- 29 Mayıs 2012
- 356
- 1
Kızlarrr yarın sabah gidiyorum bende dualarinizi eksik etmeyin...
Canım sanırım Kavuşmuşsundur bebeğine haberlerini bekliyoruz.. :)).. Rabbim yüzünüzü soldurmasın hic..
gunaydin kizlar...2 gundur annemde kaliyordum..sali günü merdivenden düstüm..sag ayagimin ve sol baldirimin eti ezildi..simdi daha iyiyim iyilesiyor..nasil oldu anlamadim..ayagimda düz taban terlik vardi..sol elimde poset..demekki doktorlarin dedigi gibi agirlik merkezimiz degisti..sag elimide sallaya sallaya yürüyünce dikkatsizce sanki biri beni saga dogru itti yaa...o kadar korktum ki...allahtan reflekle kizimi tuttum yüzüstü düsecegimi anladim..dizlerime geleyim bari dedim..neyseki ucuz atlattim bebegime bisey olmadi yüzdük yüzdük kuyruguna geldik..hepimiz sag salim bitiririz insallah..cok dikkat etmek gerekir..ne sorumsuzum diye iki gündür kendimi yiyip bitiriyorum..
bi de bunun üstüne yanlizlar kervanina katildim bende 25 gün kaldi dogumuma hemen hemen bi aksilik olmazsa..dedem hastanede yogun bakima kaldirmislar kalbinden rahatsizdi..mecburen annem bu sabah memlekete revan oldu kaldim yanliz dogumda yanimda olamayacak diye korkuyorum..insan en cok annesine güveniyor..istemiyorum baska kimseyle ugrasmak..bazi arkadaslarin dedigi gibi milletin lafi sözü hic bitmiyo zaten..herkes cok biliyo..laf sokanmi dersin,akil veren mi dersin...ben annemde yatiyorum komsulari önce gecmis olsun diyecegine,ayyy ne kadar sismis karnin,deniz anasi yok bilmem ne salak salak güye espri yapiyolar..bende civciv dogurmuyorum icinde cocuk var dedim...tövbe tövbe..ayy ne sisirdim sabah sabah kafanizi...pazartesi sabah kontrol var..bakalim bu sefer nst ye sokacakmi?? hadi öptüm kocaman
Cok cok gecmiş olsun artık daha dikkatli ve yavaş olmak zorundayız.. ben ztn doğru düzgün yürümüyorum ama yinede dikkat etmeye calışıyorum cünkü gercekten dengelerimiz bozuldu... dedene de cok gecmiş olsun umarım sana yardımcı kalabilecek birileri olur.. O laf sokmaları vs hep yaşıyoruz cnm maleseeff.. dünde biri eşyaları hazırlamama laf etmiş mesela.. kendisi 5 aylık ben daha hazırlamadım demiş işte ben baya bi hazırlık yapmışım güyaa.. doğurcam neredeyse odamız yok .. park yatağımızı bile kurmadık bunların yüzünden ama napaıcan göz yumucan :).. bşver
Bende bi degisiklik yok hala kızlar.sancılara sabretmeye devam.nidilat hic bir ise yaramıyor artık ona ragmen kasılmalar sancılar oluyor.doktor bi alalım diyor bi dursun diyor salaga bagladım iyice.dogursam inanmıcam o derece..yarın sabah yine kontrolumuz var.3 gunde bir nst ve ultrason kontrolumuz yapılıyor.bebegi olan arkadaslar hepinizin gozu aydın okuyorum guzel haberlerinizi dualarım hepinizle..iste artık bıkkınlık geldi bana bir ayı gecti ha dogurdum ha dogurucam derken.cok sukur bebegim icimde buyudu ama bi de bana sorun.konu komsu akraba devamlı arayıp soruyor daha dogurmadın mı diye..yok diyorum dogurmucam ben biz boyle iyiyiz..herkese aynı seyi devamlı anlatmaktan skldım bunaldım ama insanlar aynı seyi devamlı sorup hergun aynı seyi sormaktan bıkmadılarr.sanırım depresyona girdim ben soru sorana saldırasım gelio artık
Ay tatlım bnm yaa artık sıkıntılı riskli dönemleri atlattık.. bnm doktorum ilacları bıraktırıyo bi kaç gün sonra ztn hemen doğuracağımada inanmıyo zamanını beklermiş bnmki :)..Ztn doğucaksada doğsun dedi.. Bizim etrafımızdada 1 aydan fazladır erken doğum diye yattığımdan laflar geliyo kandırdı doğurcam diye.. yok doğsaydıda bişey olmazdı yok abarttık bilmem nee..yok hala yatıyomusun doğursana.. artık umursamıyorum susuyorum ne diyim.. ben nasip olurda dğurduktan sonrakiler icin endişelenmeye başladım ne olacak diye..:))