama sinirda:-( doktorum evin ici aydinlik olmali gunes girmeli perdeleri hic kapatma, gunduz sık sık emdir vede temiz gunesli havada gezdir dedi. Ikinizide kocaman optuk ;-) ;-) ;-)
Cnmcm daha 20 gün var ya ne güzel ozamana kadar en az 700-800 gram daha alir tobis tobis olur inşallah :) saglikli yaa önemli olan o sürekli konus sen aman bekle annem diye bende diyorum bayramda dur diye ama sanki benimkide bekleyecek gibi hissediyorum hatta okadar aliştim ki sanki hep karnimda kalacak minikim :) doğumunu hayal edemiyorum hiç çok ilginç geliyo. Hani dogum yapan arkadaslara çok imreniyorum çok mutlular ama kendimi hiç hayal edemiyorum çok garip di mi ?
Ve sunballl ve pampam
Kızlar biz yine hastaneye yattık fototerapi goruyoruz sarılıktan dolayı.gecen gun yattıgımızda dusmustu ama taburcu olduktan sonra tekrar artmaya basladı devamlı emzirmeme ragmen.sarılık cok uyuturmus ama bizde oyle cok uyku da yok ama bi turlu atlatamadık dua edin nolur
Kızlar biz yine hastaneye yattık fototerapi goruyoruz sarılıktan dolayı.gecen gun yattıgımızda dusmustu ama taburcu olduktan sonra tekrar artmaya basladı devamlı emzirmeme ragmen.sarılık cok uyuturmus ama bizde oyle cok uyku da yok ama bi turlu atlatamadık dua edin nolur
Cok sukur canim bir onceki gece cok dua etmistim. Rabbim ne hayirli ise yolunu kolaylastir die. Hamile kaldimdan beri de her namazda kadir gecesi dogum yapmami nasip et insallah Allahim dedim. Cok sukur bin sukur.canım nasıl mübarek bir gecede geldi ne mutlu sana
Allah analı babalı büyütsün....
Hikayemi anlatacam aklimda canim...allah analı babalı büyütsün canım hikayeni ve foto bekliyoruz