- 21 Ekim 2012
- 138
- 2
evet canim pozisyon almis hatta doctor control ederken kafasinin eline geldigini soyledi,sen dusunme allah nasil yazmissa oyle gelir bebegin ,onemli olan saglikli olmasi..canım peki pozisyonu nasıl bebeğin doğum pozisyonu almış mı? ben bu konuya çok kafayı taktım dönmezse sezeryen olur diye ondan soruyorum....
gozununuz aydin canim allah saglik uzun mutlu sansli omur nasip etsin insallah..Kızlar şükür kavuştum paşalarıma 3müzde iyiyiz şükür. Biri 2500 diğeri 2900 gr.Yanımdalar emzirmemizide yaptık yavrularım uyuyorlar sürekli. Acayip bir duygu tarifi yok kucağına alınca anlıyorsun hepsi bitti merak heyecan endişe.
Genel anestesi oldum ağrım bir ara şiddetlendi ağrı kesici olduk geçti. Ay ne yazacağımı bilemedim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Oğluşlarımla ben hepinizi öptük..
Az önce yanlış yere yazmışım:)
canim gobegin indigini elini gogsunun altina koy ve gogusten 3 veya 4 parmak asagdaysa inmis demektirGöbekler indimi ?
ya ben hergun kontrol ediyorum yala eski göbek.. sadece hergun buyuyor..
indigini nasil anladiniz canim?
Herhalde gözle görűlecek bisey.. wolla bende hic öyle bisey yok..
kesin ben cok gec doguracam
benim korkulu rüyam bu aciklik ölcme isi...benimkinide ölcmez insallah...ben gecen yil gebe kuzenimin yaninda refakatci kalmistim..onun sikintili gecti biraz..bagirtisi kulagimda..ne güzel masallah sikintin yokmus..hayirli dogumlar olsun canim
benim aciklik olctugunde hic hissetmedim ,sen korkma ve kasma kendini, cunku hisedilmiyor.