Zelda.. gecmis olsun canim Allah korumus
Purmela. . Hayirli ugurlu olsun bebegin insallah oh ne guzel kavustun yawruna..
Gokce. . Canim lahusalik berbat bir duygu imis herkeste farkli sikintilar yasatiyor..aa sukurki cok guclusun ve hepsi gececek..
cansın canım hayırlısıyla bbeğini kucağına laırsın inş canım herşey sorunsuz ve güzel olsun inşgökçe canım çok zor günler geçirdin hiç kolaydeğil en kısa zamanda toparlanırsın inş eşin içinde allahım güzel bi kapı açmıştır nasininiz bekliordur sizi inş iş bulur ve hayatınıza tatlı tatlı devam edersiniz dış sesleri boşverin gitsin pürmelalim canım çok sevindim allahım analaı babalı büyütsün darısı bizlere inş zelda canım çok geçmiş olsun çok şükür ikinizde iisiniz dikkatliolmak lazım artık baya büyüdük çok şükür lilicanba nasılsın canım dra gittinmi umarım hrrşey yolundadır
Herkes mi aynı bende geliyorum gidiyorum yazmıyorum psikolojim berbat ilk önce küvezde kalması kuzumun sonra eşim sonra sütün bitirdi beni ilk 1 hafta aralıksız ağladım eşim o kadar pimpirikli anlatamam öyle tutma böyle yapma geçen gün patladım emzirmek istermisin diye emmiyo zaten kuzum hiç vakit geçiremiyorum süt sağmaktan millet emzir sağma diyo ısrarla sözleşmişler gibi sütün biticek deyip duruyo herkes onlar diyo ben ağlıyorum sütüm biterse ne olcak diye geçen bi hırsla yarım saat memede tuttum o zamandan beri süt gelmiyo o göğsümden çok sinirliydim emzirirken zaten lağusalık ayrı bi zor bebeğim küçük bide böyle olunca sinir oluyo insan sanki ben emzirmek istemiyorum gibi
Evet canım daha cabuk toparlıyorsun.ilk yurume olayı baya zorladı beni ama sonra miss kokulumu dusununce aman bee bu acı da neymis dedim :) epidural sezeryanda 24 saat dolunca eve gonderiyorlarmıs anne de bebek de iyiyse.biz dun dogduk bugun evimize gidicez insallah.masallah deyin kızlar cok zor gecti hamileligim ama herseye degermis gercekten.Allahım hepinize kolay dogumlar yapıp miss kokulunuzla evinize donmeyi nasip etsin
Dogum yapan arkadaslar bebisi ne zaman yıkadınız?cocuk doktorumuz gobege hic bisey surme kapatma dedi.bebek 24 saatlik olunca yıkayabilirsin bisi olmaz dedi.benim de dikislere su gecirmeyen bant aldırdılar onu yapıstırcaklar eve giderken.yıkanabilirsin oyle dedi doktorum.bebek konusunda tereddutteyim de bi fikir verin rahatlar iyi olur bi yandan da cok taze ya bikacgun sonra mı yıkassm bugun mu yıkassm bilemedim
Dogum yapan arkadaslar bebisi ne zaman yıkadınız?cocuk doktorumuz gobege hic bisey surme kapatma dedi.bebek 24 saatlik olunca yıkayabilirsin bisi olmaz dedi.benim de dikislere su gecirmeyen bant aldırdılar onu yapıstırcaklar eve giderken.yıkanabilirsin oyle dedi doktorum.bebek konusunda tereddutteyim de bi fikir verin rahatlar iyi olur bi yandan da cok taze ya bikacgun sonra mı yıkassm bugun mu yıkassm bilemedim
Kızlar ben dogum yaptım cok sukur kar gibi bi oglum oldu :) epidural sezeryan oldum.hic korkmayın cok rahat oluyor.ayrıntıları insallah yazarım musait zamanda.bu sabah dogum yaptım yarın da taburcu olcaz insallah.heyecandan hic uyumadım bebegimi izliyorum oyle :) hepiniz yasıcaksınız bu mukemmel duyguyu o zaman anlarsınız :)
Evet canım daha cabuk toparlıyorsun.ilk yurume olayı baya zorladı beni ama sonra miss kokulumu dusununce aman bee bu acı da neymis dedim :) epidural sezeryanda 24 saat dolunca eve gonderiyorlarmıs anne de bebek de iyiyse.biz dun dogduk bugun evimize gidicez insallah.masallah deyin kızlar cok zor gecti hamileligim ama herseye degermis gercekten.Allahım hepinize kolay dogumlar yapıp miss kokulunuzla evinize donmeyi nasip etsin
bebişlerine kavuşan kavuşana ama bakıyorum hiç resim mesim yok pabucumuz dama atıldı hemen:) kızlar çok yoğun ve yorgunsunuz iliyorum ama resim istiyoruz lütfen
kızalr bgn kntrlm vardı. son kntrolum son nstm gayet iyi geçti. bebişime üzülüyordum zayıf olduğu için. 9 gün önce dr.a gittiğimde 2650 idi. araştırdım günde 2 bardak günlük süt her sabah yumurta-ki zaten bunu yiyordum- akşam da 1 büyük kase yogurt. bunları mutlaka yiyin kılzar bebeğim 9 günde tam 3050 olmuşdr. da şaşırdı. seninki iki haftada 200 alıyordu nasıl besledin aferin böyle devam et dedi. dedi ama doğuma 4 gün kaldı şurda zaten:) bebişi için kilo derdi olan bnce bu yazdığımı bir uygulasın işe yarıyor kızlar... çarşamba günü 8de odanı gelip seç ve beni bekle dedi. o nasıl bir heyecan yaptı bnde :) şimiden kalbim çarpıyor Allahım sağlık ve sabır versin inşallah hepimize...
kızalr bgn kntrlm vardı. son kntrolum son nstm gayet iyi geçti. bebişime üzülüyordum zayıf olduğu için. 9 gün önce dr.a gittiğimde 2650 idi. araştırdım günde 2 bardak günlük süt her sabah yumurta-ki zaten bunu yiyordum- akşam da 1 büyük kase yogurt. bunları mutlaka yiyin kılzar bebeğim 9 günde tam 3050 olmuşdr. da şaşırdı. seninki iki haftada 200 alıyordu nasıl besledin aferin böyle devam et dedi. dedi ama doğuma 4 gün kaldı şurda zaten:) bebişi için kilo derdi olan bnce bu yazdığımı bir uygulasın işe yarıyor kızlar... çarşamba günü 8de odanı gelip seç ve beni bekle dedi. o nasıl bir heyecan yaptı bnde :) şimiden kalbim çarpıyor Allahım sağlık ve sabır versin inşallah hepimize...