Kızlar selam
Daha önce suyumuzun azaldığından bahsetmiştim, dün tekrar kontroldeydik ve 3 günde nerdeyse bir damacana su içtiğim halde suyumuz iyice azalmış ve işin asıl kötü olan yanı kızım tekrar dönmüş.Yani makat gelişi duruyordu.
Hal böyle olunca suni sancı ile normal doğum hayali de suya düştü.Doktorum bebek sıkıntıya girmeye başlamış,1 gün bekleme lüksümüz bile yok,hemen yarına yatış veriyorum dedi ve bugün 11.45 de epidural sezaryen ile mis kokulumu kucağıma aldım.
Allahım herkese kolaylıkla ve sağlıkla yavrusuna kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Çok korkarak girdim ama bütün korkularımın yersiz olduğunu çıkınca anladım.Çok çok rahat bir operasyondu.Allahıma binlerce şükürler olsun.
Şu anda ayaklarım yavaş yavaş his kazanmaya başladı.Hafif ağrı hissediyorum ama epidural pompamdan kendim ayarlayabiliyorum dozumu.Bu sebeple de epidural çok rahat.
Gül suratlımı emzirdim,az önce aşılarını oldu geldi,yanımda mışıl mışıl uyuyor.
Allah bu mübarek günlerde doğan yavrularımıza güzel yazılar yazsın,hep iyi insanlarla karşılaştırsın,analı- babalı,sağlıklı,mutlu büyütmeyi nasip etsin hepimize inşallah.
Babamız ablamızı okuldan almaya gitti,birazdan çok heyecanlı abla- kardeş buluşması gerçekleşecek.Bakalım neler yqşayacağız? :)
Hepinizi kocaman öpüyoruz.