değerin yüksek canım3 haftalık 4 haftalık olmasada o civarlarda sanki[/Q
nil heycanlanıorum ıste gıdıcem dıye hep merak ıcındeyım ıns allahım onu bana gsterır.kaderım sne nerden bılıosun bnları:)bana bılgı ver bırazzzz
yok tam biliyorum denilemez sadece benimki en son 11 haziranda olmuştu geçen hafta gittim 9 unda değerim 660 falan çıktı hergün iki katı artarmış değer test yaptırdığım yerde pratisyendi bunu söyleyen ama doğruysa bende tahmini 3 haftalık falandır diye düşündüm ama heyecanlanma ve ihmal etme Allah korusun dış gebelik falanda olabilirmiş ya o yüzden hemen başkalarına söyleme demişti dr. bugün bana dua edin 12 de kontrolüm var
yok tam biliyorum denilemez sadece benimki en son 11 haziranda olmuştu geçen hafta gittim 9 unda değerim 660 falan çıktı hergün iki katı artarmış değer test yaptırdığım yerde pratisyendi bunu söyleyen ama doğruysa bende tahmini 3 haftalık falandır diye düşündüm ama heyecanlanma ve ihmal etme Allah korusun dış gebelik falanda olabilirmiş ya o yüzden hemen başkalarına söyleme demişti dr. bugün bana dua edin 12 de kontrolüm var
tamam kuzum dualarım senınle haber ver yıne
tamam kuzum dualarım senınle haber ver yıne
Allah razı olsun canım. ama heveslenme yani hayal kırıklığı olmasın ama bence sen 20 günlük falan hamilesin inşallah hayırlısıyla herşey yolunda olur hepimiz ve bebeklerimiz için :))) bu arada tatlım özelden sorduklarına cvp vermiş oldum sanırım burda :)) 11 haziran ve 660 ben erken gittim duramadım birde ağrım vardı aklımdan çıksın diye gittim. ben 25 gün yada 26 günde olurum 29. gün dayanamadım gittim :)) daha 11 olmadı ki dedi dr ama dedim benim geçti şimdi görünmez ama bir bakalım dedi. sanki orda birşey var ama dedi sen haftaya gel şuan çok küçük anlaşılmaz dedi.
değerin yüksek canım3 haftalık 4 haftalık olmasada o civarlarda sanki[/Q
nil heycanlanıorum ıste gıdıcem dıye hep merak ıcındeyım ıns allahım onu bana gsterır.kaderım sne nerden bılıosun bnları:)bana bılgı ver bırazzzz
afedersiniz sanki üşütmüş gibi kasık sancısı , yada hasta olacakmış gibi sancı hissediyo musunuz sizde?
afedersiniz sanki üşütmüş gibi kasık sancısı , yada hasta olacakmış gibi sancı hissediyo musunuz sizde?
canım arada kaısklarıma sancı gırıo ama hemen gecıo vajınamada gırıo sanırım yerlesme asamasında .normalmıs ben sordum o konuyu
canım arada kaısklarıma sancı gırıo ama hemen gecıo vajınamada gırıo sanırım yerlesme asamasında .normalmıs ben sordum o konuyu
dr bana rahim mi büyüyor dedi ne, bebek olduğunda, yanlış hatırlamıyosam öyle söylemişti.
dr bana rahim mi büyüyor dedi ne, bebek olduğunda, yanlış hatırlamıyosam öyle söylemişti.
canım benım cok erkan uykum gelıo 9da uyuyorum baska herhangı bı belırtı yok.evet rahım buyuyomus bende salı randevu aldım gıdıcem doktora bakalım kısmetse
canım benım cok erkan uykum gelıo 9da uyuyorum baska herhangı bı belırtı yok.evet rahım buyuyomus bende salı randevu aldım gıdıcem doktora bakalım kısmetse
benimde geliyor ama eşim 2 de uyuduğundan çıt desen uyanırım bende o yüzden uykumu alamıyorum çok sinir bozucu bir durum ya(
kızlar dün ilk defa rahim sertleşmesi sırasında ufak bi sancı hissettim. ama ufak dediğime bakmayın nefesim kesildi o kadarı bile gözümü korkuttu. Allah yardımcımız olsun doğumda. bundan sonra biraz zorlayacak herhalde, iyice ağırlaştım, yürümek falan iyice zorlaştı. hele yataktan kalkarken şekilden şekle giriyorum
inşallah eylülde hepimizin bebişleri kucağımızda olmuş olacak.....
kızlar dün ilk defa rahim sertleşmesi sırasında ufak bi sancı hissettim. ama ufak dediğime bakmayın nefesim kesildi o kadarı bile gözümü korkuttu. Allah yardımcımız olsun doğumda. bundan sonra biraz zorlayacak herhalde, iyice ağırlaştım, yürümek falan iyice zorlaştı. hele yataktan kalkarken şekilden şekle giriyorum
Canim benimde oluyo.zor yatip kalkiyorum.kizim da sigamiyo artik.ins zamaninda hayirlisiyla bebeklerimize kavusuruz
banada sığamıyo gibi geliyo, gerinip duruyo içerde yer açmak istermiş gibi. daha nasıl beklicek 40 gün şaşırıyorum bazen.
bu arada seninlede aramızda bi gün var... emirhan-seda sen ben peş peşe doğurucaz inşallah
kızlar bnmde muayenem vardı bgn.. bebişim 2650 g olmuş. bende 2 kilo almışım. öğlen olmasın sbbh yada akşam 45 dakika yürü dedi. sezeryan tarihimi de 1 ağustosdan 31 temmuza aldı. buarada 31 temmuz evlilik yıldönümümüz
çiçekdemeti sen ağda işini ne yaptın buarada canım:) ben dr.a sordum yaptırabilirmiyim diye hani sancılar falan oluyo ya. bebeğe hiçbi zararı olmaz yaptırabilrsin dedi..
Amanda ne güzel hem bebişe hem sana maşallah. Ay ne güzel evlilik yıldönümüzde bebişiniz geliyor sağlıcakla inşallah.
Bende 1 ay kadar oldu yaptırmıştım Ağdayı kuzene şimdi yine yaptırmam lazım. Bu kadınların derdi hiç bitmiyor:)
kızlarrrrrr dün odsamız geldiartık nasipse hafta içi izne ayrılınca temizleriz yıkayıp ütüleyip yerleştiririz odamızıda sonra resimleri yükleyeceğim kapı süsümüzüde kendi ellerimle yapmayı düşünüyorum bakalım
kızlarrrrrr dün odsamız geldiartık nasipse hafta içi izne ayrılınca temizleriz yıkayıp ütüleyip yerleştiririz odamızıda sonra resimleri yükleyeceğim kapı süsümüzüde kendi ellerimle yapmayı düşünüyorum bakalım
Eki Görüntüle 757785 Eki Görüntüle 757783 Eki Görüntüle 757784 Selam annecikler..:)
Herkes bir bir kavuşmaya başladı yavrularına,çok heyecanlııııı :))
Fmfm,gözünüz Aydın canım sağlıkla sıhhatle büyütün pamuk prensinizi inşallah :)
Pampam canım cicileriniz de odanız da bir harika :) sağlıkla gelsin,Mutlulukla büyüsün inşallah odasında güzel bebiş :)
Yarın kontrolümüz var bakalım benimki ne alemde.Sanırım şu anda yan gelmiş yatıyor,karnım iyice yanlara doğru yayıldı çünkü.
Her hareketinde artık canım yanmaya başladı,içerde yeri daraldıkça o da sıkıntı çekiyor tabii,tepik üstüne tepik..
Hazırlıklar bitti gibi,kısmetse bugün perdelerimiz gelecek.Takılsın da odamızın son halini paylaşırım
Bakın bunlar da bebek şekerimiz ve Mevlüt şekerimiz.Bebek şekeri aslında lavanta kesesinden ibaret,Mevlüt şekeri için aldığım gümüş şekerliklere akide şekeri konulacak ama.İsim etiketlerini de eşim grafikere hazırlatıyor benim verdiğim örneklere göre.Onlar takılacak sadece.
Avizeyi de ben hazırladım.:) Evde Koçtaşdan aldığımız bir Japon feneri tarzda avize vardı,onu süsleyip püsleyince tam kızımın odasına layık oldu.Hem de el emeği göz nuru :))
Bu arada yazmayı unuttum ama bebek şekerini de ben hazırladım.Bütün malzemeleri Tahtakaleden aldık eşimle ve Kızımla geçen hafta,oturdum 1 saatte bitirdim hepsini :) Çok keyifliydi :) Üstelik yarı fiyatına maloldu
Kizlar cok sukur tarihim belli oldu. Bu cuma ( 37+0'da )sezeryan oluyorum. inanin daha dogurmadan hafifledim. birde saglikla kuveze girmeden alsam kucagima bebeklerimi.
kızlar bnmde muayenem vardı bgn.. bebişim 2650 g olmuş. bende 2 kilo almışım. öğlen olmasın sbbh yada akşam 45 dakika yürü dedi. sezeryan tarihimi de 1 ağustosdan 31 temmuza aldı. buarada 31 temmuz evlilik yıldönümümüz
çiçekdemeti sen ağda işini ne yaptın buarada canım:) ben dr.a sordum yaptırabilirmiyim diye hani sancılar falan oluyo ya. bebeğe hiçbi zararı olmaz yaptırabilrsin dedi..