Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

ay canım hiç sancı hissetmedin mi buna rağmen

ya kızlar bu sancı nasıl birşey ki anlarmıyız bende bundan korkuyorum birde artık izne ayrılacağım çarşambadan itibaren evde tek başıma yakalanırsam ne yaparım sancıdan ne kadar sonra doğar bebek hastaneye yetişebilirmiyiz hep bunlar dönüyor kafamda bu aralar

Kızlar biz geldik hamişler bol bol uyuyun diyim sali günü aldık kuzumu eve geldik o günden beri uyku yok ama tarifsiz bi duygu
Benim kuzum emmiyo makina ile sağıyorum besliyorum ama çok zor oluyo yarım saat sağıyorum3 saatte. Bi sonra makinaya biberonları koy steril et besle derken rutin e bağlandı hayat mutlaka emzirin rahat edersiniz elizim çok küçük dün kontrolü vardı 2160 gr dı ama hiç zorlamıyorum altını alırken beslerken tek derdim küçük olmasıydı şimdi iyiki gelmiş diyorum benden sonra doğum yapan oldu mu kızlar herkesi çok merak ediyorum aslında yazın olur mu Doğu'n yapanları Rabbim hepinize sorunsuz doğum nasip eder inşallah

bebeğin evinize hep mutluluk ve sağlık getirsin inş.iyi günlerde büyüt annesi Elizi :)

cnm yaa cok sukur minigin iyiyse dogsa da birsey olmaz insallahh.. ama beklese keske .. Sen bol bol konus beklesin biraz kuzucukk :) senin sancilari hissetmemen cok ilginc ..Canin cok tatli degil demekki ..Insallah dogumunda kolay olur cnmm..

Buarada alttan muayene nasil cnm ? Bana 2 hafta sonra yapacagiz dedi..Bende ondan tedirginim biraz..

Resmini cekeyim hemen paylasirim cnm ben..Benimki keceden..tullu falan degi.ama rahatlikla sen yapabilirsin.. :)

kızlar bnmde araba şeklinde mor bir kapı süüsm var ammaaaaaaaaaaaa altına bebişimin ismini de yazıp asmam lazım. onu düşünüyorum nasıl yapsam diye.. yapanlar paylaşırsa sevinirim fikir olur :)

istersen paylas cnm bakalim ona gore yorum yapalim ? harf harf yazmak mi daha iyi olur yoksa , direk ismini yazabilecegin kadar buyuk yer var mi ?

Evet cnm yaa ama bende bolgesel oluyo daha cok.. Bir yerde top gibi kaliyo.Dr. un rahim kasilmasi dedigini biz asagida hissediyormusuz..Kasiklarin orda.. Ama bakalim , sancilar ne zaman baslayacak..Benim sadece regl agrisi gibi agrilarim var ve bazende bicak saplaniyo bir yerlere ..bunlar dogum sancisi degil herhalde..

Bu arada ben nst ye 36 dan sonra girecegim.. Alttan muayene ve nst ayni zamanda olacak :S Korkuyorum birasss ..

normal doğum içinmi bu tarihi verdi? demekki sata göre olmuyo her zaman.

evet cnm..Normal dogum icin verdi bu tarihi..bebegin gelisimine gore tahmini olarak soyledi.Bakalim ne zaman gelecek benim sipa :) Sende sor bi belki sanada soyler Buarada ben artik haftada 1 gidecegim.. Seninde hafta1 e dustu mu kontroller ?

Cnm benim yaa bol su ic tabi , bakalim ne zaman isteyecekte gelecek tatli kizin :) Direk sezeryan dememis ya ona cok sevindimm :)

Belki dsuyun artar , nisani falan beklersiniz Rabbim buyuk dua edelim..hayirlisi neyse olsun insallahh :)

Cnmm , oyle okuma sadece arada yorumda yap ..Yoksa kim kaybolsa dogum yapti saniyoruz biz :)

Bende hep dusunuyorum cnm yaa , normalde evden hastane trafik olmazsa 20 dk..Trafik olursa yetisebilecek miyim onu bilmiyorum..Bende evde sancimi cekip direk dogurayim istiyorum ama bakalim nasil oalcak.. Yetisiriz insallahhh yaa ..

ayy cnmmm , kavustunuz ne guzel minik kizinaa :) Cok sevindimmm :) saglicakla buyusun insallahh , en kisa zamanda da seni emsin oyle beslensin insallahh ..

dag21 dogurdu ama haber alamadik henuz cnm , bugunde karakedi doguracakti..Bence CAnsinda dogurdu , oda temmuz un 20 si civari diyordu ama uzun zamandir ses yok.. Benim akima gelenler bunlar , aa p.tesi nes doguruyo ..Her hafta 1-2 derken , agusts sonuna kalmadan hepimiz doguracaz galiba :)

ayy zaman gecsede bizde kavussak kuzularimizaa :)

gozun aydin canim cok sukur eve geldiniz ,insallah hep mutlu ve huzurlu gunleriniz olur .guzel kizinda insallah en kisa zamanda senden emmeye baslar..

evet cnm..Normal dogum icin verdi bu tarihi..bebegin gelisimine gore tahmini olarak soyledi.Bakalim ne zaman gelecek benim sipa :) Sende sor bi belki sanada soyler Buarada ben artik haftada 1 gidecegim.. Seninde hafta1 e dustu mu kontroller ?
son kontrolümde 3 hafta sonra çağırdı doğum sancısı falan çıkmadığı için. 1 ağustosta gidicem ondan sonra ne zaman çağıracak bilmiyorum görecez

inşallah bişey olmaz ama zamanında gelsin bebişler , alttan muayene bende ilk defa oldum canım biraz canım acıdı rahminde açılma varmı diye bakıyo doktor birde çatıma baktı iyi dedi normale çok uygunmuş, 3 sn falan sürdü nasıl anladı bu kadar şeyi anlamadım :)eline ultrasondaki jelden sürüp parmağıyla kontrol ediyo canım ben korkuyodum önceden ama 2 günde 3 kere muayene olunca alıştım sanırım :/

Bende hep dusunuyorum cnm yaa , normalde evden hastane trafik olmazsa 20 dk..Trafik olursa yetisebilecek miyim onu bilmiyorum..Bende evde sancimi cekip direk dogurayim istiyorum ama bakalim nasil oalcak.. Yetisiriz insallahhh yaa ..

benim dr sancı geldiğinde hemen gelme takip et dedi 10 dk da bire düştüğünde gel dedi eğer suyun leken gelirse hemen gel dedi benim hastane bana yakın tabii

benimki daha hiç alttan bakmadı çatıların durumuna açılmaya falan üstelik normal istiyorum ama bakmadı

cnm tebrik ederim inş. bizede nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…