Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Bende bi degisiklik yok hala kızlar.sancılara sabretmeye devam.nidilat hic bir ise yaramıyor artık ona ragmen kasılmalar sancılar oluyor.doktor bi alalım diyor bi dursun diyor salaga bagladım iyice.dogursam inanmıcam o derece..yarın sabah yine kontrolumuz var.3 gunde bir nst ve ultrason kontrolumuz yapılıyor.bebegi olan arkadaslar hepinizin gozu aydın okuyorum guzel haberlerinizi dualarım hepinizle..iste artık bıkkınlık geldi bana bir ayı gecti ha dogurdum ha dogurucam derken.cok sukur bebegim icimde buyudu ama bi de bana sorun.konu komsu akraba devamlı arayıp soruyor daha dogurmadın mı diye..yok diyorum dogurmucam ben biz boyle iyiyiz..herkese aynı seyi devamlı anlatmaktan skldım bunaldım ama insanlar aynı seyi devamlı sorup hergun aynı seyi sormaktan bıkmadılarr.sanırım depresyona girdim ben soru sorana saldırasım gelio artık :KK43:

ay cnm benim , insanlar bi bas agrisina katlanamiyo..Sen ne kadaar zamandir cekiyorsun dogum sancilarini..3-4 cocuk dogurmus kadar oldun yani..

Dedigin gibi boyle durumlarda insanlar bide sakaya vuruyo yaa , insan iyice cildiriyo sanki sen istemiyorsun dogrumayi zorla sen tutuyorsun ..Ama gercekten ben seni cok taktir ediyorum..Masallah cok guclu cok dirayetlisin..Oglusun senin gibi bi annesi oldugu icin cok sansli :)

kızlar biz geldik nihayet evimdeyim artık raporumuzu aldık doplere girdik bugün kan akışlarımızda problem yok ama doplerde daha detaylı ölçümler yapıldığı için kilomuz düşük çıktı yani gerçek kilomuz 2800 müş suyumuz az 31 temmuza gün verdi doktorumuz 1 hafta daha dayanıcaz suyu bol iç dedi ama herhalde yerine gelmeyecek bu su 31 temmuzda hazırlıklı gidicez çantamızla beraber sezeryana yazdırdı adımı doktor ama bakacağım eğer suyun biraz daha idare ederse 1 hafta daha tutabilirim dedi ama haftaya doğurabilirim sanırım 3 kiloyu bulsa bari minik

hayrılısınla gelsinler arkadaşım ... 31 temmuza kadar 3 kilo rahat rahat olur merak etme

Hadi insallah benim cunku tahmini dogum tarihim 15-20 agustos arasi..Midemde sagolsun 3-4 ayliktan beri yaniyo ama zamanini beklesin , saglicakla gelsinde kuzucukk ben 1 ay daha yanayim birsey olmaz ..

Canim benimde midem yaniyodu doktorum surup verdi rennie ismi.simdi iyiyim sukur.istersen doktoruna bi sor

kızlar biz geldik nihayet evimdeyim artık raporumuzu aldık doplere girdik bugün kan akışlarımızda problem yok ama doplerde daha detaylı ölçümler yapıldığı için kilomuz düşük çıktı yani gerçek kilomuz 2800 müş suyumuz az 31 temmuza gün verdi doktorumuz 1 hafta daha dayanıcaz suyu bol iç dedi ama herhalde yerine gelmeyecek bu su 31 temmuzda hazırlıklı gidicez çantamızla beraber sezeryana yazdırdı adımı doktor ama bakacağım eğer suyun biraz daha idare ederse 1 hafta daha tutabilirim dedi ama haftaya doğurabilirim sanırım 3 kiloyu bulsa bari minik

Bulur cnm benim merak etme , hem daha kucukler bile dogdular bak cok sukur ne guzel toparlandilar , senin ufaklikta gayet guzel toparlaniverir hemen :KK66:

Son zamanlar asil kilolari aliyorlar ya zaten , haftaya kadar 3.250 cvivarinda olur, eger 1 hafta daha beklersede zaten tam 40 haftan olacak , ozamanda bi 250 gr alir insallh, bi dogar masallahh tosuncuk gozlerine inanamazsin :KK66:

Bende bi degisiklik yok hala kızlar.sancılara sabretmeye devam.nidilat hic bir ise yaramıyor artık ona ragmen kasılmalar sancılar oluyor.doktor bi alalım diyor bi dursun diyor salaga bagladım iyice.dogursam inanmıcam o derece..yarın sabah yine kontrolumuz var.3 gunde bir nst ve ultrason kontrolumuz yapılıyor.bebegi olan arkadaslar hepinizin gozu aydın okuyorum guzel haberlerinizi dualarım hepinizle..iste artık bıkkınlık geldi bana bir ayı gecti ha dogurdum ha dogurucam derken.cok sukur bebegim icimde buyudu ama bi de bana sorun.konu komsu akraba devamlı arayıp soruyor daha dogurmadın mı diye..yok diyorum dogurmucam ben biz boyle iyiyiz..herkese aynı seyi devamlı anlatmaktan skldım bunaldım ama insanlar aynı seyi devamlı sorup hergun aynı seyi sormaktan bıkmadılarr.sanırım depresyona girdim ben soru sorana saldırasım gelio artık :KK43:

canım benim hiç doğum belirtim yokken soruyorlar doğrdun mu diye? bazı insanlar ne kadar kaba ya, doğurdunmu demek çok kaba geliyo bana inekmişim gibi.... insan merak ediyosada üslubunca sorar, bebeğin geldimi falan der. ama ben hala eşimin akrabalarının yeni hamile gelinleri deli gibi kıskandığını düşünüyorum. doğurdunmu derken bile öyle bir ses tonuyla soruyorlarki negatif enerjiyi hemen hissedebiliyorsunuz... hem sizene erken doğursam ne yapacaksınız? zaten soğumuştum eşimin sülalesinden şimdi tek tuk sevdiğim insanlarda gözümden düşüyor.
ya neredeyse bi hafta olacak evde yanlız başıma kalıyorum bi Allah'ın kulu arayıpta kızım başında kocan yok bi ihtiyacın var mı diye sormadı. Bişey isterim diye akılları çıkıyo. Olmaz olsunlar :KK57:

bnmde 10 gün önce 2650 idi. cuma tekrar gidicem. 31 temmuzda bizim ameliyatta:) hadi bakalım eylül ve ecrin beraber geliyorlar desene:)

canım benim hiç doğum belirtim yokken soruyorlar doğrdun mu diye? bazı insanlar ne kadar kaba ya, doğurdunmu demek çok kaba geliyo bana inekmişim gibi.... insan merak ediyosada üslubunca sorar, bebeğin geldimi falan der. ama ben hala eşimin akrabalarının yeni hamile gelinleri deli gibi kıskandığını düşünüyorum. doğurdunmu derken bile öyle bir ses tonuyla soruyorlarki negatif enerjiyi hemen hissedebiliyorsunuz... hem sizene erken doğursam ne yapacaksınız? zaten soğumuştum eşimin sülalesinden şimdi tek tuk sevdiğim insanlarda gözümden düşüyor.
ya neredeyse bi hafta olacak evde yanlız başıma kalıyorum bi Allah'ın kulu arayıpta kızım başında kocan yok bi ihtiyacın var mı diye sormadı. Bişey isterim diye akılları çıkıyo. Olmaz olsunlar :KK57:

insan zor zamanında daha çok anlıyor değilmi kim dost kim düşman.. hiçbişeye takma kafanı boşver.. inan bnmde hergün birilerine bişylere fena cnm sıkılıo ama tadım tuzum kaçmasın diye yutuyorum.. Allah sorsun inşallah hamile hamile bizi bunaltanlara..

Herkeze hayırlı gunler ARKADASLAR... :emir_bebek:

Dogum yapanlar arttı ben okuyorum yıne cevaplarda gerı kalıyorum- Rabbım onları korusun gozunuz aydın olsun yenı anneler :KK16:
Cok sevınıyorum kavusanları duydukca... Darısı bızlere ınsallah...

Gokce ve Goks bebeklerıne kavusmus onlar ıcınde ayrı cok cok sevındım gozlerı aydın olsun ....

Benımde esım 4 gunluk turkıyeye gıtmek zorunda kaldı gurbette yalnız kaldım... :26:
Agrılarım var kızlar -ıkı gundur hıc gecmedı kasıklarımda oluyor karnımda oluyor-hasta olucakmıs gıbı oluyor-belden oluyor-asagı baskı oluyor arada oluyor da oluyor :26::KK52:
Esım gelene kadar sabret dıyorum kızıma :KK53:

Son haftalarımız artık-tehlıkeler gectı artık cok sukur... Rabbım kolaylıkla dogum yapmamızı nasıp etsın...

haftaya kontrolum bakalım ondan once bırsey olmazsa buralarda beklıyorum ıste agrılar ıle...

Bu arada uyku uyumak ne zor artık-kalkınca belım heryerım agrıyor subhanallah :26:
Agırlastık ıyıce... Rabbım kolaylastırsın :18:

Bebek hareketleri evet azaldi ama 2 gundur nerdeyse yok gibi azalmis halinin % 10 u kadar anca hareket edio.. tedirgin olmalimiyim bilemedim ve 2 gundur muthis bir rahim agrisi var bende hep oluyordu fakat 10o kilo bi kutle baglamislar sanki o kadar agir hissediom.. devam ederse bunlar cmt. Bklemeden aksam gidecem galiba hastaneye..

bnmde 10 gün önce 2650 idi. cuma tekrar gidicem. 31 temmuzda bizim ameliyatta:) hadi bakalım eylül ve ecrin beraber geliyorlar desene:)

insan zor zamanında daha çok anlıyor değilmi kim dost kim düşman.. hiçbişeye takma kafanı boşver.. inan bnmde hergün birilerine bişylere fena cnm sıkılıo ama tadım tuzum kaçmasın diye yutuyorum.. Allah sorsun inşallah hamile hamile bizi bunaltanlara..

ya canım desene aşağı yukarı aynı kiloda aynı zamanda doğum yapacağız hayırlısıyla :)

Kızlarrr yarın sabah gidiyorum bende dualarinizi eksik etmeyin...

dualarımız seninle canım hayırlısıyla sağ sağlim al inşallah kucağına

gunaydin kizlar...2 gundur annemde kaliyordum..sali günü merdivenden düstüm..sag ayagimin ve sol baldirimin eti ezildi..simdi daha iyiyim iyilesiyor..nasil oldu anlamadim..ayagimda düz taban terlik vardi..sol elimde poset..demekki doktorlarin dedigi gibi agirlik merkezimiz degisti..sag elimide sallaya sallaya yürüyünce dikkatsizce sanki biri beni saga dogru itti yaa...o kadar korktum ki...allahtan reflekle kizimi tuttum yüzüstü düsecegimi anladim..dizlerime geleyim bari dedim..neyseki ucuz atlattim bebegime bisey olmadi :KK43: yüzdük yüzdük kuyruguna geldik..hepimiz sag salim bitiririz insallah..cok dikkat etmek gerekir..ne sorumsuzum diye iki gündür kendimi yiyip bitiriyorum..

bi de bunun üstüne yanlizlar kervanina katildim bende :KK43: 25 gün kaldi dogumuma hemen hemen bi aksilik olmazsa..dedem hastanede yogun bakima kaldirmislar kalbinden rahatsizdi..mecburen annem bu sabah memlekete revan oldu :KK43: kaldim yanliz dogumda yanimda olamayacak diye korkuyorum..insan en cok annesine güveniyor..istemiyorum baska kimseyle ugrasmak..bazi arkadaslarin dedigi gibi milletin lafi sözü hic bitmiyo zaten..herkes cok biliyo..laf sokanmi dersin,akil veren mi dersin...ben annemde yatiyorum komsulari önce gecmis olsun diyecegine,ayyy ne kadar sismis karnin,deniz anasi yok bilmem ne salak salak güye espri yapiyolar..bende civciv dogurmuyorum icinde cocuk var dedim...tövbe tövbe..ayy ne sisirdim sabah sabah kafanizi...pazartesi sabah kontrol var..bakalim bu sefer nst ye sokacakmi?? hadi öptüm kocaman

allah yardimcin olsun canim..üzülme insanlarida takmamaya calis diyecegim,,cunku hepimizde var böyle tipler..bebegin hakkinda en iyisi olacak insallah..

gözün aydin canim..gecmis olsun..allah anali babali saglikli bi hayat nasip etsin melegine..epidural olacagim bende kismetse..icimi rahatlattin tesekkürler...

gunaydin kizlar...2 gundur annemde kaliyordum..sali günü merdivenden düstüm..sag ayagimin ve sol baldirimin eti ezildi..simdi daha iyiyim iyilesiyor..nasil oldu anlamadim..ayagimda düz taban terlik vardi..sol elimde poset..demekki doktorlarin dedigi gibi agirlik merkezimiz degisti..sag elimide sallaya sallaya yürüyünce dikkatsizce sanki biri beni saga dogru itti yaa...o kadar korktum ki...allahtan reflekle kizimi tuttum yüzüstü düsecegimi anladim..dizlerime geleyim bari dedim..neyseki ucuz atlattim bebegime bisey olmadi :KK43: yüzdük yüzdük kuyruguna geldik..hepimiz sag salim bitiririz insallah..cok dikkat etmek gerekir..ne sorumsuzum diye iki gündür kendimi yiyip bitiriyorum..

bi de bunun üstüne yanlizlar kervanina katildim bende :KK43: 25 gün kaldi dogumuma hemen hemen bi aksilik olmazsa..dedem hastanede yogun bakima kaldirmislar kalbinden rahatsizdi..mecburen annem bu sabah memlekete revan oldu :KK43: kaldim yanliz dogumda yanimda olamayacak diye korkuyorum..insan en cok annesine güveniyor..istemiyorum baska kimseyle ugrasmak..bazi arkadaslarin dedigi gibi milletin lafi sözü hic bitmiyo zaten..herkes cok biliyo..laf sokanmi dersin,akil veren mi dersin...ben annemde yatiyorum komsulari önce gecmis olsun diyecegine,ayyy ne kadar sismis karnin,deniz anasi yok bilmem ne salak salak güye espri yapiyolar..bende civciv dogurmuyorum icinde cocuk var dedim...tövbe tövbe..ayy ne sisirdim sabah sabah kafanizi...pazartesi sabah kontrol var..bakalim bu sefer nst ye sokacakmi?? hadi öptüm kocaman

çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmış.. hatta sen sadaka ver bence.. benimde üstüme dışa kabin düşmüştü arasından 1 ay geçmedi senin gibi düşüyordum ama tam yan tarafıma düşüyordum ıslak yere basmışım çıplak ayakla.. çok dikkatli olmamız gerekir. Allahtan bebeğine birşey olmamış çok şükür.. evet buarada annelerimiz olmasa ne yapardık bilmiyorum. bnede kendi annemle pek uyuşamam çok keyfine ve rahatına düşkündür har vurur harman savurur ama sonuçta kendi annem rahatm yanında. istediğimi söylerim birşey dese alınmam. başkası gibi olmuyor. tek başına olunca kurt kuzu hesabı millet hemen sinir bozmaya yer arıyor ssaçma apan espiriler herşeye hüküm koymuşlar öyle olmaz böyle olur. zor valla sadece bebeğe odaklanmak lazım yoksa lohusalık zaten zor sıyırırz falan Allah korusun:)

Kızlar dün kontrolüm vardı. çok şükür rahatladım da geldim kontrolden. giderken belki yatırır diyordum hazırlıklı gittim. çünkü bir gün önce gece kızım sanki çıkmaya çalışır gibi alt kısmıma doğru acılı hareketler ediyodu. ondan sonra daha ağırlaştım zaten ayakta durmakta zorlanır oldum, hareketleri çok acıtmaya başladı. tabi bu sürekli böyle değil. özellikle akşamları böyle oluyo. gündüz yine çok şükür yavaş yavaş işimi yapabiliyorm kısa yürüyebiliyorum.
doktor normal doğum pozisyonunu almış çatıya yerleşmiş dedi. meğersem gece onun için uğraşıyormuş yavrum. bu geceyi daha iyi geçirdim o yüzden. karnım büyük göründüğü için çocuk kilolu diye düşünmeye başlamıştım yani çevremden hep öyle tepki alıyodum çünkü. büyük bu çocuk sezeryan olursun diyolardı. bunu sordum doktora. yoo gayet normal dedi 3 kilonun üzerinde ama aşırı değil dedi. sezeryan olma ihtimalin % 10 dedi. çok rahatladım. çevreden ne kadar çok etkileniyomuşum. ben kendimi çocuk büyük diye sezeryana da hazırlıyodum bir yandan. bundan sonra sancılarımı takip edicem artık. her an olabilir çünkü. sancıları da tam anlamış değilim. şiddetli bir ağrım olmuyo. daha çok adet sancısı gibi bir ağrı belimde oluyo ve 5 dk kadar sürüyo. kasılmalarda akşamları oluyo. gerçi herkesin ağrı eşiği farklı olduğu için normalmiş bu şekilde farklı farklı sancıların hissedilmesi. kimisi hiç sancı duymadan doğuma gidebiliyomuş.

geçmiş olsun canım gerçekten Allah korumuş seni ve çocuğunu. şu son zamanlarda benim de en çok korktuğum düşmek. vücut koordinasyonu diye bişey kalmadı çünkü. her yemekte önümü komple kirletiyorum. Allah'a emanet yaşıyoruz bakalım.

X