- 12 Kasım 2011
- 1.204
- 0
iyi akşamlar arkadaşlar, dünde bizim kontrolümüz vardı nst ye 3 kere girdim maalesef. birincide sancı çıktı baya sk aralıklarla 50 nin üstünde doktorum serum verdirdi rahmi rahatlatsın diye birde alttan muayene etti rahmin kapalı dedi sancıları hiç hissetmiyomusun dedi yok dedim, tekrar nst ye girdim serumdan sonra yine sancı çıktı hemde 10 dk da bir 3 sancı çıktı büyük büyük eve gittik yemek yiyip dinlenip geldik yine girdik yine sancı : tekrar altta muayene etti aşağıya baskı yapmaya başlamış bebk dedi yürüme hiç artık yat dinlen dedi. magnezyum verdi dün içtim bol bolda su iç demişti bu sabah tekrar gittik yine bir sürü 90larda 100lerde sancılar çıktı muayenede etti bu seni daha idare eder bir süre dedi,ne kadar süre bilmiyorum ama bebeğim gelmek istiyo artık galiba, gelişimi de 2 hafta önden gidiyomuş 3300 gr 49 cm herşeyimiz normalmiş, cumartesi tekrar çağırdı bakalım hakkımızda hayırlısı artık heyecanlanmaya başladım psikolojik olarak ağrı hissediyorum sanki kasıklarımda doğurcam böyle giderse:/
ay canım hiç sancı hissetmedin mi buna rağmen
ya kızlar bu sancı nasıl birşey ki anlarmıyız bende bundan korkuyorum birde artık izne ayrılacağım çarşambadan itibaren evde tek başıma yakalanırsam ne yaparım sancıdan ne kadar sonra doğar bebek hastaneye yetişebilirmiyiz hep bunlar dönüyor kafamda bu aralar