Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

göğsünle karnın arasındaki açıklık artıyo canım. bir de mesanene baskı çok artıyo. bir damla içtiğin suyu hissediyosun hemen çıkarmak istiyosun. miden rahatlıyo acıma filan kalmıyor.

Benim bazen midem rahatliyo bazen alakasi yok, deli gibi yaniyo ..Bazen asagida bazen yukari cikiyo ? Simdi benimki inmemis mi oluyo ?

açılmaya doğuma kadar bakmazlar canım sancıların sıklaştığında doğum yavaştan başladığında yani. öncesinde bakmak tehlikeli olabilirmiş.çünkü baya bi çine kadar bakıyorlar sen de istemezsin o şekilde bakmalarını

birr e hic cati muayenesi yapmadilar . ..Benim aklima takilan o ..Acilmaya dogumda baksinlar ama ya kizin catisi musait degilse ? Bakmalari gerekmiyor mu ?

Kızlar selam

Daha önce suyumuzun azaldığından bahsetmiştim, dün tekrar kontroldeydik ve 3 günde nerdeyse bir damacana su içtiğim halde suyumuz iyice azalmış ve işin asıl kötü olan yanı kızım tekrar dönmüş.Yani makat gelişi duruyordu.

Hal böyle olunca suni sancı ile normal doğum hayali de suya düştü.Doktorum bebek sıkıntıya girmeye başlamış,1 gün bekleme lüksümüz bile yok,hemen yarına yatış veriyorum dedi ve bugün 11.45 de epidural sezaryen ile mis kokulumu kucağıma aldım.

Allahım herkese kolaylıkla ve sağlıkla yavrusuna kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Çok korkarak girdim ama bütün korkularımın yersiz olduğunu çıkınca anladım.Çok çok rahat bir operasyondu.Allahıma binlerce şükürler olsun.

Şu anda ayaklarım yavaş yavaş his kazanmaya başladı.Hafif ağrı hissediyorum ama epidural pompamdan kendim ayarlayabiliyorum dozumu.Bu sebeple de epidural çok rahat.

Gül suratlımı emzirdim,az önce aşılarını oldu geldi,yanımda mışıl mışıl uyuyor.
Allah bu mübarek günlerde doğan yavrularımıza güzel yazılar yazsın,hep iyi insanlarla karşılaştırsın,analı- babalı,sağlıklı,mutlu büyütmeyi nasip etsin hepimize inşallah.

Babamız ablamızı okuldan almaya gitti,birazdan çok heyecanlı abla- kardeş buluşması gerçekleşecek.Bakalım neler yqşayacağız? :)

Hepinizi kocaman öpüyoruz.

Cnm benimm.. Gozunuz yadinn , rabbim saglicakla buyutmenizi nasip etsin insallahh..Ne kadar guzell , cennet kokulun kucaginda artik... :) Kocaammaaannn da bi aile oldunuz.. :) Heep musmutlu olun insallahh :)

canım allah analı babalı büyütsün inşallah bende seni bekliyordum dört gözle bugün randevum vardı suyum az demişti 3 hafta öncesi bu hafta yine azalma gördü yarın sabah doplere gireceğiz sonrasında karar verecek doktorum eğer bebek sıkıntıdaysa erken alırım dedi banada tırstım biraz sanki bebeğim 3270 gr olmuş maşallah gelişim iyi nst de iyi çıktı ama bu su azalmasıda nerden çıktı anlamadım ya :KK43:

cok sukur cnm bebisin gayet iyi yaa , en kotu 3-4 gun daha gitse , 38 i doldurmus oluyo zaten..Insallah saglicakla kucagina gelir annesii :)

Doopler sonucunu bizede bildir mutlaka insallah iyidir Eylul ama teyzelerini merakta birakma olur mu annesi :)

Bugun kontrolumuz vardi nts de kizimin kalp atislari hizli cikti dokt.anne açsa yada susuz kalmissa böyle olur ddi biseyler yiyip su içtim nts busefer iyi çikti kizimin kilosu aldi başini gidiyo 3775 olmuş ma§allah kuzuma normal yapanilirsin çati muayenesi yapalim ddi istemedim sezeryan olsun ddim 6ağustosda alirim ozaman ddi bizden bukadr :-)

Ayy masallah masallahh tosuncuk olacak gibi :)4.5 kg. i gececek bu gidisle nasil normal yaptiracakki ..Catlarsin kuzum sen o sirada .. Bencede cok iriyse sezeryan mantikli.. Bebek icinde senin icinde zor .. Ay hadi bakalim kuzucuk saglicakla gelsin :)

hayırlı akşamlar arkadaşlar, bugün bizimde kontrolümüz vardı nst de sancılarımız çıktı yine ama idare eder seni dedi doktorumuzz :44: nihanım da büyümüş tombik olmuş 3540 olmuş, inşallah normal doğurabilirim, birde sormak istediğim bir şey var sizlere, normal doğumda doğuma girerken o hastane kıyafetini mi giydiriyorlar yoksa kendi geceliğimizi mi giyiyoruz, ben bir tane doğum için bir tane doğumdan çıkış için gecelik koydum çantama birde pijama takımı aldım, merak ediyorum nasıl olacak :KK53::KK53::KK53:

Oyy msallah kuzucugaa :) Ozmaan senin kide 4 ugecer .. Rabbim kolay dogumlar nasip etsin insallahh cnmcmm..Doguma giderken hastane sana kiyafet veriyo sonrasinda sen giyiyorsun gecelik/pijama diye biliyorum ben cnm..Bence yeter gibi ama , ben 3 pijama 1 gecelik koyuyorum cantama..

çatı muayenesi oldum normal doğuma çok uygun dedi ama çok fazla kilo almasa iyi olur diyo tabi, sağlıklı olsunda bakalım, birde doğum yapacağım tarihler arasında doktorum izne ayrılmış bakalım ne olacak :KK50:

ayy o stres iste..dogum zmani dr.un yoksa baskasi mi girecek , yada yinede gelecek mi yanina ?

Kızlar selam

Daha önce suyumuzun azaldığından bahsetmiştim, dün tekrar kontroldeydik ve 3 günde nerdeyse bir damacana su içtiğim halde suyumuz iyice azalmış ve işin asıl kötü olan yanı kızım tekrar dönmüş.Yani makat gelişi duruyordu.

Hal böyle olunca suni sancı ile normal doğum hayali de suya düştü.Doktorum bebek sıkıntıya girmeye başlamış,1 gün bekleme lüksümüz bile yok,hemen yarına yatış veriyorum dedi ve bugün 11.45 de epidural sezaryen ile mis kokulumu kucağıma aldım.

Allahım herkese kolaylıkla ve sağlıkla yavrusuna kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Çok korkarak girdim ama bütün korkularımın yersiz olduğunu çıkınca anladım.Çok çok rahat bir operasyondu.Allahıma binlerce şükürler olsun.

Şu anda ayaklarım yavaş yavaş his kazanmaya başladı.Hafif ağrı hissediyorum ama epidural pompamdan kendim ayarlayabiliyorum dozumu.Bu sebeple de epidural çok rahat.

Allah bu mübarek günlerde doğan yavrularımıza güzel yazılar yazsın,hep iyi insanlarla karşılaştırsın,analı- babalı,sağlıklı,mutlu büyütmeyi nasip etsin hepimize inşallah.

Babamız ablamızı okuldan almaya gitti,birazdan çok heyecanlı abla- kardeş buluşması gerçekleşecek.Bakalım neler yqşayacağız? :)

ayyy çok sevindim...

seninle günlerimiz aynı...benden önce almışsın kucağına ne güzel allah banada nasip eder inşallah...

bende 6 ağustosta epudural sezeryan olucam..yazdıkların bana iyi geldi :)

Bugun kontrolumuz vardi nts de kizimin kalp atislari hizli cikti dokt.anne açsa yada susuz kalmissa böyle olur ddi biseyler yiyip su içtim nts busefer iyi çikti kizimin kilosu aldi başini gidiyo 3775 olmuş ma§allah kuzuma normal yapanilirsin çati muayenesi yapalim ddi istemedim sezeryan olsun ddim 6ağustosda alirim ozaman ddi bizden bukadr :-)

aynı gün sezeryan oluyoruz...bizde sağlıkla kucağımıza alıp burada duyururuz inşallah :))

Kızlar selam

Canım benim gözün aydın Rabbim analı babalı byütsün sağlıcakla inşallah.. Kilosu boyu kaç annesi biraz bilgi ver bebegnle ilgili :).. Yüzünüzden,hayatınızdan mutluluk eksik olmasın inşşşlhh

Kızlar Maşallahh bebişlerinize bizimki çok zayıf kaldı sizinkilerin yanında..:).. Sağlıklı olsunlarda önemli değil.. Geri kalanlarımız beklemede bakalım sırada kim var..

Purmelal nerelerdesn doğurdun mu yoksa?

çok heyecanlıyım bende bu arada şu ağda işinide hallettim kurtuldum ay çok rahatmış birdaha kendim yapmam giderim 10 dk ta tertemiz :KK1:

bnmde yarın:) cuma da zaten dr. muayenem var. temiz temiz gidicem.. bakalım minişim ne kadar olmuş. çarşamba alıcam diyordu ama bakalım herşey yolundadır inşallah..

Kızlar şükür kavuştum paşalarıma 3müzde iyiyiz şükür. Biri 2500 diğeri 2900 gr.Yanımdalar emzirmemizide yaptık yavrularım uyuyorlar sürekli. Acayip bir duygu tarifi yok kucağına alınca anlıyorsun hepsi bitti merak heyecan endişe.
Genel anestesi oldum ağrım bir ara şiddetlendi ağrı kesici olduk geçti. Ay ne yazacağımı bilemedim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Oğluşlarımla ben hepinizi öptük..

Az önce yanlış yere yazmışım:)

canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun:) ne güzel günler geçmek bilmiyor bize de teyzesi..

hayırlı akşamlar arkadaşlar, bugün bizimde kontrolümüz vardı nst de sancılarımız çıktı yine ama idare eder seni dedi doktorumuzz :44: nihanım da büyümüş tombik olmuş 3540 olmuş, inşallah normal doğurabilirim, birde sormak istediğim bir şey var sizlere, normal doğumda doğuma girerken o hastane kıyafetini mi giydiriyorlar yoksa kendi geceliğimizi mi giyiyoruz, ben bir tane doğum için bir tane doğumdan çıkış için gecelik koydum çantama birde pijama takımı aldım, merak ediyorum nasıl olacak :KK53::KK53::KK53:

doğuma girerken tamamen soyup hastane kıyafeti giydiriyorlar canım doğumdan sonra giyersin kendi geceliğini.maşşallah kilosu iyiymiş kızının. gerçi o söyledikleri kilolar net olmuyo sonuçta ultrasonda bir tartı yok. çocuğun ölçülerine göre ortlama bişey söylüyorlar.

Benim bazen midem rahatliyo bazen alakasi yok, deli gibi yaniyo ..Bazen asagida bazen yukari cikiyo ? Simdi benimki inmemis mi oluyo ?

ilk zamanlar benim de öyle oluyodu. bebeğin hareketlerinden kaynaklanıyo. iyice inince yukarda çocuğun hareketlerini de hissetmiyorsun. senin biraz daha zamanın var anladığım. mide problemin kalmıyor çünkü.

Bende bi degisiklik yok hala kızlar.sancılara sabretmeye devam.nidilat hic bir ise yaramıyor artık ona ragmen kasılmalar sancılar oluyor.doktor bi alalım diyor bi dursun diyor salaga bagladım iyice.dogursam inanmıcam o derece..yarın sabah yine kontrolumuz var.3 gunde bir nst ve ultrason kontrolumuz yapılıyor.bebegi olan arkadaslar hepinizin gozu aydın okuyorum guzel haberlerinizi dualarım hepinizle..iste artık bıkkınlık geldi bana bir ayı gecti ha dogurdum ha dogurucam derken.cok sukur bebegim icimde buyudu ama bi de bana sorun.konu komsu akraba devamlı arayıp soruyor daha dogurmadın mı diye..yok diyorum dogurmucam ben biz boyle iyiyiz..herkese aynı seyi devamlı anlatmaktan skldım bunaldım ama insanlar aynı seyi devamlı sorup hergun aynı seyi sormaktan bıkmadılarr.sanırım depresyona girdim ben soru sorana saldırasım gelio artık :KK43:

Evet kizlar bizimki tosuncuk bi kiz olucak 4buçugu bulacak sanirim zaten dokt.kilosuna bakmadan normal yapabilirsin ddi kiloyu gorunce sen onu doğuramassin ddi ama illa normal dersen bideneriz suni sanciyla ddi sezeryan olsun ddim bende hiç gerek yok doğuramam dedim kizimada bana da yazik yirtip geçicek beni tosun :)

kızlar biz geldik nihayet evimdeyim artık raporumuzu aldık doplere girdik bugün kan akışlarımızda problem yok ama doplerde daha detaylı ölçümler yapıldığı için kilomuz düşük çıktı yani gerçek kilomuz 2800 müş suyumuz az 31 temmuza gün verdi doktorumuz 1 hafta daha dayanıcaz suyu bol iç dedi ama herhalde yerine gelmeyecek bu su 31 temmuzda hazırlıklı gidicez çantamızla beraber sezeryana yazdırdı adımı doktor ama bakacağım eğer suyun biraz daha idare ederse 1 hafta daha tutabilirim dedi ama haftaya doğurabilirim sanırım 3 kiloyu bulsa bari minik

Ayy masallah masallahh tosuncuk olacak gibi :)4.5 kg. i gececek bu gidisle nasil normal yaptiracakki ..Catlarsin kuzum sen o sirada .. Bencede cok iriyse sezeryan mantikli.. Bebek icinde senin icinde zor .. Ay hadi bakalim kuzucuk saglicakla gelsin :)

aynı fikirdeyim bende doğum zor olur benim dr da 3.5 geçerse bebek normal yapmıyormuş çatılar zorlanıyormuş

Bende bi degisiklik yok hala kızlar.sancılara sabretmeye devam.nidilat hic bir ise yaramıyor artık ona ragmen kasılmalar sancılar oluyor.doktor bi alalım diyor bi dursun diyor salaga bagladım iyice.dogursam inanmıcam o derece..yarın sabah yine kontrolumuz var.3 gunde bir nst ve ultrason kontrolumuz yapılıyor.bebegi olan arkadaslar hepinizin gozu aydın okuyorum guzel haberlerinizi dualarım hepinizle..iste artık bıkkınlık geldi bana bir ayı gecti ha dogurdum ha dogurucam derken.cok sukur bebegim icimde buyudu ama bi de bana sorun.konu komsu akraba devamlı arayıp soruyor daha dogurmadın mı diye..yok diyorum dogurmucam ben biz boyle iyiyiz..herkese aynı seyi devamlı anlatmaktan skldım bunaldım ama insanlar aynı seyi devamlı sorup hergun aynı seyi sormaktan bıkmadılarr.sanırım depresyona girdim ben soru sorana saldırasım gelio artık :KK43:

ah be cnm bende aynı konudan şikayetçiyim herkes soruyor daha gelmedimi daha doğurmadınmı? vs vs ... bende rahatmış içerde diyorum sanki bebek isitiyor çıkmakta ben itiyorum geri

ilk zamanlar benim de öyle oluyodu. bebeğin hareketlerinden kaynaklanıyo. iyice inince yukarda çocuğun hareketlerini de hissetmiyorsun. senin biraz daha zamanın var anladığım. mide problemin kalmıyor çünkü.

Hadi insallah benim cunku tahmini dogum tarihim 15-20 agustos arasi..Midemde sagolsun 3-4 ayliktan beri yaniyo ama zamanini beklesin , saglicakla gelsinde kuzucukk ben 1 ay daha yanayim birsey olmaz ..

X