Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Son düzenleme:
kızlar dün ilk defa rahim sertleşmesi sırasında ufak bi sancı hissettim. ama ufak dediğime bakmayın nefesim kesildi o kadarı bile gözümü korkuttu. Allah yardımcımız olsun doğumda. bundan sonra biraz zorlayacak herhalde, iyice ağırlaştım, yürümek falan iyice zorlaştı. hele yataktan kalkarken şekilden şekle giriyorum
inşallah eylülde hepimizin bebişleri kucağımızda olmuş olacak.....

bende dışarı çıkmak istemiyorum valla bi garip yürüyorum zaten kocaman bi göbek çok çabukta yoruluyorum hep yatasım var

Canim benimde oluyo.zor yatip kalkiyorum.kizim da sigamiyo artik.ins zamaninda hayirlisiyla bebeklerimize kavusuruz

Canim benimde oluyo.zor yatip kalkiyorum.kizim da sigamiyo artik.ins zamaninda hayirlisiyla bebeklerimize kavusuruz

banada sığamıyo gibi geliyo, gerinip duruyo içerde yer açmak istermiş gibi. daha nasıl beklicek 40 gün şaşırıyorum bazen.
bu arada seninlede aramızda bi gün var... emirhan-seda sen ben peş peşe doğurucaz inşallah

İns canim hayirlisiyla gelcekler dunyays.ramaza ayi bitince vakit iyice azalmis olcak.sabirla huzurla bekliyorum.bazen asagi iniyo heralde oturup kalkmak zor oluyo

canım cumartesi için sözleştik kuaförümle gidicem bakalım hayırlısıyla şu dertten de bir kurtulsam doğumdan daha çok korkuyorum bu ağda dan nedense ya

ay kuzum ya hiç sorma bitmiyor valla bu kadınların derdi hiç

canım bende çok ağırlaştım artık yatamıyorum geceleri nefesim kesiliyor hele kalkma çabalarımı bir görsen yuvarlanıyorum resmen salı günü randevumuz var bakalım ne diyecek doktorumuz kilomuz nasılmış raporumuzda bitiyor artık istirahat edeyim biraz evde ayaklarımda çok şişiyor artık hayırlısıyla şu günler bir geçse alsak kucağımıza

kızlarrrrrr dün odsamız geldi artık nasipse hafta içi izne ayrılınca temizleriz yıkayıp ütüleyip yerleştiririz odamızıda sonra resimleri yükleyeceğim kapı süsümüzüde kendi ellerimle yapmayı düşünüyorum bakalım

güle güle kullan cnm odanızı kapı süsünüde bende kendim yaptım.. bu arada ağda için hiç korkma yıllardır kuaförde yaptırıyorum bende şuana kadar sorunda yaşamadım bir kere alışınca rahat gelecek zaten

ayy herşey hazır onları bekliyoruz... güle güle kullan canım....

oohh ellerine saglik cnm hepsi cok guzel :) dusunceli becerikli annenin ellerine saglik.. :) Minik kuzuda saglicakla kullansin insallahh :)

Kizlar cok sukur tarihim belli oldu. Bu cuma ( 37+0'da )sezeryan oluyorum. inanin daha dogurmadan hafifledim. birde saglikla kuveze girmeden alsam kucagima bebeklerimi.

Cnm benimmm hadi saglicakla gelsinlerrr insallah..darisi da bizim basimiza.. :) ayy cok heyecanli yaa.. :)

ayy 1 gun daha one alinmis..Zaman nasil gececek simdi ... Saglicakla geliversin kuzu ...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…