Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Insanlar in sacma sapan konusmalarina sukur maruz kalmiyirum.. yillardir kendimden okadar uzaklastirmisimki herkesi annem bile bana gelmeye cekinir.
Kimse arayip ne zaman dogum diye bile soramio.. huyumu iyi kapti cewremdeki herkes.. diguma bile sadece esimle gidip digum sonrasi haber verecem ailelere.. aslinda ewe gecince haber verim diomda.. okadar da mahrum birakmayayim bizlerden..

Kimseyi sallamayin kizlar digym yapanlar zanedioki bi o dogurmus.. al bende diguruom nedir yani.. bu havalar kime..

Eminim hayirli olsuna bile ck az kisi gelecek bana.. ohh sefam olsun. . Hemen tatile cikip kacmayi dusunuom zaten.. Rabbim saglik versin insallah..

İyi olmanıza çok sevindim.biz33gün yoğun bakımda kaldık eşimin anası aramadı sormadı bile.böyleleri de insanım diye dolanıyor.allah nasıl bi kalp vermişse nasıl bi sevgisizlikle cezalandırmışki bu yaratıkları böyle olmuşlar.
Ben de annemle eşimin arasında kaldım.eşim bişey diyo annem alınıp küsüyor.bazen de tam tersi oluyor.lohusalığum berbat geçiyor.bi de eşimin ailesi de anlattığım gibi yapınca zaten az olan sütüm bu gün itibarı ile gitti.ne kadar takmayayım desemde herşeyi taktım.bebeklerimi öyle makinalar da falan görüp ağladım üzüldüm sıkıntı stres süt müt yok.
Bu arada sen 12 kilo vermişsin maşallah ben 2 kilo aldım.ona da moralim bi ayrı bozuk.doğumdan sonra 10kilom kalmıştı şimdi 12kilo bermem lazım.
Sen günde kaç öğün mama kaç öğün emzirme yapıuosun? 12kiloyu nası verdin bana da izah et.şu anda sadece kilo verirsem rahatlayıp mutlu olurum.kızlarım hariç tabiki

cansın canım hayırlısıyla bbeğini kucağına laırsın inş canım herşey sorunsuz ve güzel olsun inşgökçe canım çok zor günler geçirdin hiç kolaydeğil en kısa zamanda toparlanırsın inş eşin içinde allahım güzel bi kapı açmıştır nasininiz bekliordur sizi inş iş bulur ve hayatınıza tatlı tatlı devam edersiniz dış sesleri boşverin gitsin pürmelalim canım çok sevindim allahım analaı babalı büyütsün darısı bizlere inş zelda canım çok geçmiş olsun çok şükür ikinizde iisiniz dikkatliolmak lazım artık baya büyüdük çok şükür lilicanba nasılsın canım dra gittinmi umarım hrrşey yolundadır

İyi olmanıza çok sevindim.biz33gün yoğun bakımda kaldık eşimin anası aramadı sormadı bile.böyleleri de insanım diye dolanıyor.allah nasıl bi kalp vermişse nasıl bi sevgisizlikle cezalandırmışki bu yaratıkları böyle olmuşlar.
Ben de annemle eşimin arasında kaldım.eşim bişey diyo annem alınıp küsüyor.bazen de tam tersi oluyor.lohusalığum berbat geçiyor.bi de eşimin ailesi de anlattığım gibi yapınca zaten az olan sütüm bu gün itibarı ile gitti.ne kadar takmayayım desemde herşeyi taktım.bebeklerimi öyle makinalar da falan görüp ağladım üzüldüm sıkıntı stres süt müt yok.
Bu arada sen 12 kilo vermişsin maşallah ben 2 kilo aldım.ona da moralim bi ayrı bozuk.doğumdan sonra 10kilom kalmıştı şimdi 12kilo bermem lazım.
Sen günde kaç öğün mama kaç öğün emzirme yapıuosun? 12kiloyu nası verdin bana da izah et.şu anda sadece kilo verirsem rahatlayıp mutlu olurum.kızlarım hariç tabiki....
Kızlar benden haberler böyle.buaraya gelip içimi dökmek rahatlatıyor beni.sizleri de sıktıysam kusura bakmayın. sizle de paylaşmazsam çıldırcam.beni mazur görün.hepinizi öptüm.

Herkes mi aynı bende geliyorum gidiyorum yazmıyorum psikolojim berbat ilk önce küvezde kalması kuzumun sonra eşim sonra sütün bitirdi beni ilk 1 hafta aralıksız ağladım eşim o kadar pimpirikli anlatamam öyle tutma böyle yapma geçen gün patladım emzirmek istermisin diye emmiyo zaten kuzum hiç vakit geçiremiyorum süt sağmaktan millet emzir sağma diyo ısrarla sözleşmişler gibi sütün biticek deyip duruyo herkes onlar diyo ben ağlıyorum sütüm biterse ne olcak diye geçen bi hırsla yarım saat memede tuttum o zamandan beri süt gelmiyo o göğsümden çok sinirliydim emzirirken zaten lağusalık ayrı bi zor bebeğim küçük bide böyle olunca sinir oluyo insan sanki ben emzirmek istemiyorum gibi

tesekkürler canim..dogru söylüyorsun dikkat etmek lazim

kiyamam sana..üzülme ne olur..biliyorum demesi kolay..lohusalik zor geciyor herkes icin bir sekilde demek ki ( sütün gelse emzirsen, hepimiz emzirsek kiii bizim daha ne olacagimiz belli degil,,iyi olur..ama varsayki az geldi yetmedi bitanem..ne yapalim mamalar var..onun anne sütüne evet ihtiyaci var..ama en cok saglikli gülen annelere ihtiyaclari var bence..sen hep onu sev..onunla konus...bosver milleti de kismen kocanida..o da simdi heyecandan öyle yapiyordur..ilk göz agrisi :)) acemi daha..güya sana yardimci olmaya calisiyordur bence..seni begenmediginden yada kendisi bildiginden degildir :)) bebegini senin kadar kimse koruyup sevemez..bebisinde kimseyi sevmez :)))) herkeslerde bunu,basta babasi olmak uzere bal gibide biliyorlardir...sen rahat nefes aldikca bence sütünde gelecektir ..kocamannnn öperim seni de meleginide..bakalim biz neler yapicaz...allah hepimizin yardimcisi olsun

Evet canım daha cabuk toparlıyorsun.ilk yurume olayı baya zorladı beni ama sonra miss kokulumu dusununce aman bee bu acı da neymis dedim :) epidural sezeryanda 24 saat dolunca eve gonderiyorlarmıs anne de bebek de iyiyse.biz dun dogduk bugun evimize gidicez insallah.masallah deyin kızlar cok zor gecti hamileligim ama herseye degermis gercekten.Allahım hepinize kolay dogumlar yapıp miss kokulunuzla evinize donmeyi nasip etsin

Dogum yapan arkadaslar bebisi ne zaman yıkadınız?cocuk doktorumuz gobege hic bisey surme kapatma dedi.bebek 24 saatlik olunca yıkayabilirsin bisi olmaz dedi.benim de dikislere su gecirmeyen bant aldırdılar onu yapıstırcaklar eve giderken.yıkanabilirsin oyle dedi doktorum.bebek konusunda tereddutteyim de bi fikir verin rahatlar iyi olur bi yandan da cok taze ya bikacgun sonra mı yıkassm bugun mu yıkassm bilemedim

Hayırlı olsun bebeğin canım. Ben eve gelir gelmez yıkadım hastanede çok iyi temizlemiyorlar 10 gündür de her gün yıkıyorum göbeği 5. Günde düştü hava çok sıcak bebek de rahatlıyor yıkanınca güzel uyuyor ben diğer iki oğlumu da yazın doğum yaptım hergün yıkadım hem çabuk büyüyüp topladılar hem de hiç isilik olmadılar

Canim bence 24 sast sonra yika. İnan cok eahatliyorlar. Gobiside yikadiktan sonra kurulamayi unutma hic birseyxik olmaz. Yuzundei huzuru o zaman gir sen. Ne zaman resim aliriz Purmelal

Allah analı babalı büyütsün inşallah canım:) ne kadar güzel nasıl imreniyorum benim için çarşamba gelmek bilmiyor:) bende inşallah epidural olacağım yazdıkların moral oldu. dedğin gibi yürümek birebirmiş iyileşmek için. ben birde korse işini mrea ediyorum bazıları korse takıyormuş doğumdan sonra bana dikişleri acıtır gibi geliyor sanki

kızalr bgn kntrlm vardı. son kntrolum son nstm gayet iyi geçti. bebişime üzülüyordum zayıf olduğu için. 9 gün önce dr.a gittiğimde 2650 idi. araştırdım günde 2 bardak günlük süt her sabah yumurta-ki zaten bunu yiyordum- akşam da 1 büyük kase yogurt. bunları mutlaka yiyin kılzar bebeğim 9 günde tam 3050 olmuş dr. da şaşırdı. seninki iki haftada 200 alıyordu nasıl besledin aferin böyle devam et dedi. dedi ama doğuma 4 gün kaldı şurda zaten:) bebişi için kilo derdi olan bnce bu yazdığımı bir uygulasın işe yarıyor kızlar... çarşamba günü 8de odanı gelip seç ve beni bekle dedi. o nasıl bir heyecan yaptı bnde :) şimiden kalbim çarpıyor Allahım sağlık ve sabır versin inşallah hepimize...

bebişlerine kavuşan kavuşana ama bakıyorum hiç resim mesim yok pabucumuz dama atıldı hemen:) kızlar çok yoğun ve yorgunsunuz iliyorum ama resim istiyoruz lütfen

bebişlerine kavuşan kavuşana ama bakıyorum hiç resim mesim yok pabucumuz dama atıldı hemen:) kızlar çok yoğun ve yorgunsunuz iliyorum ama resim istiyoruz lütfen

yani ben yayinladim sirami savdim bizde diger melekleri gormek istiyoruz... Sonuna kadar katikiyorum sana panpam

maşallah maşallah maşallah, 41 kere

günde 2 bardak sütle her sabah 1 yumurtayı bende hamileliğimin başından beri yiyorum. ama doğumdan sonra yumurta görmek istemiyorum, artık çok zorlanıyorum yerken sıcakta haşlanmış yumurtayı. yoğurtta sütten fazla kalsiyum varmış, bende hergün bi kase yemeye başlayayım o zaman.

Benimkide zayıf sayılır 2800 gr dı salı gunu. 1 bardak sut iciyorum yogurtta yiyiyorum ama öle koca bardaklarda kaselerde değil tabi..hatta bu sabah haslanmış yumurtayı yemedim cnm istemio diye .. bnmkide haftada 200 gr alıyo olsun napalım doğana kadar 3 ü gecer..
Ne güzl 4 gnün kalmış :).. bnm ne zmn olacağı belli değil bide normal istediğim icin beklicez.. Önceden gelmesin diye cabalıyordum şimdi geceleri o kadar bunalıyorum sıkılıyorum ki bide mide yanması hat safhada iyice daralıyorum bi gelsin istiyorum, bi gelmesin.. 1 ağustos bnm doğum gunum o gunde gelirsede fena olmaz hani :)..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…