- 14 Aralık 2012
- 1.233
- 4
Bende bi degisiklik yok hala kızlar.sancılara sabretmeye devam.nidilat hic bir ise yaramıyor artık ona ragmen kasılmalar sancılar oluyor.doktor bi alalım diyor bi dursun diyor salaga bagladım iyice.dogursam inanmıcam o derece..yarın sabah yine kontrolumuz var.3 gunde bir nst ve ultrason kontrolumuz yapılıyor.bebegi olan arkadaslar hepinizin gozu aydın okuyorum guzel haberlerinizi dualarım hepinizle..iste artık bıkkınlık geldi bana bir ayı gecti ha dogurdum ha dogurucam derken.cok sukur bebegim icimde buyudu ama bi de bana sorun.konu komsu akraba devamlı arayıp soruyor daha dogurmadın mı diye..yok diyorum dogurmucam ben biz boyle iyiyiz..herkese aynı seyi devamlı anlatmaktan skldım bunaldım ama insanlar aynı seyi devamlı sorup hergun aynı seyi sormaktan bıkmadılarr.sanırım depresyona girdim ben soru sorana saldırasım gelio artık
ay cnm benim , insanlar bi bas agrisina katlanamiyo..Sen ne kadaar zamandir cekiyorsun dogum sancilarini..3-4 cocuk dogurmus kadar oldun yani..
Dedigin gibi boyle durumlarda insanlar bide sakaya vuruyo yaa , insan iyice cildiriyo sanki sen istemiyorsun dogrumayi zorla sen tutuyorsun ..Ama gercekten ben seni cok taktir ediyorum..Masallah cok guclu cok dirayetlisin..Oglusun senin gibi bi annesi oldugu icin cok sansli :)