Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

benimde kontrolüm vardı herşey normal dedi sancın ne zaman gelecek bakalım onu beklicez dedi.. açılmaya falan gene bakmadı pozisyonuna bakıyor anladığım şuan için normal olmaması için bi sebep yokmuş bekliyoruz minnoşu

açılmaya doğuma kadar bakmazlar canım sancıların sıklaştığında doğum yavaştan başladığında yani. öncesinde bakmak tehlikeli olabilirmiş.çünkü baya bi çine kadar bakıyorlar sen de istemezsin o şekilde bakmalarını

Benimde gobek epey indi gogsumun altina elimi koyuyom gobek daha assadan baslio bir el kadar inik yani tarif edebildimmi bikemedim.. :KK66:

Birde 2 gundur gobeklerimiz yuvarlak ya benimki kare oluyor kasiliyor kasiliyor sonra yine yuvarlak oluyor..
Ama bebek hareketleri masallah yani hic bekleme burada iyiyim der gibi.. :KK66:

bebeğin hareketli olması iyi bir şey canım. ben de yavaşlayacak filan diye bekliyorum ama öyle değilmiş doktor ne kadar hareketli o kadar sağlıklı dedi. ben de şimdi takip ediyorum hareket olmadığında endişeleniyorum hemen

açılmaya doğuma kadar bakmazlar canım sancıların sıklaştığında doğum yavaştan başladığında yani. öncesinde bakmak tehlikeli olabilirmiş.çünkü baya bi çine kadar bakıyorlar sen de istemezsin o şekilde bakmalarını

evet cnm öyleymiş sancılar başladığında bakıyorlarmış ebeler bakıyormuş bakalım ya bi gelsin sancılarımızda:KK49:

Kızlar selam

Daha önce suyumuzun azaldığından bahsetmiştim, dün tekrar kontroldeydik ve 3 günde nerdeyse bir damacana su içtiğim halde suyumuz iyice azalmış ve işin asıl kötü olan yanı kızım tekrar dönmüş.Yani makat gelişi duruyordu.

Hal böyle olunca suni sancı ile normal doğum hayali de suya düştü.Doktorum bebek sıkıntıya girmeye başlamış,1 gün bekleme lüksümüz bile yok,hemen yarına yatış veriyorum dedi ve bugün 11.45 de epidural sezaryen ile mis kokulumu kucağıma aldım.

Allahım herkese kolaylıkla ve sağlıkla yavrusuna kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Çok korkarak girdim ama bütün korkularımın yersiz olduğunu çıkınca anladım.Çok çok rahat bir operasyondu.Allahıma binlerce şükürler olsun.

Şu anda ayaklarım yavaş yavaş his kazanmaya başladı.Hafif ağrı hissediyorum ama epidural pompamdan kendim ayarlayabiliyorum dozumu.Bu sebeple de epidural çok rahat.

Gül suratlımı emzirdim,az önce aşılarını oldu geldi,yanımda mışıl mışıl uyuyor.
Allah bu mübarek günlerde doğan yavrularımıza güzel yazılar yazsın,hep iyi insanlarla karşılaştırsın,analı- babalı,sağlıklı,mutlu büyütmeyi nasip etsin hepimize inşallah.

Babamız ablamızı okuldan almaya gitti,birazdan çok heyecanlı abla- kardeş buluşması gerçekleşecek.Bakalım neler yqşayacağız? :)

Hepinizi kocaman öpüyoruz.

Kızlar selam

Daha önce suyumuzun azaldığından bahsetmiştim, dün tekrar kontroldeydik ve 3 günde nerdeyse bir damacana su içtiğim halde suyumuz iyice azalmış ve işin asıl kötü olan yanı kızım tekrar dönmüş.Yani makat gelişi duruyordu.

Hal böyle olunca suni sancı ile normal doğum hayali de suya düştü.Doktorum bebek sıkıntıya girmeye başlamış,1 gün bekleme lüksümüz bile yok,hemen yarına yatış veriyorum dedi ve bugün 11.45 de epidural sezaryen ile mis kokulumu kucağıma aldım.

Allahım herkese kolaylıkla ve sağlıkla yavrusuna kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Çok korkarak girdim ama bütün korkularımın yersiz olduğunu çıkınca anladım.Çok çok rahat bir operasyondu.Allahıma binlerce şükürler olsun.

Şu anda ayaklarım yavaş yavaş his kazanmaya başladı.Hafif ağrı hissediyorum ama epidural pompamdan kendim ayarlayabiliyorum dozumu.Bu sebeple de epidural çok rahat.

Allah bu mübarek günlerde doğan yavrularımıza güzel yazılar yazsın,hep iyi insanlarla karşılaştırsın,analı- babalı,sağlıklı,mutlu büyütmeyi nasip etsin hepimize inşallah.

Babamız ablamızı okuldan almaya gitti,birazdan çok heyecanlı abla- kardeş buluşması gerçekleşecek.Bakalım neler yqşayacağız? :)

Kızlar selam

allah analı babalı büyütsün canım bahtı çok açık olsun inş :nazar:darısı bizlere sizler bebeişleri kucakladıkça benimde hevesim artıyoo:KK16::KK52:

Kızlar selam

oh oh maşallah, bi anne daha yavrusuna kavuştu Rabbım analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah.

Son düzenleme:
Kızlar selam

gozunuz aydin canim allah anali babali buyutsun insallah saglikli mutlu ve sansli bir olsun insallah.

Kızlar selam

canım allah analı babalı büyütsün inşallah bende seni bekliyordum dört gözle bugün randevum vardı suyum az demişti 3 hafta öncesi bu hafta yine azalma gördü yarın sabah doplere gireceğiz sonrasında karar verecek doktorum eğer bebek sıkıntıdaysa erken alırım dedi banada tırstım biraz sanki bebeğim 3270 gr olmuş maşallah gelişim iyi nst de iyi çıktı ama bu su azalmasıda nerden çıktı anlamadım ya :KK43:

Bugun kontrolumuz vardi nts de kizimin kalp atislari hizli cikti dokt.anne açsa yada susuz kalmissa böyle olur ddi biseyler yiyip su içtim nts busefer iyi çikti kizimin kilosu aldi başini gidiyo 3775 olmuş ma§allah kuzuma normal yapanilirsin çati muayenesi yapalim ddi istemedim sezeryan olsun ddim 6ağustosda alirim ozaman ddi bizden bukadr :-)

hayırlı akşamlar arkadaşlar, bugün bizimde kontrolümüz vardı nst de sancılarımız çıktı yine ama idare eder seni dedi doktorumuzz :44: nihanım da büyümüş tombik olmuş 3540 olmuş, inşallah normal doğurabilirim, birde sormak istediğim bir şey var sizlere, normal doğumda doğuma girerken o hastane kıyafetini mi giydiriyorlar yoksa kendi geceliğimizi mi giyiyoruz, ben bir tane doğum için bir tane doğumdan çıkış için gecelik koydum çantama birde pijama takımı aldım, merak ediyorum nasıl olacak :KK53::KK53::KK53:

hayırlı akşamlar arkadaşlar, bugün bizimde kontrolümüz vardı nst de sancılarımız çıktı yine ama idare eder seni dedi doktorumuzz :44: nihanım da büyümüş tombik olmuş 3540 olmuş, inşallah normal doğurabilirim, birde sormak istediğim bir şey var sizlere, normal doğumda doğuma girerken o hastane kıyafetini mi giydiriyorlar yoksa kendi geceliğimizi mi giyiyoruz, ben bir tane doğum için bir tane doğumdan çıkış için gecelik koydum çantama birde pijama takımı aldım, merak ediyorum nasıl olacak :KK53::KK53::KK53:

:nazar: MASALLAH CANIM DR NORMAL DOĞURABİLİRSİN DEDİMİ:KK53: BENİM BEBEĞİMDE 3250 İDİ CUMARTESİ DRUM NORMAL OLAMICAĞINI SÖYLEDİ ÇATIMDA MÜSAİT DEĞİLMİŞ ZATEN

Bugun kontrolumuz vardi nts de kizimin kalp atislari hizli cikti dokt.anne açsa yada susuz kalmissa böyle olur ddi biseyler yiyip su içtim nts busefer iyi çikti kizimin kilosu aldi başini gidiyo 3775 olmuş ma§allah kuzuma normal yapanilirsin çati muayenesi yapalim ddi istemedim sezeryan olsun ddim 6ağustosda alirim ozaman ddi bizden bukadr :-)
HAYIRLISI OLSUN OZAMNA KADAR 4 KİLOYU GEÇER MİNİĞİN MASALLAH:nazar:

canım allah analı babalı büyütsün inşallah bende seni bekliyordum dört gözle bugün randevum vardı suyum az demişti 3 hafta öncesi bu hafta yine azalma gördü yarın sabah doplere gireceğiz sonrasında karar verecek doktorum eğer bebek sıkıntıdaysa erken alırım dedi banada tırstım biraz sanki bebeğim 3270 gr olmuş maşallah gelişim iyi nst de iyi çıktı ama bu su azalmasıda nerden çıktı anlamadım ya :KK43:

CANIM 37 DESİN ÇOK SÜKÜR RİSKLİ HAFTALAR BİTTİ İNŞ SAĞSALİM BEBEĞİNE KAVUŞURSUN SENDE TABİ BİZDE:KK16::KK16::KK16::KK16:SON GÜNLER GEÇMEZ OLDU

:nazar: MASALLAH CANIM DR NORMAL DOĞURABİLİRSİN DEDİMİ:KK53: BENİM BEBEĞİMDE 3250 İDİ CUMARTESİ DRUM NORMAL OLAMICAĞINI SÖYLEDİ ÇATIMDA MÜSAİT DEĞİLMİŞ ZATEN

çatı muayenesi oldum normal doğuma çok uygun dedi ama çok fazla kilo almasa iyi olur diyo tabi, sağlıklı olsunda bakalım, birde doğum yapacağım tarihler arasında doktorum izne ayrılmış bakalım ne olacak :KK50:

çatı muayenesi oldum normal doğuma çok uygun dedi ama çok fazla kilo almasa iyi olur diyo tabi, sağlıklı olsunda bakalım, birde doğum yapacağım tarihler arasında doktorum izne ayrılmış bakalım ne olacak :KK50:
açıkcası bizde hep normal doğumu konuştuk ama bebişin kilosu artacağı için
riske atmak istemiyor dr bende öyle normal doğuma kendimi hazırlamıştım ama iri beebek riskli olur diye düşünüyorum bilemiyorum kafam karışık hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun inş sağ salim kavuşuruz :KK16:

kızlar çok enteresan bişey oldu. bebişim tam karnımın ortasında poposunu dayamışken birden tam poposunun olduğu yerden gaz çıkarır gibi ses geldi hatta o sırada poposunu sıkıp bıraktığını elimle hissettim. böyle suyun içinden boloncuk çıkarır ya onun gibi bir ses. gaz çıkarmış olabilirmiki. korktumda takip ettim hareket ediyormu diye? anne karnında böyle gürül gürül gaz çıkarıtmı ki bebek?

Canim 1 hf once aynisi banada ildu. Cok enteresan sekilde bebegim elime pitladi gibi ses geldi.. tuhaf ve cok gercekti seni anliyorum bu yuzden :KK66:

açıkcası bizde hep normal doğumu konuştuk ama bebişin kilosu artacağı için
riske atmak istemiyor dr bende öyle normal doğuma kendimi hazırlamıştım ama iri beebek riskli olur diye düşünüyorum bilemiyorum kafam karışık hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun inş sağ salim kavuşuruz :KK16:

Aynisi benim icinde gecerli psikolijik olarak cok hazirim normal diguma fakat gecen hf bebegim 3200 idi bu hf bakalim kac olacak ina gore belli olur sanirim..

Tatlim Rabbim anali babali buyutmeni nasip etsin insallah .. hayirli olsun. .

Epidural icin cok guzel anlatmissin canim bakalim nasip biz nasil dogum yapacaz..
Ayaga kalkabildin mi ve vucudunda sisme oldumu canim..

şimdi normal hareket ediyo. banada garip geldi ama tam elimin altında ondan geldi sudan boloncuk çıkar gibi, ne olabilir ki başka? bide o sesten önce bayağı kıvrandı, sonra rahatladı gibi.... int. te araştırdım anne karnında bebeklerin gazı olurmu diye ama alakalı bşey yok hiç....

Cnm erkek cocuklarinin zaten bi gaz problemi oluyo , seninki simdiden baslamis ozaman :) Insallah dogunca pek gazi olmazda sen de rahat edersin .. senin sipa dusunceli ama erkenden baslamis ki , dogduktan sonra ya cok kalmasin :)

benim de aynı canım. son bir haftadır karnım dikleşti ve aşağı indi. eskiden yaygın duruyordu şimdi ilk görenler erkek mi diye soruyor. hani dik olunca erkek olur gibi bi söylenti var ya. benim günümü doldurmama iki hafta var ama ben çok sabırsızlanıyorum bir hafta erken gelir diye düşünüyodum çünkü baştan beri gelişimi bir hafta ileriydi çünkü. gecikir bayrama kalır diye ödüm kopuyo. hayırlısı olsun inşallah. endişeli rüyalar bende de başladı. sezeryana gittiğimi görüyorum hep. inşallah sorun olmaz da normal olurum.

Benimde erkek hep onde sikti.Simdi oturunca yayvan yayvan duruyo .. Neden acaba ?

Bayrama kalmaz insallah cnm .. takvime gore 10 gunun var , 2 hafta olsa bile bayram oncesine geliyo insllahh.. Insallah istedigin gibi bi dogum olur..Gonlunu ferah tut..Rabbim buyuktur..

X