Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Mrb kızlar. Uzun zamandır yazamıyorum. Sıkıntılarımın ardı arkası kesilmiyor. 30. haftaya kadar normal giden gebeliğimde 30 dan sonra kabusları yaşamya başladık. önce 3 dk da bir benim hissetmediğim sancılar başladı. onu ilaçlarla durduk. bu sefer bebeğim 31. haftada takıldı büyümüyor. şimdi 36. haftadayım ama 32 haftalık gözüküyor ve sadece 1700 gram. Hamileliğimde yaşadığım üzüntülerin etkisiyle uterin arterlerde çentik oluşmuş ve bebeğe yeterince kan gitmediği için büyümüyor. Doktorum 37 ye girer girmez alalım bebeği dedi. Çünkü şu anda kalp atışları ve diğer fonksiyonları normal gözüküyor riske atmayalım dedi. küveze girecek gibi duruyor bu durumda. Çok endişeliyim. salı sabah 8 de yatışım olacak. Ne olur bu mübarek günde dua edin bebğim sağlıklı olsun. doğumdan sezeryandan kesilmekten hiç korkmuyorum sadece sağlıklı olsun bi şey istemem. Allah hepimizin yardımcısı olsun miniklerimizi korusun. Doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun. Doğum yapacaklara yardım etsin İnşallah...

niye bu kadar üzdün canım kendini. İnşallah Rabim şifa versin çabucak kilo alıp toparlasın yavrucun.

Persemde gunu uzun süren sancılardan sonra epidural normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım.. gecmişi hic okuyamadım doğum yapanlar varsa Allah analı babalı büyütsün inşalllahh.. doğum yapacak olanlara sabır güc kuvvet versin diyorum :).. Hastaneye gittiğimde doğum sancılarım başlamıştı yatışım yapıldıktan 24 saat sonra doğum yapabildim son 12 saat suni sancı verıldi.. bebeğim 2700 gr kücük dogdu ama kuveze alınmadı sağlıgı yerinde cok sukur emme problemimizde kalmadı sadece biraz sütüm az gibi.. Benim icin biraz zor gecti Rabbim size kolaylık versn inşallahh.. böyle mucizevi bişeye değer..

Bu arada herkese epidural normal doğumu tavsiye edebilirim.. doğum esnasına kadar olan süreyi kesinlikle uzatmıyo yalnız hafif uyuşuk olduğunuzdan ıkınma sorunu yaşayabilirsiniz böyle bi dezavantajı var ama eger nasıl yapacağınızı bilirseniz birazda dirayetli olursanız o problemide aşabilirsiniz..Yalnız sancılarınız cekilir cinsteyse yani dayanabiliyorsanız gerek yok bence..

Bu arada hepinizin Kandili mubarek olsun.. Rabbim dualarınızı kabul etsn inşallahhh....

merhaba kızlar
spinal sezeryanla salı günü bebeğimi kucağıma aldı... allah herkese bu duyguyu nasip etsin küçük melekler çok güzeller..

Persemde gunu uzun süren sancılardan sonra epidural normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım.. gecmişi hic okuyamadım doğum yapanlar varsa Allah analı babalı büyütsün inşalllahh.. doğum yapacak olanlara sabır güc kuvvet versin diyorum :).. Hastaneye gittiğimde doğum sancılarım başlamıştı yatışım yapıldıktan 24 saat sonra doğum yapabildim son 12 saat suni sancı verıldi.. bebeğim 2700 gr kücük dogdu ama kuveze alınmadı sağlıgı yerinde cok sukur emme problemimizde kalmadı sadece biraz sütüm az gibi.. Benim icin biraz zor gecti Rabbim size kolaylık versn inşallahh.. böyle mucizevi bişeye değer..

Bu arada herkese epidural normal doğumu tavsiye edebilirim.. doğum esnasına kadar olan süreyi kesinlikle uzatmıyo yalnız hafif uyuşuk olduğunuzdan ıkınma sorunu yaşayabilirsiniz böyle bi dezavantajı var ama eger nasıl yapacağınızı bilirseniz birazda dirayetli olursanız o problemide aşabilirsiniz..Yalnız sancılarınız cekilir cinsteyse yani dayanabiliyorsanız gerek yok bence..

Bu arada hepinizin Kandili mubarek olsun.. Rabbim dualarınızı kabul etsn inşallahhh....

merhaba kızlar
spinal sezeryanla salı günü bebeğimi kucağıma aldı... allah herkese bu duyguyu nasip etsin küçük melekler çok güzeller..

Allah analı babalı büyütsün taze anneler....
darısı başımıza...

hanımla Kadir geceniz mübarek olsun....
Rabbim benim gibi doğum yapacaklara güç kuvvet, evlatlarımıza sağlık, hayırlı uzun ömürler versin, hayırlı evlatlar olsunlar inşallah...
Allah bütün dualarımızı kabul etsin inşallah....

tebrik ederim canim :) uzun ömürlü saglikli anali babali büyüsün insallah :))

hanımla Kadir geceniz mübarek olsun....
Rabbim benim gibi doğum yapacaklara güç kuvvet, evlatlarımıza sağlık, hayırlı uzun ömürler versin, hayırlı evlatlar olsunlar inşallah...
Allah bütün dualarımızı kabul etsin inşallah....

sagol canim allah gönlüne göre versin..bende basta sen olmak üzere tüm hatunlarin kadir gecesini kutlarim..dualariniz kabul olsun insallah...

merhaba kızlar
spinal sezeryanla salı günü bebeğimi kucağıma aldı... Allah herkese bu duyguyu nasip etsin küçük melekler çok güzeller..
allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar inş
doguma giriyorum kizlar.. Islemlerim yapiliyor.. :KK66:
nasıl yani şoktayım alşlah yardımcın olsun hayırlısıyla kurtulursunuz ikinizde sağ salim
persemde gunu uzun süren sancılardan sonra epidural normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım.. Gecmişi hic okuyamadım doğum yapanlar varsa allah analı babalı büyütsün inşalllahh.. Doğum yapacak olanlara sabır güc kuvvet versin diyorum :).. Hastaneye gittiğimde doğum sancılarım başlamıştı yatışım yapıldıktan 24 saat sonra doğum yapabildim son 12 saat suni sancı verıldi.. Bebeğim 2700 gr kücük dogdu ama kuveze alınmadı sağlıgı yerinde cok sukur emme problemimizde kalmadı sadece biraz sütüm az gibi.. Benim icin biraz zor gecti rabbim size kolaylık versn inşallahh.. Böyle mucizevi bişeye değer..

Bu arada herkese epidural normal doğumu tavsiye edebilirim.. Doğum esnasına kadar olan süreyi kesinlikle uzatmıyo yalnız hafif uyuşuk olduğunuzdan ıkınma sorunu yaşayabilirsiniz böyle bi dezavantajı var ama eger nasıl yapacağınızı bilirseniz birazda dirayetli olursanız o problemide aşabilirsiniz..yalnız sancılarınız cekilir cinsteyse yani dayanabiliyorsanız gerek yok bence..

Bu arada hepinizin kandili mubarek olsun.. Rabbim dualarınızı kabul etsn inşallahhh....
gözün aydın hayırlı olsun allah anlı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inş

Mrb kızlar. Uzun zamandır yazamıyorum. Sıkıntılarımın ardı arkası kesilmiyor. 30. haftaya kadar normal giden gebeliğimde 30 dan sonra kabusları yaşamya başladık. önce 3 dk da bir benim hissetmediğim sancılar başladı. onu ilaçlarla durduk. bu sefer bebeğim 31. haftada takıldı büyümüyor. şimdi 36. haftadayım ama 32 haftalık gözüküyor ve sadece 1700 gram. Hamileliğimde yaşadığım üzüntülerin etkisiyle uterin arterlerde çentik oluşmuş ve bebeğe yeterince kan gitmediği için büyümüyor. Doktorum 37 ye girer girmez alalım bebeği dedi. Çünkü şu anda kalp atışları ve diğer fonksiyonları normal gözüküyor riske atmayalım dedi. küveze girecek gibi duruyor bu durumda. Çok endişeliyim. salı sabah 8 de yatışım olacak. Ne olur bu mübarek günde dua edin bebğim sağlıklı olsun. doğumdan sezeryandan kesilmekten hiç korkmuyorum sadece sağlıklı olsun bi şey istemem. Allah hepimizin yardımcısı olsun miniklerimizi korusun. Doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun. Doğum yapacaklara yardım etsin İnşallah...
Canım aynı sorun bende vardı 3 hafta hiç kilo almadı bebeğim çentik vardı suyum azalmıştı 35+5 te aldı doktorum 2100 gr doğdu kızım şuan 2850gr maşallah iyi toparladı 22 günlük oldu hiç üzülme zayıf bebekler daha hızlı kilo alıyolar 3 gün küvezde kaldı oda ben insilün kullandığım için şekeri düşük doğdu sakın canını sıkma küçük olsun sağlıklı olsun önemli olan o doğunca daha hızlı kilo alıyolar merak etme tatlım

Doğuran doğurana :) Doğuran ayrılıyor topikten biz naapalım çarşamba günü kontolümüz var bakalım drumuz ne diyecek bayrama kaldım galiba bayramda malum herkez biyerde:KK43:

Canım uyku duzeniniz nasıl?Ahmet Efe hala geceyle gunduzu karıstırıyor sanırım.10 gunluk olduk ama daha bi duzen oturtamadık.sizde durum nasıl?

Cnm erkek bebeklerde ancak ilk 20 günde uyku düzeni oturuyormuş sonrada 20 gün gaz sancisi oluyormuş yani 40 ina kadar ancak toparliyorlarmis uykuyu.. Bakkalım benimd erkek olacak benimki nasil olacak kimbilir ? Ben 2 Yil. Kimseyi uyutmamıştım bana çekerse yandim :)

Doguma giriyorum kizlar.. islemlerim yapiliyor.. :KK66:

Cnmmm çok şükür senin aşina çok sevindimm :) şimdi kucagindadir meleğin ohh :) hayirli evlat olsun inş bahtida güzel olsun ..

Çiçek ve mutlubirisi sizler nerelerdesiniz ? Tüm dogum yapmislar bebeklerinizle uzuun saglikli bi ömür diliyorum sizlere .. bizim yerimizede icinize bol bol cekin o mis kokulari :)) darisida bizlere olsun inş :)

X