- 12 Kasım 2011
- 1.204
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrr 2 3 gündür o kadar çok su içtim ki yerine gelsin suyum diye zehirlenicem artık sudan
kızlarrr 2 3 gündür o kadar çok su içtim ki yerine gelsin suyum diye zehirlenicem artık sudan
Ben haslanmis değilde tavada yiyorum farklı var midir ??
Ya dün kontrolumuz vardtı bebeğim bu hafta hiç kilo almamis Dr plesenteada yaşlanma başlanmış dedi Dr sorun yok dedi ama internette hep bebek artik kilo almaz diyorlar gelişim geriliği olabilirmiş anacağım bebeğim büyüsün diye ? Birde erken dogum olabilir mis zaten çok asagida benim sipam... Dogum rahatlar inşallah dedi ama bebeğimin gelişimi durdu yaa çok kotuyummmm gelişim olarak onden giden çocuk büyümüyor şimdi
Kızlarrr dün sabah yani 25 Temmuzda saat 10.13 de SARPımı kucağıma verdiler :) 4.600 kilosu 55 cm.de boyu...Kocaman bir oğlum var yani :) Spinal anestezi ile oldum ve çok güzel geçti ameliyatım...Herşey yolunda en önemlisi oğlum yanımda ve yarin sabah çıkacağız hastaneden...Babamiza benziyor Sarp...Sedacim annemden de yükselen burcunu aldık...Hepinizi opuyoruz kızlar...
Umarim ise yarar canim.. neden azaldiki senin suyun sebebi varmiymis..
gelir gelir merak etme cnm. dr ilaç falan vveriyormu böyle bir duruma
kızlar minik paşa ve abileri
Selam kızlar. Bayadır giremedim malum çok büyük uğraşlardayım:)
Paşalarımın dünyaya gelişinin 6. Günü evimize gelişin 4.günündeyiz. Günlerim gecelerim onlarla geçiyor, besle gaz çıkar kaka temizle :) dünyanın en güzel uğraşıSı uykusuz geceler de malumunuz. Dün ilk kontrolümüz vardı genel anlamda 2 bebeğimizide iyi gördü. Fakat bir bebeğimizde sarılık başlangıcı gördü iyi beslenmeli pazar tekrar bakalım dedi.
İşte benimde tek sıkıntım bu sütüm çok çok az. Mama veriyorum ki doktor da öyle dedi.
Napcam bu süt olayını bilmiyorum pek umutlu değilim bebelerimi mamayla beslicez.
Diğer ikiz anneleri napıyormuş bu konu ile fikirlerinizi beklerim?
Topik de doğuran Arkadsşlar tebrikler Rabbim sağlıkla analı Babalı büyütmek nasip etsin .
Başka ne gelişmeler var bilemedim. Ağustos ta geliyor tek tek bekleriz haberleri.
Bide benim göbişim kaldı napcaz bilmiyorum?
Hadi ben bebişlere gidiyorum öptük sizleri.
Bu arada kızlar bebegı dogum pozisyonu almış olanlar hıckırıkları ne taraftan hıssedıyorsunuz?????
Benım kızımda bas asagı normalde-ama hıckırınca ya sagdan hıssedıyorum genellıkle yada bugun oldugu gıbı soldan.
Anlamadım gıttı vıcudu mu saga sola donuyor da oyle hıssedıyoruz ?
Son haftalar artık yukarı donmez dımı-takıp edıp kendı mı sıkıntıya sokuyorum püüff :26:
Ya dün kontrolumuz vardtı bebeğim bu hafta hiç kilo almamis Dr plesenteada yaşlanma başlanmış dedi Dr sorun yok dedi ama internette hep bebek artik kilo almaz diyorlar gelişim geriliği olabilirmiş anacağım bebeğim büyüsün diye ? Birde erken dogum olabilir mis zaten çok asagida benim sipam... Dogum rahatlar inşallah dedi ama bebeğimin gelişimi durdu yaa çok kotuyummmm gelişim olarak onden giden çocuk büyümüyor şimdi
Kızlarrr dün sabah yani 25 Temmuzda saat 10.13 de SARPımı kucağıma verdiler :) 4.600 kilosu 55 cm.de boyu...Kocaman bir oğlum var yani :) Spinal anestezi ile oldum ve çok güzel geçti ameliyatım...Herşey yolunda en önemlisi oğlum yanımda ve yarin sabah çıkacağız hastaneden...Babamiza benziyor Sarp...Sedacim annemden de yükselen burcunu aldık...Hepinizi opuyoruz kızlar...
Canım bnmki doğum pozisyonunda hıckırıkları sol tarafımda hissediyorum genelde.. hıckırınca butun vucudu tepki veriyor ztn :)
Canım şuanki kilosu nedir? Canını sıkma ztn sona geldik bi problem olacağını sanmıyorum..
MaşAllahh subhanAllahhh :) gözün aydın.. Hakikatn kocamanmış iki aylık yenidoğan bebek doğurmuşsun tatlım.. Güle güle büyütmeye devam et cnm bnm... :)
Cnm bnm yengeminde son zamanlarında suyu azalmış doktoru cok su icmen suyunu yerine getirmez demiş ne kadar doğru bilemicem.. Bi faydası olmuyormuşş.. Ztn az kaldı tatlm canını sıkma...
Oy maşallahhh 3 oğlunada canımm.Miniğinde pamuk gibiymiş grckten.. Hayırlı evlat olmalarını Rabbim nasip etsn ücüde birbirinden güzel.. :).. Hepsini öp bizim yerimize..
inşallah canım dua edin suyum galiba şekerden dolayı geriledi akıntım normal çünkü
inşallah canım ilaç vermiyorlar daha önce olsaydı serumla hastanede tedavi görecektik ama son haftalar olduğu için evde suyla idare ettiriyorlar yerine gelirse ne ala 1 2 hafta daha tutuyor olmadı alıyorlar bebeği artık
allahım nazarlardan saklasın üçüde birbirinden güzel maşallah
canım öp kuzuları bizim için
oooyyyyy içim gitti valla maşallah. diğer yakışıklılarda abilerimi? maşallah hepsine Allah bağışlasın.....
ayy bende istiyorum bir an önce yaaaa....
Canim telden. Goremiom kacinci hf oldugunu ama benim bebeğim 35 ve 36 hf hf.da sadece 70 gr aldi sonra birden 300 gr in ustunde aldi . Dr dediki onden gittigi icin bize az geliyor ama normal dedi suan kilosu sinrada dedigim gibi yine kilo almaya basladi. Bufun gittigimde 6 gunde 170 gr almisti.. dinlenmene dikkat et. Yediklerini enerji olarak tuketme ben yaptım o hatayi. Birak bebegine gitsin yediklerin..
canım allah analı babalı büyütsün inşallah ne güzel kavuştunuz birbirinize sağ sağlim darısı bizim başımıza epidural iyi galiba şimdiye kadar herkes çok iyi olduğunu yazmış sevindim bende öyle düşünüyorum
herşey üst üste geldi ama iyi olacak sen zaten dirayetlisin takma kafana canım
bendim tatlım o 2800 kuzum bende bol su ve muza başladım hatta ceviz fındık badem yumurta ve yoğurt offff inşallah alırlar kilo
canım kaç kiloda kalmışsınız ki biraz daha devam et bakalım beslenmene dikkat et biraz daha suyu bol iç birdahaki kontrolünde bakalım ne olacak inşallah iyi olur devam edersiniz biraz daha ama korkma erken gelselerde artık zamanları sayılır bizimde su problemimiz var galiba çarşamba bizede sezeryan yılları görünüyor bakalım hayırlısı
canım benim ya en son kilosu neydi peki?
masalalh tosuncuğa allah uzun ömür versin analı babalı büyütsün canım darsı bize inş
36.haftadasın az kaldı zaten 37yi tamamlarsanız sıkıntı olmaz inş sonuçta yasalanmaya baslmış belki gelişimi devam eder işlevini tamamen kaybetmemeiş şuan dr sık kontrole çağırdımı peki hayırlısı olsun hakkınızda canım sağ salim kavuşursun inş
Selam kızlar. Bayadır giremedim malum çok büyük uğraşlardayım:)
Paşalarımın dünyaya gelişinin 6. Günü evimize gelişin 4.günündeyiz. Günlerim gecelerim onlarla geçiyor, besle gaz çıkar kaka temizle :) dünyanın en güzel uğraşıSı uykusuz geceler de malumunuz. Dün ilk kontrolümüz vardı genel anlamda 2 bebeğimizide iyi gördü. Fakat bir bebeğimizde sarılık başlangıcı gördü iyi beslenmeli pazar tekrar bakalım dedi.
İşte benimde tek sıkıntım bu sütüm çok çok az. Mama veriyorum ki doktor da öyle dedi.
Napcam bu süt olayını bilmiyorum pek umutlu değilim bebelerimi mamayla beslicez.
Diğer ikiz anneleri napıyormuş bu konu ile fikirlerinizi beklerim?
Topik de doğuran Arkadsşlar tebrikler Rabbim sağlıkla analı Babalı büyütmek nasip etsin .
Başka ne gelişmeler var bilemedim. Ağustos ta geliyor tek tek bekleriz haberleri.
Bide benim göbişim kaldı napcaz bilmiyorum?
Hadi ben bebişlere gidiyorum öptük sizleri.